Abdomen extraplat (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

No, eu am intrat in pita, cum s-ar zice : 20 de bazine executate azi. Am in plan sa ma duc si maine, si poimaine. Sper ca azi sa-mi de dr unda verde.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

33 +

Mergi la inceput

Lumeeeee..pai ii frumos, io asta rotunda sa tin flamura sus??

Azi: 20 de bazine + cel putin 2 ore plimbare (1 dimineata, 1 dupamasa).

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bravo, Pearl! Esti foarte tare!
Mai intru si eu pe aici pentru inspiratie, ca la mine nu poate fi vorba de abdomen extraplat dar cand ma loveste lenea si depresia de nu-mi vine sa misc un deget imi prinde bine sa intru sa citesc cateva pagini pe la voi

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hop si io
Hristos a inviat! in primul rand

apai pearl draguta , tu nu tii flamura sus ..tii tot steagul cu tot cu bat ..leviteaza de-a dreptul... bv tie fata draga

ete ca io dupa 1 an de frunze si bobite ,m-am dus printre mancatorii de friptane , adica ai mei si frate'meu , si am mancat putintel , insa suficient de mult ca sa ma constip , sa-mi iasa ochii ca la melc cand ...asa ca am trecut inapoi la meniul meu de iepure veritabil
si ca sa fie treaba treaba , am reusit sa-l conving si pe al meu sa faca ceva miscare ...ce sa mai , cred ca ne apucam la batranete de maraton

va pupa fata dulce , si sper sa trec mai des

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Neata! Hristos a inviat!
Eu citesc zilnic, dar spre rusinea mea, nu am ce raporta:(, decat ceva excese culinare in ultimele sapt., o depresie/astenie mica:( si sala ioc:(.Nu-i vorba,abdomen extraplat am inca din vara trecuta cand citeam din umbra vetereanele subiectului si aveam motivatie puternica observandu-le ambitia si constanta in ale sportului si a vietii sanatoase.M-am delasat intre timp din 'motive' de iarna si a ceva probleme sufletesti.Da' pe mine m-a slabit dragostea ceva de speriat, ce dieta....dorul si suferinta au facut cat o mie de diete

Mergi la inceput

Io, as usual..douaj' de bazine pe ziua de azi. Devin plictisitoare. Mi s-a terminat abonamentul, asa ca maine fac o plimbare luuunga..si de luni incep din nou.

Bebe Stefan e ff activ, de s-a si mirat asistenta. Sapt viitoare merg la eco amanuntita..abia astept.

Pearl

33 +

Mergi la inceput

ei asta chiar ii de jena .. sa va gasesc pe pagina 2..nu bun .. aici zic de mine care intru rar si vorbesc numai despre mine , parca'as f buric de targ

dom'le ce sa va zis .. sunt , pur si simplu m-au luat nebunelile la batranete; dupa ce 4 ani m-am luptat sa raman gravidua , m-am ingrasat de m-au luat puricii , de la atatea tratamente hormonale (apropos claucia , te "stiam" de pe la tutunarese) , acum umblu prin toate cabinetel sa fac jdemii de tratamente corporale , care mai de care mai "salatiera"..adica cu "ciocolati", parafango si alte de-asta ...plus sport la greu ..mare ti-e gradina Doamne

ete si uite asa am constat io om batran , prin saloanele de m-am perindat ,ca toate domnitele de arata bine , au o "reteta" tare veche ...sport neica la greu..care porumbita deschide gura , care zice de sport ..mai zic ele si de mancat sanatos (sau nu)..dar sport la greu...de ce nu v-oi fi descoperit io mai de mult ca pana acum eram balerina ..

va pupacesc pe toate , insa un pupic special pt perluta noastra care face bazine cu burticuta de marsupiu

Albert Einstein

Mergi la inceput

Io-s pe aici, da' fac acelasi sport in fiecare zi....de ieri am luat-o de la capat, 20 de bazine in fiecare zi, si luna asta voi face cam 3 saptamani (sa nu nasc p-acolo cumva).

Georgia, asta cu sportul ii sfanta..nici dieta lui peste-prajit nu face nik, daca nu bagi transpiratzie! Eu dupa nastere, cand mi se va da unda verde, am in plan pt inceput tot inot (e low impact), si, cand o fi posibil, P90X here I come!.

Apropo...am descoperit ca am programul cu mine pe laptop..deci daca exista doritoare, io va fac cate un cd si vi-l trimit, ca sa va convertesc.

Pearl

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Hello!
Am aparut si eu. Am fost cam ocupata cu scoala, dar ma tin pe baricade cu mancatul, iar cu sportul de maine vreau sa ma reapuc de el serios.
Pearl as vrea si eu P90X.
Georgia da mai des pe aici.

Mergi la inceput

pick me

pick me

pick me

..daaa.. perluta, io vreau P90X..caci am incercat sa-l cumpar de pe okazii dar nu am reusit .. platesc tot ..colet , CD , tot tot .. numai sa-mi zici cum facem

Albert Einstein

Mergi la inceput