Abdomen extraplat (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Helou Georgia..hai mai des pe la noi prin ograda, mai ales ca vad ca mergi pe drumu' cel drept.

Raport de ieri: 20 de ture de bazin. Facute asa mai usurel, ca imi spune mie corpul sa nu ma fortez.

Va vine au ba sa credeti, io gravida si inainte de Paste...ce credeti ca fac?? Dau examen a doua oara la conducere,joi ..n-am nici un chef, concentrare = 0..etc.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Bafta muulta Pearl!!!
Bine ai revenit Georgia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Pearl, va fi bine...relaxare si calm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Georgia, felicitari Imi pare bine sa aud asa vesti bune. Tine-o tot asa Si ai dreptate, odata ce te apuci de sport si o dieta sanatoasa, devine parte din viata ta si nu te mai simti bine cand calci pe alaturi Imi place sa te citesc, tot timpul esti vesela si glumeata, vino mai des pe aici

Sper ca voi aveti o saptamana mai calda, ca la mine e un frig de ingheata apele.. nu mai mult de 5 grade toata saptamana Unde e primavara??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Neata!
Pearl, cum a fost la examen?
Spor la pregatiri, fetelor si un Pasti luminat, mancare putina si dragoste multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Linistea vine din suflet, bucuria vine din lucruri marunte, lumina vine din inima fiecaruia:-)

Va doresc Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Fetelor, am intrat numai sa va zic sa aveti sarbatori cat mai frumoase si pline de bucurii!!!

Azi prajituresc (nu va incruntati, numai 2 prajituri fac..vine fratele meu si e mare amator).

Cu sportul am lasat-o mai moale, ca ma tot inteapa pe sub burtica si ma tem ...si daca urc scarile ma inteapa...deci nu ma incumet la efort mi mare.

Cu examenul..recunosc cu toata rusinea..ca iar l-am dat de gard....of-of, mai-mai...

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pearl84

32 +

scuze de off-topic.. .

Pearl Felicitari pt burtica! nastere usoara.. bb sanatos.. .tot in emirate sunteti?

Mergi la inceput

Annie, eu sunt in Cluj din luna ianuarie, am venit sa nasc aici. O sa ma intorc cu bb pe la sfarsitul lui august, cam asa. Intre timp Alin viziteaza cand si cum poate.

Pearl

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Fete dragi va urez si eu un PASTE FERICIT, plin de liniste, caldura si bucurii.
Pearl

Mergi la inceput