Abdomen extraplat (52)
Raspunsuri - Pagina 19
pearl84 spune:
Tot eu..no, cica is gata DVD-urile, azi le pun la posta romana. Numai sa-mi ziceti, cand or ajunge, daca va functioneaza...sper ca da, ca-mi vine sa arunc mashinaria pe geam!!!
Macar am motiv sa cumpar alt laptop, ca asta ii de 5 ani si-si da obstescul sfarsit.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
35 +
georgia_c spune:
electrostimularea .. pune niste "electrozi" pe tine , care iti tonifica muschii ... ma rog , cea mai tare faza e , ca , majoritatea celor care fac electro fac si sala ..
io nu sunt neaparat adepta acestor proceduri dar am zis sa ma conving bine cat de eficiente/sau nu , sunt
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Dark_sun spune:
Eu am primit gratis o sedinta de electrostimulare la incheierea unui abonament la sala pe o luna si, cum ne place tot ce este moca, evident ca am si mers...mie mi-a placut,chiar tonifiase pielea, se simtea intr-un fel mai teapana, mai ferma..acum nu stiu daca o fi fost doar ceva indus, deorece dupa o sedinta ce sa cunoasca...n-am mai repetat experienta.Dupa mine, tot sportul constant este sfant...seara placuta.
hannen spune:
Helou,helou,
tot sportive frumoase si sexoase sunteti?
Eu asa si asa,mai cu sport,mai fara.Duminica m-a lovit un chef de zile mari.mi`am luat soata de o aripa ,i`am facut un vint in doua picioare si l`am luat la dans cu Shaun.Dupa vreo 15 min a vrut altceva,ceva mai incet.I`am pus Chalean.Dupa alte 10 min a vrut altceva.Cica "un mos ceva n`ai?".Buun ,stai sa ti`l pun pe "mos" Tony zic eu.Dai si cu el vreo 20 de min.dupa aia a vrut ceva pt. abdomen.Dai iar cu Chalean abdomene de alea periculoase.Faza e ca dupa vreo doua incercari cu Shaun si Chalean deja ma inmuiasem(am pus forta nu gluma) dar el nu si nu,sa fac cu el ca altfel renunta.Si uitati`ma cum de luni am o febra mucusculara de numa
In schimb jupinul face sport in cite 2 serii pe zi.In fiecare dimineata iar ieri a reusit sa faca si seara.Si`a cumparat si greutati de alea babane si dai si lupta.Deocamdata cel mai bine se impaca cu P90X.Azi zice ca il dor si pe el bratele(pai ieri a fortat nu gluma).
Eu astept sa`mi treaca febra si durerea de stomac (de pe la 3 a.m sunt varza cu stomacul) sa ii tin companie.
De mincat ...mincam acceptabil(el foarte,eu nu prea) dar mai scapam in ceva dulce (seara,nush ce se intimpla de ne loveste pofta de dulce doar seara),dimineata de kilarim cu suc de mere,morcovi,patrunjel si ghimbir(ah,iese cam iute,mereu gresesc masuratoare la ghimbir) .mi`a zis o prietena (forumista) ca ajuta la scaderea colesterolului.
Eu ii pun si o lingurita de taratze de grau .Merge in ghionturi hoaspa aia...As vrea tarate de ovaz da` n`am.
Va pup,spor la sport .
Whatever happens don`t let go of my hand!
I am a muslim!Kill me and call it
COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
Exile my people en masse and call it
NEW MIDDLE EAST
Rob my ressourses ,invade my land.Alter my leadership and call it
DEMOCRACY!
hannen spune:
Hey,dar ce`i cu linistea asta?V`am speriat eu?
Whatever happens don`t let go of my hand!
I am a muslim!Kill me and call it
COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
Exile my people en masse and call it
NEW MIDDLE EAST
Rob my ressourses ,invade my land.Alter my leadership and call it
DEMOCRACY!
pearl84 spune:
Feteloooor! Mi-am luat carnetul! N-are a a face cu sportul, da trebuia sa va zic.
Azi am in plan o plimbare luunga, dar moderat, ca a zis dr sa ma mai ogoi.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
35 +
georgia_c spune:
hello girls
FELICITATIONES PT PERMIS
perluta,mi-a ajuns CD-ul .. m-am si uitat un picut la el .. foarte frumu ..sar'na mult de tot , mult , mult
iar mesajul transmis .. de mare angajament ..
multumesc fff mult
in rest ce sa va spun despre mine ..mananc oarescum regulamentar, mai scap in cate ceva dulce , insa mai nou mi-a traznit in cap sa ma duc sa trag de "fiare" , sa ma ajute un instructor sa ma tonifiez , si sa ma sfatuiasca la dieta
Albert Einstein
iulix spune:
Pearl am primit si eu CD-urile (cred ca stau de vreo 2 zile in posta ca nu le-am vazut din cauza unui pliant )si am aruncat un ochi. Sunt super faine desi eu nu am greutatile lor si barile alea o sa fac ce pot si cu ce am (in loc de greutati o sa folosesc sticle de apa ). Multumesc frumos de tot!!
Aaaa si mesajul e frumos frumos!! Ca sa mai dau si eu un raport mic as spune ca sunt ok cu mancarea, sport asa si asa dar acum ca am cd-urile ma pun pe treaba!
Hannen felicitari amandurora pentru ambitie si perseverenta!
Ma duc sa mananc ceva, sau mai degraba beau niste tarate de pssylium si ma apuc de sport. Revin cu impresii.
georgia_c spune:
hannen imi place semnatura ta
iulix , iti poti cumpara niste greutati , eu am primit unele si au fost cele mai bune prietene ale mele pana am schimbat sala si aici au de toate pt toti; poti cumpara cam tot ce-ti doreste sufletelul de maigazinele de profil sau de la dechatlon
apropos de asta , ma uitam pe cd-urile de la perluta si acolo am vazut ca pun accent pe suplimente ... trebuie sa ascult acasa ce zice nenea ala
si pe langa toate astea cel mai tare ma zgandere sa "aflu" cum au reusit sa faca muschiuleti pe ei ... atre mi-ar place sa fac si io la burtic
ce sa va zic , am reusit sa "contaminez" pe toata lumea in jurul meu cu sportul ; mi-am mobilizat o parte din prietene , sotul ...pe scurt , imi pare rau ca nu m-am apucat mai devreme de sport , dar ah mai bine mai tarliu decat niciodata
Albert Einstein