Abdomen extraplat (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Emaaimee si hannen, va multumesc, in 14 saptamani!

Mami de Livia (8 iunie 2007) si 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Chiquititaaa...si tu mai?? Super, felicitari. Dar pt aia mai intra pe la noi, ca si eu ,mishun p-aici, cu tot cu cele 30 de saptamani.

Na, acuma is la pauza de sport, ca ieri am avut ceva scurgere roz de m-am speriat....si azi merg la dr sa vad ce naiba a fost. Desi mi-am propus pe azi inot, mai bine stau pe fundul meu pana mi se da unda verde..

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Hello!
Chiquitita felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Eu o sa chiulesc si azi ca si ieir de la sport, dar compensez cu curatenia mea generala de Paste dupa care cad iar lata ca si aseara. La capitolul papa tocmai ce am mancat o praji de la cofetarie ca imi era o asa ca am duc sa fac curat prin bucatarie si prin balcon ca sa mai dau din calorii afara.
Pearl .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Neata la amiaza...Trezirea fetelor, unde ati disparut?.
Asadar, supa merge si fara ardei iute, ma bucur pt ca am ceva intoleranta la iute/sarat/picant.
Chiquitita, felicitari pentru bebeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Neatza si de la mine.
Eu ma pregatesc sa plec in oras dupa cumparaturi si pe urma sa termin curatenia ca ma chinui de 3 zile si diseara vin cu raportul.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita

Emma, m-am "auzit strigata", sunt aici (in umbra) si mananc un corn usrias. Mai citesc din cand in cand insa exercitii nu mai fac de ceva timp pentru ca sunt gravi!

Mami de Livia (8 iunie 2007) si

Felicitari si sarcina usoara!!!

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Eu am fost pe baricade azi: inot, 23 de ture serioase. A fost excelent!

Acuma bag o gustare de cereale cu lape si cu banana feliata prin ele. Va imaginati ca m-am opus clatitelor azi???? Ca sa nu mai manac atatea dulciuri..

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Stiti ceva de Allure? Unde a disparut asa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Eu raportez 3 zile consecutive de bootcamp si o febra musculara de zile mari E chiar super de tot antrenamentul asta afara.. e cam frigut deocamdata dar ma incalzesc repede abia astept varaaaa!!!

Pearl, bravo tie ca te ti de sport la asa o sarcina avansata O sa il faci innotator profesionist pe bebe. Apropos, sti ce e? fetita sau baietel?

Chiquitita, felicitari si o sarcina usoara

Ema, cum merge antrenamentul pt maraton?? Ce ciudat ca ziua mamei a fost in perioada asta acolo.. fiecare tara si-a ales ziua asta cand le-a venit, ba e in martie, ba aprilie, ba in mai.. si toti o numesc internationala :))

Hannen, ce mai faci? ai facut rodajul la banda?

Cine mai vine la raport sportiv?? Haideti fetelor, nu fiti timide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Hello!
Elena,in afara de cele 10 min. cu care m-am laudat acum un veac,n-am mai facut nimic.Am avut atit de multa treaba zilele astea incit am cazut seara lata(pe la 12 noaptea).Miercuri am avut deschiderea anului scolar si am o noua scolarita .Azi m-am trezit cu 30 de min mai tirziu,asa sunt de obosita.am avut noroc ca nu a trebuit sa le fac pachetele azi,au venit acasa la prinz.Altfel intarziau din prima zi(ba nu,le duce ma`sa cu masina)

Azi am o durere de cap de abia imi misc ochii iar rusii sunt tot pe baricade.Sper sa`mi revin curind cu ritmul zilnic si sa ma apuc de sport serios.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput