Abdomen extraplat (52)
Raspunsuri - Pagina 12
Dark_sun spune:
Neata!
Hannen, sa-ti fie sanatoasa si ferice, scolarita.
Si tu cu rusii?si eu:(, si aveam in plan pe seara o ora de tae-bo, dar am avut surpriza matinala:(, asa ca voi face acasa ceva exercitii pt. brate.Va
Dark_sun spune:
Aa, Macrina..Allure a venit fugitiv pe aici prin ianuarie parca, spunand ca se tine in continuare de treaba, dar care are ceva probleme ori o perioada aglomerata, ceva de genul..a fost evaziva.. si atat:(..si mie imi lipseste:(..Dar tu?nimic de raportat, povestit?:)
Dark_sun spune:
Neata!.Hannen, imi pare rau ca ai trecut printr-un nou cutremur maricel:(,si regret ce se-ntampla pe la generale.
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dark_sun Neata!.Hannen, imi pare rau ca ai trecut printr-un nou cutremur maricel:(,si regret ce se-ntampla pe la generale. |
neatza,
Dark_sun,asta e viata,mai un cutremur mai o linsare in piata publica.viata merge inainte!
Whatever happens don`t let go of my hand!
iulix spune:
'Neatza doamnelor!
Raportez muuulta munca prin casa si pe afara si mancat ok.
Hannen sper ca suntyeti bine dupa cutremur.
Elena ma bucur ca iti merge bine.
Ma duc sa pap si poate fac ceva cu Billy si abdomene.
va
Deus spune:
neata doamnelor
La mine este totul la fel..nimic nou sub soare
Va pup, va doresc un weekend frumos, plin de bucurii si mancare putina
pearl84 spune:
Servus fetele!
Eu am fost pe baricade azi..22 de ture de bazin constiincios facute. Cred ca si dupa ce nasc, imi voi reface abonametul...ca ei au si sala de fitness, si sauna uscata/umeda si jacuzii in pretul asta..da' acu n-am cum sa le folosesc.
De macare..pana acum paine cu unt si cacao la MD, mar si 1/2 punga popcorn fara sare si 1 farfurie cu supa de salata.
Nush daca m-am laudat, da' Stefan al nostru are 1.650 kg si freza pe cap.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
iulix spune:
Dragul de el!!! Poate ne arati si noua niste poze cu tine sa vedem cum arata o mamica sportiva.
Macrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dark_sun Neata!.Hannen, imi pare rau ca ai trecut printr-un nou cutremur maricel:(,si regret ce se-ntampla pe la generale. |
Dark, multumesc[
Momentan n-am ce raporta, poate doar 58 de kg, performanta la mine, ca nu le-am mai avut de vreo 4-5 ani.. Dar si astea, datorate unei enterocolite... de acu 2 sapt.. dar ma tin bine de ele, sa nu plece...
Ema, multumesc pt urari.
Eu mai slab cu DC, am dat in alta boala... FB-ul..