Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(23)
Raspunsuri - Pagina 6
adipapazi spune:
si noi plecam la moeciu de Pasti, avem acolo o casutza. abia astept sa petrecem si vara acolo.
despre intalneala, stabilim o zi si o ora? hai cu propunerile!
am cetit despre fructoza, numa excesu e daunator.de altfel, siropu de agave e obtinut tot din fructoza.
am fost in parc azi, ce vreme super!
ral_eli spune:
mai, dar chiar toate plecati?
heidy eu am wrap si nu ma doare spatele de la el. nu stiam ca exista protectie de iarna, eu il tineam sub geaca sotului ca era mai mare.
am o durere cumplita de cap. nu stiu de la ce m-a luat. ma mai lasa iar ma ia...
mami de Robert Petru
poze
mirunam spune:
Anymona, crema cu rasini se numeste Aur-derm si miroase a tamaie . Daca treci peste miros e buna. De la aceasta crema lui Iustin i se atenueaza zonele aspre si trec petele rosii. Dar tot ramane uscat
Ioana ai noroc ca ai scapat din prima. Eu am tot incercat creme insa degeaba. Probabil la bebelina a fost o dermatita de contact de la produsele de ingrijire, la noi e genetic... mostenire de la mami.
Madalina cum sa urezi intalneala placuta fara sa participi?!
Adipapazi, si eu stiam ca nici fructoza nu e safe. Inutil sa spun ca muuulta vreme am folosit doar fructoza.
Beatrice si bafta multa la doctori!
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli mai, dar chiar toate plecati? heidy eu am wrap si nu ma doare spatele de la el. nu stiam ca exista protectie de iarna, eu il tineam sub geaca sotului ca era mai mare. am o durere cumplita de cap. nu stiu de la ce m-a luat. ma mai lasa iar ma ia... mami de Robert Petru poze |
noi nu plecam, nu ca nu as vrea, dar sotul are de lucru la foc continuu cred ca pana-n iarna... el e workhoolic de fel...
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
Elfica spune:
Petrecere frumoasa la munte, dragelor! Nici noi nu avem cum acum, asa ca ne punem pofta in cui! Dar abia astept vremea frumoasa, sa ma plimb mai mult cu scumpa. Doamne ajuta sa fie frumos in acest final de saptamana, ca noi mergem la Galati si pentru un gratar de peste vineri, de Buna Vestire, cand e dezlegare la peste. Si cum eu sunt moarta dupa peste (vidruta mi se mai spune), abia astept!
Heidy: Sotul nu stie, nu m-am plans, sa nu "deschid" un conflict, ca maica-sa doar a zis, nu a insistat cu mine. Si daca eu ma plang, el o ia la rost, maica-sa se supara si uite-asa am stricat relatiile. Asa, ma bucur ca ne vedem rar si cat ne vedem incerc sa fiu cat mai politicoasa, dar nu renunt la principiile mele, ci incerc sa ii explic ca ceea ce fac nu e inventat de mine, ci asa se face in prezent. Pe de alta parte, sotul niciodata nu imi spune "am vorbit cu mama si mi-a zis...", doar ca eu vad ca dupa ce vorbeste cu ea, la scurt timp, vine cu o intrebare sau cu o teorie despre ofurile mamei lui. Eu ma fac ca nu stiu de unde vine si ii explic cat se poate de clar de ce e bine cum fac eu. Daca as fi directa cu el, "maica-ta asta se baga, ma enerveaza" etc, cred ca ne-ar face mai rau, asa ca... apa trece, pietrele raman. :) Sa vedem cu ce ganduri ma intorc de acolo, ca pana acum am avut contact doar cateva ore, nu atatea zile... Poate nu va fi usor, dar ma inarmez cu rabdare si bun simt :)
Sugu: Merci pt PM. Votat si eu puficele si o voi face in fiecare zi! Succes, vad ca deja au aproape 70 puncte!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Adi, cam asta am citit: http://www.gandul.info/sanatate-food-drink/fructoza-indulcitorul-care-ne-ingrasa-cel-mai-mult-2837391 Am tinut si eu mai demult 3 sapt South Beach, un fel de montignac. Am slabit si apoi am pastrat doar unele principii. De ex mancam aproape doar paine montignaca, paste integrale sau de grau dur, fructele cu cel putin 30 min inainte de masa, alcool doar vin, etc. Dar unele nu mi s-au parut ok. La deserturi prefer sa fac blat de nuca sau montignac, cu zahar brun si fructe. Asa intra mai putin zahar. Am umblat toata ziua dupa activitatile Mariei, cum ar fi sa merg sa dorm? De fapt, nu, sa ma ocup de micile mele proiecte! :) I-am facut baie Mariei, il las pe Bogdan cand vine sa se ocupe de Sara si sa gateasca ceva cu Maria si gata. Daca ar fi asa simplu... Sorina, ce faceti? Nu te-am mai vazut, ati ajuns la control? _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai... |
nu stiam asta despre fructoza, multumesc de informatie
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
beatrice75 spune:
Eu am facut colonscopie. Horror!
Sashenka, se face anestezie, dar tot doare. tipi de 2 ori si gata, crede-ma! Eu una sunt mai rea de durere. Depinde de fiecare in parte
ioanast spune:
Noi nu plecam la munte pentru ca ma ingrozeste bagajul. Numai lista e pe cateva pagini. Nu reusesc deloc sa ma rezum la putine. Numai cand ma gandesc la sterilizator, incalzitor, carut, pat ma apuca nebuneala. Totusi, evident ca in vara o vom face si p-asta si cu la fel de mult bagaj evident. Vreau si eu intalneala de data asta!
Vasari, succes cu gradi, sa fiti cat mai mult sanatosi! Stii tu ca asta e cea mai buna urare la inceput de gradi:-)