Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(23)
Raspunsuri - Pagina 5
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui heidy sugu votat si noi pufice pufoase zilnic. Fericita mamica de Tudor Andrei POZE |
Plecam si noi vineri la munte.
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui amelia_ilie Si eu am votat zilele astea si puficele si cartea. Pacat ca nu se poate decat o data pe zi. Mami de Cristiana (29.12.2010) |
Ce face Cristiana? Cum sunt analizele?
beatrice75 spune:
Kamik, Crisuletz?????????
Corina, cum a fost ca.......amanta?
Lore, multumesc mult!
Ana O am vorbit cu Lore! Ce face Piersicuta?
Miruna
beatrice75 spune:
A venit mama sa mai ma ajute!
Uf, inca ma mai doare putin, sper ca in cateva zile sa ma simt super, pt ca altfel.....nu ma vad bine deloc!
sugubina spune:
Lidia, Amelia, Heidy va multumim frumos!
Oof toti plecaaati..Io inca nu pot, doar de la inceputu lu apr. Sa imi aduceti o gura de aer curat si mie si putina relaxare
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
Ramo_P spune:
citat din mesajul lui Elfica LidiaP: Si fata mea da din picioare, incercand sa inainteze, dar deocamdata nu are forta, da in gol. Doar daca are ceva in spatele picioarelor sa se impinga, atunci inainteaza putin. Oricum, i-am spus sotului ca trebuie sa luam covor, ca nu avem asa ceva acum. Pe parchet nu e bine, ar aluneca mereu si mersul taras e important pt ea. Asa ca trebuie sa ne invrednicim sa cumparam unul. Danaint: tu spuneai ca ai luat din Ikea. Merita sa mergem, avem de unde alege? Dar preturile cum sunt? Fetelor care spuneati ca ati trecut la pampersi nr 4, de ce ati trecut deja, aveti bebei rotofei sau iesea kk din cel nr. 3? Ca am constat si eu cand am trecut la nr. 3, Iulia nu avea 6 kg, maximul pt cele nr. 2, dar mereu ii iesea cacuta din pampers. Acum, cu nr. 3 nu se mai intampla deloc! Dar acestea, nr. 3, vad ca sunt pana la 9 kg. Probabil ca le voi schimba cand va avea cam 8 kg, ca am vazut ca asa e mai bine, nu la limita indicata pe pachet... Nu mai e nimeni pe forum? Am limbarita si vad ca va bombardez cu mesaje :) Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
noi am trecut la nr 4 pt ca avem peste 8 kg, doar ca nu stiu de ce ieri i- a iesit kk pe sus pe la pampersi, si nu de neschimbat sau pampers plin.
si bb meu "merge" cand il pun pe burta, e asa haios, si de fiecare data cand sta pe spate cauta sprijin cu piciorusele, sa stea el asa lafait cu un picior sus...
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
amelia_ilie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Ce face Cristiana? Cum sunt analizele? |
Beatrice , avem transaminazele marite si am fost azi din nou la recoltare la V. Babes. Abia vineri avem toate rezultatele i in functie de asta vedem si ce facem cu vaccinul.
Mai sunt de iesit analizele de la kk si intoleranta la lactoza. IgE-ul total e mic, deci macar aici e relativ ok.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
Vasari spune:
Adi, cam asta am citit: http://www.gandul.info/sanatate-food-drink/fructoza-indulcitorul-care-ne-ingrasa-cel-mai-mult-2837391
Am tinut si eu mai demult 3 sapt South Beach, un fel de montignac. Am slabit si apoi am pastrat doar unele principii. De ex mancam aproape doar paine montignaca, paste integrale sau de grau dur, fructele cu cel putin 30 min inainte de masa, alcool doar vin, etc. Dar unele nu mi s-au parut ok. La deserturi prefer sa fac blat de nuca sau montignac, cu zahar brun si fructe. Asa intra mai putin zahar.
Am umblat toata ziua dupa activitatile Mariei, cum ar fi sa merg sa dorm? De fapt, nu, sa ma ocup de micile mele proiecte! :)
I-am facut baie Mariei, il las pe Bogdan cand vine sa se ocupe de Sara si sa gateasca ceva cu Maria si gata. Daca ar fi asa simplu...
Sorina, ce faceti? Nu te-am mai vazut, ati ajuns la control?
sashenka_h spune:
A durut putin Dar de ce vrei sa-ti pui acest tip de sterilet cu hormoni? |
asta mi l-a recomandat dr. de ce, crezi ca nu este ok?
a durat mult? hai mai a durut? nu se face anestezie?
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
Plecam si noi vineri la munte. |
si noi plecam sambata...avem de taiat un mot la finutul de la Brasov
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)