Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Anymona: La multe lunite si multi ani pentru Robert, sa fie sanatos si sa aiba toate darurile de la Dumnezeu!

Si eu am dus-o pe Iulia la impartasit in fiecare saptamana de la botez incoace si intotdeauna a luat cu drag impartasania. Niciodata nu a scuipat-o :) Sper sa faca la fel si cu mancatul, la momentul potrivit. Ramane de vazut, sper sa ma descurc.

Celor care spun ca bebeilor nu le place x, prefera y etc, sa stiti ca ei isi schimba preferintele, asa ca mai puteti incerca pe masura ce cresc. Spre ex., Iulia nu statea pe burta decat cateva secunde, dupa care plangea. Acum, ca a crescut, ii place tare mult pe burta, tot mereu se intoarce si sta minute in sir pe burta. Mai ales daca exista si combinatia cu mana in gura :) Cand era mica nu statea in patutul ei, ziceai ca e plin de ace. Acum sta cuminte, se joaca, gangureste, e o fericire, ca nu stiu ce m-as fi facut, tinand cont ca a inceput sa o ia din loc si ar fi nesigur sa o las in alta parte. Am lasat-o si in mijlocul patului nostru, care e lat si am venit des la ea si am gasit-o la margine, de mi-a stat inima in loc, ca va pica pana ajung propriu-zis la ea! Bine, am si incercat sa o invat in patut, incat sa imi usurez viata in viitor si se pare ca am reusit. Adica stam amandoua in dormitor si dupa ce papa o pun in patut, ea se joaca, eu citesc in pat, langa ea, vorbim, ii mai dau jucariile cand ii cad etc. Ea e foarte activa, se joaca mult, apuca jucariile usor, le baga in gura, dar nu stie sa si le caute singura prin pat si plange daca ii scapa.

AnaO: Cum a fost la doctor, cum sunt ortezele?

VMadelain: Te sustinem! Toate vom trece prin asta la un moment dat, ca nu putem alapta vesnic. Si eu ma simt tare implinita cand o alaptez si ii simt manuta pe san. Succes la papatul cu noua tetina. Am notat si eu, pentru cand voi avea nevoie, cand i-oi da ceai, apa, suc de fructe, ce va fi cazul mai tarziu.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

LidiaP: Si fata mea da din picioare, incercand sa inainteze, dar deocamdata nu are forta, da in gol. Doar daca are ceva in spatele picioarelor sa se impinga, atunci inainteaza putin. Oricum, i-am spus sotului ca trebuie sa luam covor, ca nu avem asa ceva acum. Pe parchet nu e bine, ar aluneca mereu si mersul taras e important pt ea. Asa ca trebuie sa ne invrednicim sa cumparam unul. Danaint: tu spuneai ca ai luat din Ikea. Merita sa mergem, avem de unde alege? Dar preturile cum sunt?

Fetelor care spuneati ca ati trecut la pampersi nr 4, de ce ati trecut deja, aveti bebei rotofei sau iesea kk din cel nr. 3? Ca am constat si eu cand am trecut la nr. 3, Iulia nu avea 6 kg, maximul pt cele nr. 2, dar mereu ii iesea cacuta din pampers. Acum, cu nr. 3 nu se mai intampla deloc! Dar acestea, nr. 3, vad ca sunt pana la 9 kg. Probabil ca le voi schimba cand va avea cam 8 kg, ca am vazut ca asa e mai bine, nu la limita indicata pe pachet...

Nu mai e nimeni pe forum? Am limbarita si vad ca va bombardez cu mesaje :)

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fetele nici eu nu am calcat hainele decat cand eram gravi, acuma nici ca mai e timp si pt asta. Le spal cu persil sensitive, fara balsam, vad ca pana acu nu am avut pb de piele sau altceva. Acum,fiecare logic face cum crede ca e mai bine pt puiu ei,in functie de timp si posibilitati.

Sashenka iti da voie deci sterilet vad inainte de 6l de la nastere? Mie din pacate mi-a zis ca inainte de 1y nu se reface uterul si nu imi va pune. Atatea pareri si aici,of. In mai am si eu programare si intreb din nou.

Elfica asa si mama imi zice ca sa le dau ciai sau apa..ca ea ne dadea-deci exact ca socrela ta. Si copii lu soacra mea au fost crescuti de bunici, asa ca isi dau si ele cu parerea din ce au auzit si nu din prea multa esperienta.

Si noi avem pampersi nr 3, Desi la Ilincuta merg si aia mai micii, ca ea e zlaba si lunga (5kg cu 61cm). Am mai primit de la o vecina happy nr 2 si pampers nr 2 si ii veneau, nu o strangeau si nici kk nu iesea.

Azi am aflat vesti de indemnizatie-se pare ca o voi primi cu alocatia din aprilie in jur de 17-19 ale lunii. Deci durata totala e la sect 2 cam 2luni jumate (am depus dosar pe 9feb).Si suma am aflat-o URAA e mai bine decat ma asteptam. Sper sa rezistam inca o luna.Se pare ca vom avea dinero sa mergem la BG.

Adi cam unde vreti sa va mitinguiti si cand ?

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Salutare si de la noi...
Nu stiu cum mi-a trecut ziua, am stat vreo 2 h pe afara la plimbare cu bb, am pus la spalat, am dat un pic cu mopul si sunt PRAF.. asa de rau am obosit.
Am citit din urma tot, ca in weekend nu am reusit, dar, nu prea am cu ce sa intervin.

Elfica, mi se pare ciudat ca sotul tau nu iti tine partea in disputa cu mama ta. Al meu sot m-a socat prima data cand a raspuns el in locul meu si a zis-o "pe inima mea", ca tot asa ne luase cu apa, caciula, ceai si altele. De atunci, mama lui nu se mai baga. Poate ar fi bine sa discuti si tu cu sotul tau sa te creada pe tine si nu pe mama lui si sa puna punct "controverselor". Oricum, diplomatie, blandete si totul cu zambetul pe buze.

Madalina ma bucur ca in sfarsit Evelina mananca mai bine. Cred ca te relaxezi si tu cand nu te mai lupti asa de rau pt fiecare mililitru de lapte mancat. O pt fete de la Tudor, ca a venit primavara.

Eu joi merg la hip hip sa imi iau un mei tai sau manduca (sa vedem la care ma hotarasc) caci sunt in dureri crunte cu spatele. Felicitari "mamicilor canguri" eu dupa 2 zile in care l-am purtat pe afara in sling pe bb ma declar infranta. Lui ii place, isi roteste capul precum lumina la girofar, dar ori nu pun eu bine slingul, ori asa trebuie sa doara... nu stiu...

Vineri plecam la munte, la Moeciu. Da Doamne sa fie cald si frumos sa stam cu burta la soare si sa respiram adanc adanc aer curat.

Ce sa mai zic? Un pupic pt tot barlogul, si, ma bag si eu la intalneala, ca prea le-am ratat pe toate.OF!

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

sugu votat si noi pufice pufoase zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Sarumana de vot!

Ce iei la tine pt bebe la Moeciu? ca si noi am vrea sa mergem in apr..Si sa ma orientez.

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

votat puficele

si noi plecam sambata la Breaza sa ne relaxam putin la aer curat ....cred ca o sa ajungem si prin Sinaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si eu am votat zilele astea si puficele si cartea. Pacat ca nu se poate decat o data pe zi.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Sarumana de vot!

Ce iei la tine pt bebe la Moeciu? ca si noi am vrea sa mergem in apr..Si sa ma orientez.

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Pai o sa iau in primul rand mei-tai-ul sau marsupiul pe care sper sa il cumpar joi seara+protectie de iarna pt marsupiu/sling/mei-tai.
O sa iau carutul (doar scheletul) si scoica si un cosulet (moses basket) in care sa doarma ca nu vreau sa il invat sa doarma cu noi in pat, o sa imi iau pompa (just in case) si 2 biberoane, hainute mai groase si paturici, 2-3 jucarele...Nu prea stiu ce altceva...
Cred ca daca dai lapte praf iti mai trebuie un incalzitor de bibe, eventual cu adaptor pt masina.
Dupa cum vezi.. inca nu m-am gandit ce tb sa pun in bagaj.. mai am timp pana vineri .. Si sa vezi vineri ce dau din colt in colt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Beatrice si eu trebuie sa-mi pun sterilet acum joi, tot Milena. A durut?

va pupez

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

A durut putin
Dar de ce vrei sa-ti pui acest tip de sterilet cu hormoni?

Mergi la inceput