Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Adi, cam asta am citit: http://www.gandul.info/sanatate-food-drink/fructoza-indulcitorul-care-ne-ingrasa-cel-mai-mult-2837391
Am tinut si eu mai demult 3 sapt South Beach, un fel de montignac. Am slabit si apoi am pastrat doar unele principii. De ex mancam aproape doar paine montignaca, paste integrale sau de grau dur, fructele cu cel putin 30 min inainte de masa, alcool doar vin, etc. Dar unele nu mi s-au parut ok. La deserturi prefer sa fac blat de nuca sau montignac, cu zahar brun si fructe. Asa intra mai putin zahar.

Am umblat toata ziua dupa activitatile Mariei, cum ar fi sa merg sa dorm? De fapt, nu, sa ma ocup de micile mele proiecte! :)
I-am facut baie Mariei, il las pe Bogdan cand vine sa se ocupe de Sara si sa gateasca ceva cu Maria si gata. Daca ar fi asa simplu...

Sorina, ce faceti? Nu te-am mai vazut, ati ajuns la control?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

Miercuri mergem la Orto-clinic. Avem doua programari consecutive, si la dr. Contanu si la dr. Florescu. Dupa ce m-am vaitat la voi, seara cand ii faceam masaj Clarei, s-a sprijinit mandra pe antebrate si statea semeata si mirata, cu capsorul sus, cercetand imprejurimile....
Cum a fost prima zi de gradinita?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

a fct vreuna din voi colonoscopie?

care ati luat dostinex? cum ati luat?

Adi, mami de ana si ioachim

Si eu stiu ca e nasoala colonoscopia si ca se face sub anestezie. Eva s-a intarcat singura, treptat, n-am luat nimic. Nu am avut nici un fel de probleme.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

Noi nu plecam la munte pentru ca ma ingrozeste bagajul. Numai lista e pe cateva pagini. Nu reusesc deloc sa ma rezum la putine. Numai cand ma gandesc la sterilizator, incalzitor, carut, pat ma apuca nebuneala. Totusi, evident ca in vara o vom face si p-asta si cu la fel de mult bagaj evident. Vreau si eu intalneala de data asta!
Vasari, succes cu gradi, sa fiti cat mai mult sanatosi! Stii tu ca asta e cea mai buna urare la inceput de gradi:-)

mami de Irina (10.02.2007) si Tudor (17.11.2010)

Si eu cand plecam cu Eva aveam impresia ca ma mut de tot... Luam patutul chiar daca plecam pentru doua zile (pentru ca nu vroia sub nici o forma sa doarma in alta parte) + salteaua de la patut + perna de alaptat (asta-i alta poveste, Eva nu dormea fara ea in ruptul capului, ca doar nu putea sa aiba si ea o jucarie s-o dragaleasca, ii trebuia ditamai accesoriul). Plus multe hainute, si mai groase si mai subtiri, de parca venea gerul pe neasteptate. Plus o tona de medicamente (inclusiv batista bebelusului si termometrul).
Sper sa-mi vina mintile la cap in viitor si sa ma mai limitez. Desi nu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissellena spune:

Seara buna, mamici ! Eu tot la cateva zile reusesc sa va scriu, dar macar sunt la zi cu cititul.

Beatrice, multa sanatate! Sa dea Domnul sa fie toate bine !

Elfica, sper sa reusesti sa fii calma si diplomata cu soacra. Eu mi-am iesit o data din pepeni si am ridicat tonul la soacra-mea (care zgaltia copilul, cica sa se joace). A tacut instant si a facut ochii cat cepele, dar de atunci nu l-a mai zgaltait niciodata. Oricum, mereu incearca sa-mi dae cate un « sfat ». Zic si eu ca ea si fac ca mine :D

Cristale, am dat like si comment ! Succes !

Vmadelain, curaj ! O sa fie greu sa nu-i mai dai san, dar iti ramane amintirea orelor de papa de pana acum. Eu incerc sa-mi imprin in minte fatuca ei si manutele pe sanul meu de fiecare data cand o alaptez…Oricum, mai devreme sau mai tarziu, tot trebuie sa vina si momentul « despartirii » de tzitzi…

Sugubina, am dat votul cu nr. 70 La cat mai multe. Votam in continuare !

Lidia, eu nu I-am calcat hainutele decat daca a fost necesar din p.d.v estetic. In rest, spalate separat, clatire dubla si multa sanatate

Elfica, eu auzisem pe undeva ca nu dai gres cu marimea scutecelului daca bb are greutatea la mijlocul intervalului. Adica, daca scutecelul e de 4-9 kg se potriveste unui bb de aprox.6 kg. Eu asa ii cumpar si nu am surprize mai deloc.

Fetelor, vad ca multi bebei deja fac rostogoliri. A mea nu are nici un gand… ba mi se pare ca acum nu mai tine capsorul (cand sta pe burtica) asa tantos (la 90 garde) cum il tinea … Se limiteaza la aprox. 45 grade.. oare sa-mi fac griji ? A se citi : « deja sunt in panica! », doar sunt mama stressului, si sora cu paranoia …

Distractie placuta celor care evadati la munte si aer curat ! Eu stau deja la munte, asa ca visez la o saptamana de soare fierbinte si miros de mare… dar mai e pana la vara, asa ca deocamdata, pun pofta in cui

Gata, ma retrag, am avut 2 serii de musafiri azi… sunt obosita… Va pup si va urez somn dulce !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissellena spune:

Cristale, am dat si Add friend! :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Adi, cam asta am citit: http://www.gandul.info/sanatate-food-drink/fructoza-indulcitorul-care-ne-ingrasa-cel-mai-mult-2837391
Am tinut si eu mai demult 3 sapt South Beach, un fel de montignac. Am slabit si apoi am pastrat doar unele principii. De ex mancam aproape doar paine montignaca, paste integrale sau de grau dur, fructele cu cel putin 30 min inainte de masa, alcool doar vin, etc. Dar unele nu mi s-au parut ok. La deserturi prefer sa fac blat de nuca sau montignac, cu zahar brun si fructe. Asa intra mai putin zahar.

Am umblat toata ziua dupa activitatile Mariei, cum ar fi sa merg sa dorm? De fapt, nu, sa ma ocup de micile mele proiecte! :)
I-am facut baie Mariei, il las pe Bogdan cand vine sa se ocupe de Sara si sa gateasca ceva cu Maria si gata. Daca ar fi asa simplu...

Sorina, ce faceti? Nu te-am mai vazut, ati ajuns la control?

Miercuri mergem la Orto-clinic. Avem doua programari consecutive, si la dr. Contanu si la dr. Florescu. Dupa ce m-am vaitat la voi, seara cand ii faceam masaj Clarei, s-a sprijinit mandra pe antebrate si statea semeata si mirata, cu capsorul sus, cercetand imprejurimile....
Cum a fost prima zi de gradinita?

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

Felicitari! Ce ma bucur! :)) Clarei ii place suspansul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

amelia cum se numeste analiza pt intoleranta la lactoza?? sau exact asa este??

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

'Neata tuturor!

Ratusca, analiza asta este una din cele cateva (as zice ca-s mai mult de 20) pe care le-a facut mica mea. Pe raportul de la analize scrie "Ig E specific lapte de vaca". Doctora ceruse in mod special analiza intolerantei, deci am banuit ca asta ar fi.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am citit ca multe fete pleaca in we, sa aveti timp bun si sa va intoarceti cu bateriile reincarcate!

Noi nu plecam nicaieri deocamdata (probabil nici la vara nu vom pleca nicaieri), asa ca ma voi limita la a va citi.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna dimineata
desi scriu mai rar, sa stiti ca sunt prezenta si va citesc
acum va invit la o fierbinte
sugu am votat puficele si o sa o fac in fiecare zi

Lore, fericita mamica de printese Amber Yanna & Sarah Marie (06.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

neatza
multumim lore pt cafea. sunt chiauna: bebe mi-a dat trezirea din ora in ora.
tinkerbell bebelina cred ca ti-a simtit ingrijorarea si s-a hotarat sa faca o demonstratie .
bebele meu s-a intors de pe burta pe spate , mi-a aratat ca poate si numai vrea repete figura :(

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput