Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

Noi nu plecam la munte pentru ca ma ingrozeste bagajul. Numai lista e pe cateva pagini. Nu reusesc deloc sa ma rezum la putine. Numai cand ma gandesc la sterilizator, incalzitor, carut, pat ma apuca nebuneala. Totusi, evident ca in vara o vom face si p-asta si cu la fel de mult bagaj evident. Vreau si eu intalneala de data asta!
Vasari, succes cu gradi, sa fiti cat mai mult sanatosi! Stii tu ca asta e cea mai buna urare la inceput de gradi:-)

mami de Irina (10.02.2007) si Tudor (17.11.2010)

Si eu cand plecam cu Eva aveam impresia ca ma mut de tot... Luam patutul chiar daca plecam pentru doua zile (pentru ca nu vroia sub nici o forma sa doarma in alta parte) + salteaua de la patut + perna de alaptat (asta-i alta poveste, Eva nu dormea fara ea in ruptul capului, ca doar nu putea sa aiba si ea o jucarie s-o dragaleasca, ii trebuia ditamai accesoriul). Plus multe hainute, si mai groase si mai subtiri, de parca venea gerul pe neasteptate. Plus o tona de medicamente (inclusiv batista bebelusului si termometrul).
Sper sa-mi vina mintile la cap in viitor si sa ma mai limitez. Desi nu cred.

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

Ce bine ca ai scris, ca uitasem de pompita de nas iar la termometru nici nu ma gandisem!! Ha ha .. uite asa creste lista Cred ca noi nu vom mai avea loc in masina de lucrurile lui bb. Si eu cred ca imi iau perna de alaptat pt ca mi se pare ca bb nu mananca bine dc nu folosesc perna.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Si neata.....Lore ma altur tie la cafeluta. Buburuza mea tocmai a adormit asa ca ma pregatesc sa imi fac o baita ca nu ma mai suport.

Danaint de sotul tau ziceai ca e cu maratoanele?? Ca si al meu la fel.. Numai ca al meu este cu maratoanele montane. In 7 mai are maraton la Moeciu, apoi pe 21 mai la Herculane si apoi om vedea..Anul trecut a participat si la 7500 si maratonul Pietrei Craiului. Nu e el mare sportiv (a se citi ca termina si el cursa, nu pe primul loc sau ceva.. ), dar cred ca face bine la sanatate, iar eu, decat sa stau acasa, singura, imi fac curaj si plec cu bb cu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Si neata.....Lore ma altur tie la cafeluta. Buburuza mea tocmai a adormit asa ca ma pregatesc sa imi fac o baita ca nu ma mai suport.

Danaint de sotul tau ziceai ca e cu maratoanele?? Ca si al meu la fel.. Numai ca al meu este cu maratoanele montane. In 7 mai are maraton la Moeciu, apoi pe 21 mai la Herculane si apoi om vedea..Anul trecut a participat si la 7500 si maratonul Pietrei Craiului. Nu e el mare sportiv (a se citi ca termina si el cursa, nu pe primul loc sau ceva.. ), dar cred ca face bine la sanatate, iar eu, decat sa stau acasa, singura, imi fac curaj si plec cu bb cu tot.

Super! Va fi foarte bine.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Da, al meu cu maratoanele. Pana acu doar pe drept, da maraia si el ceva sa incerce unu montan. Parca zicea de Moeciu ceva.. Poate il bate gandul sa participe si ne vedem pe acolo. Ia sa il chestionez acum se antreneaza pt cel din Viena, 17 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

hop si eu

am o absenta destul de mare... spre sa va mai amintiti de mine

am multe capitole necitite la activ si din pacate nu stiu cand am sa reusesc sa le recuperez... nu stiu cum faceti voi fata, dar eu nu am timp deloc - cand doarme Tudor nu stiu ce sa fac mai intai: sa fac mancare, sa calc, sa fac curat... offfffffffff

am citi printre randuri putin din spate, asa ca...

felicitari Beatrice pentru botez, pozele sunt super!!!
Msymo sunt super frumoase pozele de la sedinta foto, suuuuuuper!!!

referitor la dermatita atopica, si al meu micut are; am incercat cu avene dar nu i-a mers, am incercat cu aderma dar nu era nicio ameliorare (nu-i facea nici rau dar nici bine), apoi am incercat cu mustela stelatopia care i-a facut foooarte rau, am ajuns cu el seara la urgenta pentru ca avea pielea la gat, subrat si inghinal rosie, aproape visinie si le luau straturi, straturi de pielicica. i8ntr-un final am ajuns la dr giurcaneanu care ne-a recomandat lipikar de la roche posay si zyrtec, precum si baita timp de doua luni cu apa plata... inchipuiti-va ce depozit am in casa ; legat de mustela, nu spun ca nu este buna (am o prietena care i-a mers super bine la copil aceasta gama, dar la al meu nu a fost sa fie). am inteles ca trebuie incercate toate cremele pentru dermatita atopica pentru a vedea care ii merge
pana sa ajungem la giurcaneanu, i-am dar cu balsam de la aderma si l-a calmat destul de repede si de bine, pentru ca il ustura saracutul rau de tot... am inteles ca si bioderma este buna, dar cred ca e singura pe care nu am incercat-o inca

scuze pentru felul cum scriu dar sunt pe fuga

inca ceva, am vazut ca vorbeati de jumper, mi se pare foarte haios, dar nu are aceleasi dezavantaje ca premergatorul, adica forteaza coloana copilului? de la ce varsta se foloseste?

cam atat... mai revin cand reusesc sa mai prind o pauza!

pana una alta, pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

heidy am uitat sa spun aseara: tipA care mi-a vandut wrapul mi-a zis ca in momentul cand incepe sa ma doara spatele stiu ca a devenit bebele prea greu si nu-l mai pot purta in el.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

inca ceva...

pentru ca alaptez, giurcaneanu mi-a scos din alimentatie produsele care produc cele mai multe alergii: albus de ou, peste (exceptie pertele alb, dar rar), alune, nuci, nimic cu cacao sau cofeina, condimente...

la Tudor dermatita poate sa fie si mostenire de la mine caci am pielea uscata si sensibila, dar poate sa fie si de la apa care e foarte calcaroasa in zona in care stau.

imi pare foarte rau ca nu-i mai pot face "piscina", adica baita cu colac

mi-s spus cineva ca i-a recomadat pediatra sa adauge in apa din cada bicarbonat de sodiu pentru dedurizarea apei, giucaneanu nu stia nimic de acest lucru, n-a zis nici nu, dar nici da, ci pur si simplu ca nu stie.
voi stiti ceva de chestia asta?

apropo, anymona ai mai fost la urolog? vroiam sa stiu ce a zis legat de decalotare?

gata, urlaaaaaaaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eu cand am fost la munte am luat 2 termometre de corp si unul de camera

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Buna dimineata
am votat si noi Puficele ieri. O vom face si azi !
Fetelor care plecati la munte: sa aveti vreme frumoasa si distractie placuta. Si noi vom pleca la Curtea de Arges in weekend.Cica de duminica iar se schimba vremea dar vineri si sambata o sa fie ok.
Vasari, unde o duci pe Maria la Balet? Ma bate gandul sa merg si eu cu mandra mea.
si sa aveti o zi linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

inca ceva...

pentru ca alaptez, giurcaneanu mi-a scos din alimentatie produsele care produc cele mai multe alergii: albus de ou, peste (exceptie pertele alb, dar rar), alune, nuci, nimic cu cacao sau cofeina, condimente...

la Tudor dermatita poate sa fie si mostenire de la mine caci am pielea uscata si sensibila, dar poate sa fie si de la apa care e foarte calcaroasa in zona in care stau.

imi pare foarte rau ca nu-i mai pot face "piscina", adica baita cu colac

mi-s spus cineva ca i-a recomadat pediatra sa adauge in apa din cada bicarbonat de sodiu pentru dedurizarea apei, giucaneanu nu stia nimic de acest lucru, n-a zis nici nu, dar nici da, ci pur si simplu ca nu stie.
voi stiti ceva de chestia asta?

apropo, anymona ai mai fost la urolog? vroiam sa stiu ce a zis legat de decalotare?

gata, urlaaaaaaaaaa!!!

mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

Da, eu inca ii pun in apa de baie bicarbonat de sodiu. I-am dat cu crema de la Mustela pe corp si s-a umplut de bube. I-am dat cu Stelatopia de la Mustela si-i merge foarte bine.Doura zicea sa dam cu ulei de migdale. N-am incercat. Ii dadeam cu ulei de masline extravirgin si nu i-a priit deloc.

Mergi la inceput