Aspirante optimiste >20 ani (657)
Raspunsuri - Pagina 9
lorena_86 spune:
gaby.....am inteles
e adevarat si cu legumele si fructele trebuie spalate bine.....si mainile....a si atentie mare la unghii....oricat ar parea de curate vor fi mereu un loc propice pt bacterii
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
sarah, dar de ce nu faci un test ...de ce stai asa cu incertitudinea asta
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 sarah, dar de ce nu faci un test ...de ce stai asa cu incertitudinea asta ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
dar nu am,trebuie sa ies in oras sa cumpar!!!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
magddalena spune:
Si eu cred ca ar trebui sa iti faci un test Sarah asa iti iei orice dubiu eu ies fetelor merg sa fac baita si apoi sa pap cu sotul o seara buna si asteptam doua liniute Sarah..
poate imi raspundeti si mie..?Gata nu mai insist
lilimara spune:
Dar parola de al contul de poze cine mi-o poate da si mie? .Se pare ca semnatura eu nu pot sa imi pun pentru ca nu imi functioneaza cateva optiuni de la profil;nici macar data nasterii nu pot sa o pun...
lorena_86 spune:
fetelor, ma-u apucat simptomele.....inchipuite neinchipuite...nu mai stiu
sanii umflati, azi dimineata greata (dar nu cred ca de la ), constipatie si azi m-au intepat ambele ovare....foarte tare
offf sper sa nu fie doar inchipuite
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui walkiria P
Monique tulpina de HPV este "determinata" tocmai de virusul HPV, acesta avand mai multe tulpini , unele cu risc crescut si altele cu risc scazut. Acest virus nu este determinat de altceva, el se contacteaza de cele mai multe ori pe cale sexuala. Nu exista tratament in acest moment, ce se poate face este sa se mentina imunitatea fff buna si sa se faca papanicolau si colposcopie o data la 6 luni sau la recomandarea medicului. In cazul in care acest virus a provocat condiloame genitale ( interioare sau exterioare) acestea se cauterizeaza, iar daca a provocat rana pe col, aceasta fie se cauterizeaza, fie se face conizatie. E important de stiut ca daca femeia prezinta acest virus, atunci si partenerul acesteia il contacteaza, caz in care e posibil ca acestuia sa-i apara condiloame genitale ( acestea apar cand sistemul imunitar este scazut iar corpul nu reuseste sa lupte impotriva hpv-ului), atunci si partenerului i se vor cauteriza. Sper ca am fost de folos cu inf de mai sus, acest virus este f periculos insa se poate tine in " frau" de imunitate. sanatate multa Si eu am hpv. In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
Walki' multumesc mult de info
da, stiu ca se tine in frau cu imunitate f ridicata
de aia m-am si apucat sa iau zilnic dimineata si seara vitamina C cu propolis si echinaceea (din asta ii dau si sotului) si eu mai iau Imunostimulent de la Dacia Plant - sirop-tot dimineata si seara
dar o intrebare - daca la colposcopie nu mi-a gasit nimic, nici rana pe col, de ce m-a chemat la analiza mai aprofundata - aspirarea colului? poate sa mai gaseasca ceva undeva? unde ar mai putea sa fie ceva.....?
cred ca te-am ametit
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, ma-u apucat simptomele.....inchipuite neinchipuite...nu mai stiu sanii umflati, azi dimineata greata (dar nu cred ca de la ), constipatie si azi m-au intepat ambele ovare....foarte tare offf sper sa nu fie doar inchipuite ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore eu ti-am spus
lilimara spune:
Hai lore Cand trebuie sa te testezi saptamana asta parca nu?
Am reusit sa pun si eu niste poze pe cont..sa nu va luati dupa data de pe ele ca la unele nu aveam aparatul setat