Aspirante optimiste >20 ani (657)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

sarah nu m-am suparat pe tine
doar ti-am spus ce gandesc.....
cum sa pleci....acum cand te apuci de jap jap

inca un sfat...prietenesc, fara suparare: incearca sa te mai maturizezi putin, sa privesti lucrurile cu alti ochi.....ca am vazut din poze ca viitorul tau sotior e putin mai mare decat tine
stiu ca e greu...si asta e felul tau de a fi dar asa e mai bine pt tine si pt familia ta ce urmeaza sa o intemeiezi....cat si pt bebe

noi te sfatuim intotdeauna asa ca nu ai motive sa te superi pt sfaturile primite

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

gaby, iarta-ma dar nu inteleg
poate nu stiu eu bine.....dar toxo nu se ia din lactate ci din carne si oua netratate termic....nu stiu in ce masura poate ajunge parazitul in lactate dar totul e posibil

plus ca vaccin pt toxo nu exista, din pacate....asta stiu sigur.....cel putin nu in romania.....eu pe unde am lucrat am auzit ca nu exista....si din ce am invatat si asta pt ca oricati anticorpi aiavea tot poti cntacta parazitul

ma rog, poate s-a descoperit intre timp

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

cine ma poate ajuta si pe mine?Imi spune si mie careva va rog cum se pune semnatura ca nu imi dau seama cum trebuie sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

sarah nu m-am suparat pe tine
doar ti-am spus ce gandesc.....
cum sa pleci....acum cand te apuci de jap jap

inca un sfat...prietenesc, fara suparare: incearca sa te mai maturizezi putin, sa privesti lucrurile cu alti ochi.....ca am vazut din poze ca viitorul tau sotior e putin mai mare decat tine
stiu ca e greu...si asta e felul tau de a fi dar asa e mai bine pt tine si pt familia ta ce urmeaza sa o intemeiezi....cat si pt bebe

noi te sfatuim intotdeauna asa ca nu ai motive sa te superi pt sfaturile primite

da,lore,dar in necunostinta de cauza eu cred ca orice femeie ar reactiona asa!!!deci,daca ar fi sa fiu gravi tu din experienta ta persoanala in medicina,ce m-ai sfatui?sa zicem daca ai fi medicul meu?apropos,astea sunt dozarile AC-urilor care le-am luat eu:ginoden(numele) 0,075mg+0,03gestodene+etinilestradiolo(nu stiu cum se numesc in romana) oricum,merci pentru sfaturi!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Da, ai dreptate, nu exista vaccin, dar daca ai avut, ai anticorpi si nu mai faci, m-am exprimat eu gresit.
Eu am primit un fluturas de la medicul de familie, cand i-am zis de si acolo scrie asa: branzeturi din lapte nefiert(pasteurizat), legume si fructe care nu au fost bine spalate, carne, peste mancat crud (somon, ton etc) si litiera de la pisica din casa.
Acum daca o fi in plus adaugate, eu nu stiu.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

nu GABI cum sa ma supar .. fetelor imi raspunde-ti si mie?pleaseeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Sarah, iti zic eu... sunt Minulet, am luat si eu si sunt micro-dozate. Asa ca ... no stress.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

P

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele. Eu in week-end am fost plecata asa ca am cam rams in urma cu cititul.
Referitor la rana pe col din cate am citit pe net parerile sunt impartite,. cert e ca ar tb sa-mi fac colposcopie sa vad ce dimensiuni are, doc mi-a zis ca e mica la consultul gineco. Mie PAP mi-a iesit 1, deci nu am motive sa-mi fac griji de un eventual cancer de col, fereasca Dumnezeu.
Fetele aveti idee unde se face o laparoscopie mai ieftina?
Mie ar trebui sa-mi vina pe la sfarsitul saptamanii, sigur nu ma rateaza, din pacate eu nu am nici un semn de bebe, dar ma cam asteptam. Deci pe vineri posibil sa declar Z1.
Corina tu ti-ai cauterizat rana pe col?
Kitty astept sa vina uaratii ca sa ma programez la colposcopie si cand o sa am bani la laparoscopie. Cred ca nu are rost sa-mi fac HSG, pai daca as avea endometrioza nu mi se vede la genul asta de analiza. Si e ultimul lucru pe care-l mai fac, daca tot nu vine bebe, ma las pagubasa, peste 2 ani infiem si gata.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Katy si eu imi fac planuri....
eu vreau sa fac HSG dar asta abia dupa ce vad ce a determinat tulpina aia a mea de HPVpt.ca nu e ok sa fac pana atunci.
eu nu mai am rabdare.......

endometrioza cum se depisteaza? cu ce analiza?

Monique tulpina de HPV este "determinata" tocmai de virusul HPV, acesta avand mai multe tulpini , unele cu risc crescut si altele cu risc scazut.
Acest virus nu este determinat de altceva, el se contacteaza de cele mai multe ori pe cale sexuala.
Nu exista tratament in acest moment, ce se poate face este sa se mentina imunitatea fff buna si sa se faca papanicolau si colposcopie o data la 6 luni sau la recomandarea medicului. In cazul in care acest virus a provocat condiloame genitale ( interioare sau exterioare) acestea se cauterizeaza, iar daca a provocat rana pe col, aceasta fie se cauterizeaza, fie se face conizatie.
E important de stiut ca daca femeia prezinta acest virus, atunci si partenerul acesteia il contacteaza, caz in care e posibil ca acestuia sa-i apara condiloame genitale ( acestea apar cand sistemul imunitar este scazut iar corpul nu reuseste sa lupte impotriva hpv-ului), atunci si partenerului i se vor cauteriza.

Sper ca am fost de folos cu inf de mai sus, acest virus este f periculos insa se poate tine in " frau" de imunitate.
sanatate multa
Si eu am hpv.

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Sarah, iti zic eu... sunt Minulet, am luat si eu si sunt micro-dozate. Asa ca ... no stress.

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

deci daca as ramane imediat dupa o luna doua nu e nici o problema pentru bebe?inseamna ca sunt slabe?

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

sarah, cum ti-am mai si spus.....nimeni nu iti poate garanta ca bebe o sa aiba probleme....sansele sunt mici si sa-ti zic care e problema mare.....nu sunt suficiente studii pt reactia ac in sarcina si de asta dr recomanda sa ai o pauza intre ac si sarcina dar nu e obligatoriu
hai sa-ti dau exemplu: eu in timpul ovulatiei am facut infectie in gat.....cred ca stii si tu ca m-am tot plans....ei si am luat antibiotice, care se zice ca dauneaza.....asta pt ca sunt insuficient testate si se recurge la precautie....asta e toata ideea

sarah, medicina e o stiinta destul de ambigua si asta pt ca nu s-a descoperit nici 10% din tot ce ar trebui

deci, repet, nici un dr nu o sa-ti zica sa intrerupi sarcina daca ai fi gravi in situatia ta....niciodata.....si daca ar fi cineva ala ori nu stie nimic orie e nebun

deci parerea mea: te-as sfatui sa pastrezi sarcina

Mergi la inceput