Aspirante optimiste >20 ani (657)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

fetelo m-am intins la vorba si nu v-am zis ceva ce ma nelinisteste.In urma cu cu 20 de zile am intrerupt sarcina fiind oprita din evolutie si mi s-a zis ca voi avea scurgeri de sange cam 7-8 zile si asa a si fost.Acum am de trei zile niste dureri la ovarul drept si am scurgere albicioasa ff abundenta .E posibil sa ovulez deja avand in vedere ca astea sunt simptomele ?Mi se pare cam devreme ca dupa avort sa ovulez deja,, nu stiu..cine a patit ca mine?eu astept CM pe 5 aprilie la o luna ca asa mi-a venit data trecuta.Sunt tare nedumerita..Oricum maine dim merg sa fac dozajl de BHCG sa vad daca e totul ok si abia astept sa imi CM si apoi sa fac un control amanuntit.
In alta oridne de idei,va multumesc la toate ca sunteti aici si ii multumesc celui care a inventat DESPRE COPII ca tare e bine cand te descarci cuiva chiar daca e virtual. la toate
Cum se face ca scriu mereu romane eu?
va pup o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

mada,noi,ca si gabyv,am folosit si durex dar si alea s-au rupt!!!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Magda, o sa zici ca sunt rea dar vezi... in cazuri de astea sunt bune testele de ovulatie.
Sa nu te superi ca glumeam si eu
Din pacae nu pot sa te ajut... nici nu am fost insarcinata, nici nu am ovulat in ultimele luni

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarah199065

mada,noi,ca si gabyv,am folosit si durex dar si alea s-au rupt!!!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

... stiu si eu ce sa zic...o'ti fi mai inflacarati ca inainte de wedding ... noi dupa 5-6 ani se pare ca suntem mai molcomi

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

mada, foarte bine la job....bine sunt si la inceput...sper sa o tina tot asa

e altceva....simt deja ca mi-a crescut moralul

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Gaby am o intrebare tehnica la Fertility Friend. Ovulatie se detecteaza "automatic" adica daca temperatura creste sustinut timp de cel putin 3 zile (mi'am facut lectiile ) deci ai ovulat iti apar linile alea rosii care marcheaza ovulatia sau trebuie sa le marchezi tu, manual?

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele. Eu in week-end am fost plecata asa ca am cam rams in urma cu cititul.
Referitor la rana pe col din cate am citit pe net parerile sunt impartite,. cert e ca ar tb sa-mi fac colposcopie sa vad ce dimensiuni are, doc mi-a zis ca e mica la consultul gineco. Mie PAP mi-a iesit 1, deci nu am motive sa-mi fac griji de un eventual cancer de col, fereasca Dumnezeu.
Fetele aveti idee unde se face o laparoscopie mai ieftina?
Mie ar trebui sa-mi vina pe la sfarsitul saptamanii, sigur nu ma rateaza, din pacate eu nu am nici un semn de bebe, dar ma cam asteptam. Deci pe vineri posibil sa declar Z1.
Corina tu ti-ai cauterizat rana pe col?
Kitty astept sa vina uaratii ca sa ma programez la colposcopie si cand o sa am bani la laparoscopie. Cred ca nu are rost sa-mi fac HSG, pai daca as avea endometrioza nu mi se vede la genul asta de analiza. Si e ultimul lucru pe care-l mai fac, daca tot nu vine bebe, ma las pagubasa, peste 2 ani infiem si gata.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Katy, eu am avut o rana pe col pe care am cauterizat-o. Asta s-a intamplat insa cu f mult timp in urma, prin anul 2005.
Cauterizarea am facut-o la dr Puia, la Spitalul Giulesti, iar la mom respectiv nu m-a costat nimic, pntru ca dl doctor avea o mare apreciere fata de tinerele studente care merg la control (de obicei, pe la 20, 21, 22 de ani se ignora lucrul asta). Daca te hotarasti sa iti cauterizezi rana de pe col, ti-l recomand pe dl doctor Puia, este un doctor minunat si este cunoscut pentru modul in care efectueaza aceste proceduri.
Procedura doare foarte putin, nu trebuie sa te ingrijoreze acest lucru, iar dupa cauterizare este nevoie o perioada de abstinenta de 6 saptamani. De asemenea, trebuie sa mergi periodic la spital pentru pansatul ranii (nu e dureros).

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

Mergi la inceput

Lore te cred ca ti'a revenit moralul! Eu am facut o depresie acum 2 ani pt ca mi'am cautat job vreo cateva luni...te inteleg perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Le marcheaza ei, si in functie de cresterea temp si sustinut si de rezultatul testelor de ov.
Insa poti alege tu sa faci override, adica ca nu esti multumita ca nu iti arata ov, dar tu ai avut test de ov + sau stii sigur ca ai ovulat, o poti marca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Le marcheaza ei, si in functie de cresterea temp si sustinut si de rezultatul testelor de ov.
Insa poti alege tu sa faci override, adica ca nu esti multumita ca nu iti arata ov, dar tu ai avut test de ov + sau stii sigur ca ai ovulat, o poti marca.

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Multumesc mult!

Mergi la inceput