Aspirante optimiste >20 ani (657)
Raspunsuri - Pagina 10
lorena_86 spune:
of moni ce frumos ar fi
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
multumesc lili
pai ca sa nu am dubii cred ca sambata as face unul
sa vedem daca rezist, eu asa sper
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lorena_86 spune:
lili, esti frumoasa foc
dar tu ai deja un bebe, scuze...nu stiam
ce frumusica e a mica....
lorena_86 spune:
da acum ca am vazut contul pe picasa....aspirante vechi....unde sunteti
bibi....iar tragi chiulul, pai se poate sa nu intri cu secolele
cos_minutza.....? tu? asa tare te-ai suparat pe noi?
simo....tu stii ca esti prima pe lista chiulangeoaicelor....pai se poate
didi, tu...? ne-ai parasit de tot....
offff mai fetelor, stiu ca e greu, dar ce sa-i facem.....asta e viata
lilimara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 lili, esti frumoasa foc dar tu ai deja un bebe, scuze...nu stiam ce frumusica e a mica.... ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
bellasamoyed spune:
fetele cine stie sa imi faca si mie link-ul asta sa il pun la semnatura ascuns sub titluol de : samburelul meu?
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ana&year=2011&month=11&day=19&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ana&year=2011&month=11&day=19&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +6
kitty-27 spune:
buna fetele!!
katy ma bucur ca ai luat decizia sa faci laparo...e cea mai buna..crede-ma.costa ea mai mult,dar merita.macar asa stii daca este ceva in neregula pe acolo sau nu.
lorena dupa simptome..sigur vine barza...
monique imi pare rau pt z1..si luci...
ASPIRANTA LA BEBE
Mihaelafalt spune:
Sarah eu zic sa iti faci un test de sarcina, sa nu mai vorbesti de avort si nici macar sa nu te mai gandesti la avort.Probabil nu stii pe ce forum te afli daca indraznesti sa te gandesti la avort si sa ne mai si spui indiferent care ar fi motivele.Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji ca si mie doctorul cand am intrerupt anticonceptionalele mi-a zis ca nu este nici o problema daca raman imediat.
Scuza-ma daca te-am deranjat cu cuvintele mele.
Mihaelafalt spune:
Lilimara sa iti traiasca fetita si sa dea DD sa ii faci un fratioar sau o surioara cat mai repede.Acum ce faci ai inceput sa iei naturiste sau nu?
corina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Corina am scris intr-un alt capitol dar mai repet candida ch7,ch9, ch15, se iau cate 7 zile in ordinea in care le-am scris, de 2 ori pe zi cate 5 granule dimineata si 5 seara.Le tii sub limba si o jumatate de ora inainte si dupa nu mananci si nu bei apa.Incearca cu incredere ca eu am facut mult tratament pana am scapat de ea si in 21 de zile am scapat.Si sa stii ca nu sunt scumpe unde la 7 ron tubusorul si iti trebuie cate un tub din fiecare. |
Mihaela, multumesc
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png