Aspirante optimiste >20 ani (657)
Raspunsuri - Pagina 11
Mihaelafalt spune:
Cu placere corina sper sa iti fie de folos.Apropo granulele sa nu le atingi cu mana le pui in capacel si le iei in gura.Alte informatii daca mai vrei sunt aici disponibila sa ajut pe oricine are nevoie si cu speranta ca intr-o zi voi fi .
Mihaelafalt spune:
Lorena ma bucur ca esti incantata de noul loc de munca si sa dea DD sa vina si cat mai curand.Sau acum amani ca sa poti lua prenatal?
nouasnrs spune:
Buna fetelor am ajuns si eu acum Sarah nici sa nu te gandesti la avort. Prietena mea a luat AC 6 ani neintrerupt si acum e insarcinata in 5 luni. A ramas la aproape 1 luna dupa ce le-a lasat.
Vreu si eu sa vad poze pe piccasa cum fac?
corina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele. Eu in week-end am fost plecata asa ca am cam rams in urma cu cititul. Referitor la rana pe col din cate am citit pe net parerile sunt impartite,. cert e ca ar tb sa-mi fac colposcopie sa vad ce dimensiuni are, doc mi-a zis ca e mica la consultul gineco. Mie PAP mi-a iesit 1, deci nu am motive sa-mi fac griji de un eventual cancer de col, fereasca Dumnezeu. Fetele aveti idee unde se face o laparoscopie mai ieftina? Mie ar trebui sa-mi vina pe la sfarsitul saptamanii, sigur nu ma rateaza, din pacate eu nu am nici un semn de bebe, dar ma cam asteptam. Deci pe vineri posibil sa declar Z1. Corina tu ti-ai cauterizat rana pe col? Kitty astept sa vina uaratii ca sa ma programez la colposcopie si cand o sa am bani la laparoscopie. Cred ca nu are rost sa-mi fac HSG, pai daca as avea endometrioza nu mi se vede la genul asta de analiza. Si e ultimul lucru pe care-l mai fac, daca tot nu vine bebe, ma las pagubasa, peste 2 ani infiem si gata. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Katy eu nu am cauterizat rana pe col.
Mi-am facut in fiecare an PN si mi-a iesit 2, care a zis ca e normal
In noiemb cand am fost la ultimul control, i-am amintit de ea pana la controlul efectiv si mi-a zis ca pare ok acum
acum un an si ceva am facut si el colposcopie si se pare ca nu am motive sa ma ingrijorez..oricum m-am programat pt luna viitoare la test PN si repet si secretia
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
nouasnrs spune:
Aaaa si am trecur de vineri pe naturiste. Eu iau 2 lingurite pe zi de laptisor de matca (1 dim si 1 seara), 2 pastile de evening primrose pe zi, acid folic/1 pastila, omega/1 pastila si 1 magneziu efervescent, iar Monstrului ii dau 3 lingurite de polen pe zi si 1 lingurita de apilarnil asta cand pot sa-l stapanesc ca sunt amestecate cu miere si el ar manca tot borcanul odata.
racheel spune:
6 br / br / br / /span /td /tr /table /div align= right id= quote2 br / br / br / br / si pe mine m-a invatat Lia br / br / [urllink-ul= http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ana&year=2011&month=11&day=19&babycount=1" target="_blank">samburelul meu
bella sterge tu ce am scris adica link-ul si du semul = langa l de la url.Sa nu existe spatiu intre l si =.
sper ca ai inteles
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu - Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
lorena_86 spune:
nu mai aman deloc.....
am amanat si asa destul
aproape 2 ani....ajunge
nu imi pasa de prenatal.....si de cei 600 ron oferiti de stat.....sa nu credeti ca ma scot bani afara din casa, realitatea e alta, abia o duc de pe o zi pe alta dar bebe e mai important.....
si daca pana acum aveam retineri ca sa nu dezamagesc angajatorul.....nu imi mai pasa, eu am fost o persoana care de multe ori a pus interesele celor din jur inaintea propriilor interese
nu o sa mai fac asta niciodata....m-am lecuit de oameni, de "sefi" ca au uitat cine au fost odata, au uitat sa fie oameni
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen