Parinteala nepavloviana(3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

VIVIANA, imi pare tare bine ca a iesit totul ok! Ma bucur tare mult ca se mai distreaza tinerii si asa, curat si constructiv.

Noi suntem inca mici, nu aspiram la parfumuri...dar timpul trece atat de repede...

Ma ingrozesc in schimb de povestile voastre cu bone...multumesc Domnului ca am avut posibilitatea sa stau eu acasa cu ea. Eu ma simt foarte bine asa, nu simt lipsa unei activitati profesionale, decat uneori financiar...dar nu foarte acut... Si pe ea o vad ca a evoluat mult de cand ma are pe mine pe post de bona. Sper numai sa nu o fac prea dependenta de mine...

PISIGRI - noi pentru constipatie am mai folosit o lingurita de ulei de masline luat dimineata pe stomacul gol...sau prune uscate lasate in apa de cu seara, si dimineata, tot pe stomacul gol, mancate prunele alea si baut zeama de la ele... In rest sper ca sunteti bine, fara evenimente neplacute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cum zicea bunica mea: "putin, da' bun!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ce faaaaain !!!

Monicabo, merci de intrebare. Ilinca nu a mai facut nici un mofturici la schimbat asa ca trag speranta ca au fost "talente".
Acu stau cu stress ca baiatul unui coleg de servici de-al meu a facut scarlatina....

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Pisigri,
Stai linistita. Indicele de contagiozitate la scarlatina este scazut undeva la 30%, fata de celelalte boli gen varicela, pojar, rubeola care au un indice peste 90%.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Viviana, La multi ani copilei!!

Monica, bona cu bocitul nu era vaduva cu obiceiuri proaste , era bona cea mai buna pe care am avut-o .

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

vaaaai, denizel aia era cea mai buna?...crancen, dom'le!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mersi pentru urari, Denizel.

Bona fi-mii a fost o femeie simpla. Vorbea cu este si vara mirosea a transpiratie. Da'se ocupa foarte bine de copila, asa ca am trecut cu vederea si nasul inconvenientele.
A invatat-o poezii, rugaciuni si o ducea la biserica la slujbe.

Serviciul era la 10 minute de casa si in fiecare zi veneam in "control". Am fost atat de tampita incat i-am spus ca atunci cand doarme copila poate si ea sa doarma (pleca de acasa la 6 dimineata).
Mi-era teama ca daca vin acasa si o gasesc dormind ma apuca dracii.
Si decat sa doarma iepureste de teama ca o prind si nici sa nu se odihneasca i-am dat asa un sfat prietenesc.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Viviana, la multi ani domnisoarei!
Monica , nu rade nimeni, cred ca Rrox ar sti sa explice. Eu am inteles ca se stocheaza amintirile alea dar cumva sub forma de emotii puternice, nu-s verbalizate. Sper ca n-sm spus prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna tuturor. Am citit din cand in cand subiectul de aici, asa ca poate ma ajutati cu un sfat. Sa va zic "problema" mea... fetita abia a facut un an si binenteles a inceput sa mearga. Pe scurt, este vorba de lucrurile interzise. In casa, toate lucrurile / locurile potential periculoase, sunt puse bine, sa nu aiba acces. Prin urmare nu i-am interzis nimic. Problema in schimb e afara! Vrea sa bage in gura toate pietricelele, betele, hartiile, mucurile de tigara... si de aici incepe totul. Cand aude "nu, nu este voie ca e murdar si nu putem baga in gurita", eu aplecata la nivelul ei, incepe sa tipe si se trage de mana sa se dea cu fundul de pamant. Eu stiu ca e mica si ca trebuie sa am rabdare cu ea, dar cand o vad cum face, ma face sa ma simt rau sufleteste, sa ma simt o mama rea. Am incercat sa ii dau jucarii in mana, diverse sa ii atrag atentia in alta parte, "uite catelul/pisica" dar ea o tine pe a ei, ca vrea respectivul lucru. :( Dureaza un pic, ii trece, dar putin mai incolo iar gaseste ceva de experimentat. Pana la urma, de cele mai multe ori, o iau in brate, ii vorbesc frumos, ii spun ca o iubesc si o pun in carut sa o plimb.
Multumesc de pe acum pentru orice vorba buna!

Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 20+ cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Viviana La multi ani domnisoarei tale! Ce haios vecinul cu parfumul!

Ami daca zici ca nu merge cu distragerea atentiei tot ce imi vine in cap e sa mergi in parc pe iarba cu cea mica, sa dai o tura in prealabil prin iarba sa nu fie cioburi, cacatei, si mucuri de tigara, si apoi sa o lasi sa exploreze in voie. Eu de pamant, nisip nu m-am panicat (prea tare), daca baga un fir de iarba in gura sau putin pamant ma faceam ca nu observ, pentru ca, cu cat ziceam eu nu si ma ambalam, cu atat baga ea mai abitir in gura. Numai sa nu bage pietricele, mucuri de tigari si alte chestii asemenea.

Ah si fara sa incerc sa te dezamagesc, a mea a avut o obsesie cu bagatul in gura orice, asa ca a trebuit sa ma relaxez pana la urma. Si acum la 3 ani jumate mai are obiceiul sa bage in gura cate ceva nepermis (de ex un lantisor de al meu zilele trecute). Si crede-ma, nu incearca sa atraga atentia sau mai stiu eu ce, chiar nu am facut mare caz de asta. Este efectiv un obicei de care scapam cu greu.

Mergi la inceput