Parinteala nepavloviana(3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Viviana La multi ani! Pai in pauzele alea cand nu barfeste si nu conspira cu fetele, nu cu baietii se joaca?! Hai ca-s mai fun baietii la petreceri, o sa fie foarte bine iar fetele vor dispera luni dupa informatii si subiecte noi de discutii. Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Viviana La multi ani!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Viviana, la multi ani fetitei!

eu sunt sigura ca se va distra minunat cu baietii si o sa fie foarte cool

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

viviaaaaaanaaaaa
Cum a fost pina la urma?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Pisigri - eu nu am luat niciodata rectal temperatura copilei... Pentru constipatie eu ti-as recomanda in fiecare dimineata, inainte de micul dejun, o lingurita de miere cu o gura de apa rece (la temperatura camerei). Multa sanatate!
Viviana - La multi ani cu sanatate si noroc copilei tale!

Un weekend frumos va doresc!

P.S. Sa nu uit: am gasit un posibil raspuns la faptul ca e mai bine sa arbitram conflictele discutand "private" cu fiecare pers implicata-n parte... Poate va amintiti ca la un moment dat se discuta de situatia in care un parinte are o disputa cu copilul si celalat parinte e pus in situatia de a interveni sa arbitreze. Deci - ca sa poti afla cat mai corect de fapt ce sentimente si ganduri / resentimente (nespuse) se ascund in spatele conflictului e mai bine sa discuti cu fiecare si sa-i arati personal empatie si intelegere pentru modul in care acesta priveste situatia. Daca amandoua partile sunt de fata atunci e posibil ca fiecare parte sa se simta oarecum nedreptatita daca te vede pe tine ca arbitru prea intelegator si deschis catre celalat. (ideea e desprinsa din cartea "Raising an Emotionally Intelligent Child")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Viviana la multi, multi ani fericiti fetei tale! Sper ca ati avut o petrecere super. Sa-ti traiasca fata, sa va aduca multe bucurii

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Viviana, la multi ani fetitei tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Pisigri, cum sunteti? Ce face Ilinca? Inteleg ca e bine, vioaie si vesela! Sa o tineti tot asa
Cu bona cum e, totul ok, te-ai mai linistit?

Offf...stiu cat e de greu cu bonele, esti mereu cu indoiala, plus ca mai dai si o gramada de bani...din fericire, eu nu am experienta cu bonele, intru-cat am avut posibilitatea sa lucrez de acasa destul de mult, dupa terminarea CIC, ma mai ajuta parintii...

Denizel, wow ce de intamplari cu bonele de pe vremea ta! Aia cu bocitul era cea ramasa vaduva de tanara?

viviana, la multi ani pt fetita ta! Cum a iesit petrecerea pana la urma? Sper ca a fost frumos

Chiar, vorbind de bone si ca va amintiti de ele, sunt curioasa, de la ce varsta incep sa apara amintirile? De la 3-4 ani, asa? M-am intrebat mereu.. auzisem pe undeva, dar nu mai retin, ce fel de memorie e cea de copil mic, cea care nu pastreaza amintiri? si cea care "stocheaza"? "memorie constienta/inconsitenta sau primara? ceva de genul asta? Stie cineva? Ca m-am intrebat de multe ori lucrul acesta. Hai ca am scris balarii, ma scuzati, mi-e si jena de exprimare, dar nu am stiut sa explic altfel, ceea ce incerc sa aflu... Dari ignore, dar macar nu radeti de mine plsss, ca si asa ma simt prost..

Toate bune tuturor, sanatate copilasilor!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Multumesc mult pentru urari

S-au distrat foarte bine.

Le-am dat si aparatul foto si camera de filmat si daca nu s-au prostit!
S-au filmat inaginandu-se peste 15 ani cu diverse meserii, Povestind de ce si-au ales meseria asta si cui datoreaza alegerea.
Un baiat a zis ca e asasin si ii multumeste in alegerea meseriei nu stiu carui profesor

Acuma stau sa trag pozele in calculator si incerc sa vad daca pot face ceva in sensul asta si cu filmuletele.

Edit: faza cea mai tare a fost cu prietenul ei "Confidentu'" care sta deasupra. Nu i-a adus cadoul vineri ci sambata noapte la 12 si un minut. Sa fie exact de ziua ei.
Era in pijama (ca si noi de altfel!) si cu ochii carpiti de somn. I-a adus un parfum si ne-a spus ca a avut emotii ca nu stia daca mama lui a nimerit-o sau nu. Oau! Primul ei parfum de domnisorica!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Multumesc mult pentru urari

S-au distrat foarte bine.

Le-am dat si aparatul foto si camera de filmat si daca nu s-au prostit!
S-au filmat inaginandu-se peste 15 ani cu diverse meserii, Povestind de ce si-au ales meseria asta si cui datoreaza alegerea.
Un baiat a zis ca e asasin si ii multumeste in alegerea meseriei nu stiu carui profesor

Acuma stau sa trag pozele in calculator si incerc sa vad daca pot face ceva in sensul asta si cu filmuletele.

Edit: faza cea mai tare a fost cu prietenul ei "Confidentu'" care sta deasupra. Nu i-a adus cadoul vineri ci sambata noapte la 12 si un minut. Sa fie exact de ziua ei.
Era in pijama (ca si noi de altfel!) si cu ochii carpiti de somn. I-a adus un parfum si ne-a spus ca a avut emotii ca nu stia daca mama lui a nimerit-o sau nu. Oau! Primul ei parfum de domnisorica!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Felicitari, ce mult ma bucur
Wow pt vecin

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput