Nasterea la Arcadia - Iasi (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Monik felicitari!Sa va traiasca bebe Tudor, laptic dulce si recuperare cat mai rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

In sfarsit primim vesti de la monik.Bine ca totul a decurs asa cum si-adorit!
Copiloi si dadaina,msde sfaturi.Si dr cacicovschi m-a intreabt cedoctor m-a urmarit,i-amzis si mi-a zis ca doct colaboreaza cu arcadia,la care eu i-am spus ca amales sa vin la ea din mai multe motive.Sinu a comenatt nimic,in rest e o finuta,chair daca nu imi inspira asa multa incredere.

Cat despre tarife,fetele de laconsiliere au zis ca au marit cu 90lei ptca include nu stiu ce analiza la bebe,deci nu astea sunt noile preturi.ASteptam dupa 1aprilie,pana de pasti o sa stimcu siguranta!

Alyna,stefana,camiki,monik,copiloi,sanda-baby, va doresc sa vacreasaca bebeii santosi,cuminti si frumosi!

SAlutari la toate burticile,,acusi vine randul celor de laaprilie..yammy.

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Ca o curiozitate...se mai acorda prima de nastere de la primarie si trusoul pt bebe?

...asteptand o minune in viata mea!

Daria-Maria
AMR -5 w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Andreea din pacate nu se mai acorda.Trusoul pentru nou-nascuti si prima de nastere s-au acordat doar pana la 31 august 2010.
Cauta pe google "drepturile gravidelor".Intra pe primul site de acolo si vei gasi toate informatiile ce te intereseaza: documente ce trebuiesc completate, concedii, drepturi, modificari legislative, etc.
Nu am postat linkul pentru ca nu stiu daca am voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

multumesc de raspuns
Mi se pare o grosolanie din partea guvernului, pai cu ce sa iti cresti copilul frate, cu aer? Si asa iti trebuie o multime de chestii...

...asteptand o minune in viata mea!

Daria-Maria
AMR -5 w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neatza burtici si mamici, andreea din cate am vazut in contarctul cu arcadia se primeste si trusoul bebelusului, acuma nu stiu ce contine el, sa ne zica mamicile care au nascyt acolo.

Vad ca de 2 zile e tare liniste pe forum, cred ca toata lumea asteapta noile preturi..asta e, vom vedea cum au sa se modifice.

Va dorsc o zi frumoasa!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Neatza! Da, de 2 zile e liniste..planurile financiare au fost date peste cap de noile zvonuri.incepusem sa cred ca s-a trecut la subiect nou. Madline probabil trusoul prevazut in contract se refera la cele trebuincioase beblushului pe perioada spitalizarii, pentru ca nici o mamaica, dintre cele ce au nascut, nu a amintit ca i s-a oferit ceva pentru acasa.

34 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik_03 spune:

Buna fetelor, dupa un timp indelungat reusim si noi sa avem un pic de putere si timp liber sa scriem cateva cuvinte. La noi totul a mers cum a fost planuit, la ora 6.30 eram la spital, ni s-a facut internarea, am mrs in rezerva, la 8.30 am urcat la sala de pregatire unde ni s-a pus o perfuzi si sonda.La 9 si un pic am intrat in sala iar la 9.20 a venit Tudor, 3790 g si nota 10. Numai de bine despre tot personalul Arcadia. Nu regret nici un banut si absolut nimic.O sa sfatuiesc cat mai multe mamici sa mearga acolo. BB s-a acomodat cam greu la mediul extern dar, pana la urma totul e ok. Am fost un pic stresati ca a fost diagnosticat cu suflu sistolic si am facut un echo de cord, dar s-a dovedit a fi o alarma falsa.
acasa a fost crunta dupa-masa si noaptea. A plans, noi am crezut ca are colici, dar de atunci e cumintel. Adica se trezeste la 3 ore si plange cat il tine gura daca nu vine papa repede. Noi suntem mai stangaci cu schimbatul, cu spalatul dar... o sa le invatam pe toate. Cea mai proasta parte e cea cu alaptatul ca eu nu am mameloanele formate, laptele a venit abia ieri, adica dupa 4 zile, iar Tudor nici nu vrea sa auda de supt.Cu pompa nu reusesc sa scot un strop, asa ca ce pot stoarce manual. Nu stiu ce o sa fac in ritmul asta... simt ca deja intru in depresie...
cam atat. daca are cineva intrebari, cu mare placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluighe spune:

santatate tuturor proaspetelor mamici si bebici!
este pe forum o mamica, foarte nice, sabina, care poate ajuta mult cu sfaturi legate de alaptare si problemele ei. chiar se implica mult pe tema asta.
pe de alta parte, stiu o mamica in iasi care a nascut si ea la arcadia , tot prin cezariana, si a apelat la o consiliera in alaptare pentru ca a avut ceva probleme si i le-a rezolvat. pot sa intreb de nume si telefon, daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik_03 spune:

mamaluighe, multumesc. te rog, daca se poate sa-mi lasi nr de tel si numele. poate rezolv si eu probl ca mi-e frica sa fac o mastita sau cine stie ce minune.

Mergi la inceput