Nasterea la Arcadia - Iasi (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluighe spune:

madline, si eu am fost destul de stresata o perioada pentru ca am schimbat medicul. desi simti ca nu esti total multumita, nu iti vine sa o lasi balta daca, de fapt, nu ti-a distrus vreun organ ceva eu am renuntat la o doctorita de la cuza, am ales-o pe samoila la arcadia si in final am nascut cu cacicovschi. povestea mea e mai sus. prima mea intalnire cu samoila n-a fost prea grozava, m-a luat putin tare si m-am simtit judecata ca nu am fost loiala, dar m-am tinut tare si am zis ca " e dreptul meu sa schimb doctorul, nu?". cred ca sunt singura care a dat socoteala de ce a schimbat medicul.

am inteles bine cam tot ce ai spus despre nasteri naturale versus cezariana, pentru ca si eu am tinut sa nasc natural,fara medicatie,fara epiziotomie si aveam niste idei foarte clare legate de cum as dori sa nasc ( am citit si dr. sears). chestia asta nu o incanta deloc, indiferent cat de finut m-am exprimat. mi-a atras tot timpul atentia ca imi va pune oxitocina daca va fi nevoie, ca va face epiziotomie daca va fi nevoie etc. normal ca pricepeam si eu ca daca va fi nevoie se va face tot ce va trebui, dar am tinut sa spun ca astea sunt dorintele mele (care se pot sau nu indeplini).so, per total, am simtit ca , daca stii foarte bine ce vrei, nu ii place sa o auda. desi ramane amabila, iti dai seama. relatia s-a imbunatatit simtitor cand i-am spus ca am ales-o pentru ca o prietena de-a mea, de care si-a amintit si ea, mi-a vorbit in termeni excdptionali de ea. in concluzie, eu va sfatuiesc sa ii lingusiti cat puteti cu atat mai bine daca merita.
cum am spus si la povestea mea, pana la urma am nascut cu dr. cacicovschi si intr-un fel am gandit ca a fost mai bine. la mine nu s-a intamplat nimic, eram peste 41 sapt. si a devenit evident ca
trebuie declansata nasterea, oricat am vrut sa evit asta. am primit perfuzii cu vitamine bla-bla, si apoi oxitocina.
am concluzionat ca, oricat de sigura esti pe ceea ce vrei cand nasti, anume " cat mai natural" , e bine ca sunt doctori si proceduri care sa te ajute efectiv, nu doar sa te asiste. Cu amendamente: cum am mai zis, la mine asistenta ma cam inghesuia cu oxitocina desi nu era cazul, etc., etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

mamaluighe spune-mi te rog daca bebe este inregistrat la oficiul starii civile din iasi? sau unde i-ati facut certificatul de nastere?

34 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

pe 1 aprilie este ziua sotului meu. Cu o zi inainte avem programare la Arcadia si isi va primi cadoul: un zambet 'in direct' de la bebelusha. Speram sa fie pozitionata bine, nu ca la ultima echo cand ne-a 'tratat' cu funduletzu.

34 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Felicitari Stefana!Sa va traiasca mititelul!!!
andreea_mdm aceleasi tarife erau si acum 2 saptamani afisate pe site.M-am uitat eu pe o listuta cu tarife ce mi-au dat-o la consiliere cand am cerut informatii despre contract.Inca nu au aparut modificari si cu siguranta nu vor aparea pe site inainte de 1 aprilie.
madline82 si eu m-am uitat la nasteri on line insa asta nu m-a facut decat sa ma incurajeze.Dupa cum ai vazut poate si tu, fiecare sarcina e unica si durerea este perceputa in mod diferit de la o persoana la alta.Cu cat suntem mai relaxate, mai calme si mai linistite cu atat vom avea o nastere cat mai usoara.Sa gandim pozitiv si sa traim cu speranta ca o sa fie bine.Eu nici nu ma gandesc ca va fi altfel mai ales ca ma gandesc direct la momentul cand o sa imi tin puiutul in brate.
Fetele care deja au nascut.A apelat cineva la recoltarea de celule stem pentru bebe?Daca da, cu cat timp inainte ati luat legatura pentru obtinerea kitului de recoltare?

33 saptamani si 3 zile - DPN 9 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluighe spune:

da, copiii sunt inregistrati la starea civila iasi. a fost cam aiurea din punctul asta de vedere: la primul bebe am depus actele in ziua externarii si am ridicat certificatul data viitoare cand am venit in iasi . la al doilea, am dat procura unei prietene si s-a ocupat ea. cica n-ar fi avut nevoie de procura, dar cred ca nici n-ar fi vorbit cu ea daca nu o avea. poate e bine sa vorbiti inainte ce trebuie sa faceti ca sa vi-l dea in ziua externarii, sa nu mai pierdeti vremea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Buna dimineata!!!
Sunt si eu o viitoare mamica de inca o printesa(mai am una de 3 ani)si voi naste si eu pe 6 aprilie,prin cezariana ,la arcadia.
Felicitari mamicilor pentru nastere,refacere usoara si mult laptic

Vroiam sa va intreb,pe cele care a-ti nascut,cum procedeaza asistentele dupa ce va treziti din anestezie?adica daca va ajuta sa va dati jos din pat cit mai repede;la prima nastere am avut tot cezariana,la 9 am nascut si dupa amiaza ,pe la 5 au venit si m-au ajutat sa ma dau jos din pat si sa fac citiva pasi,m-a ajutat foarte mult,caci se zice ca daca te dai jos din pat cit mai repede cu atit mai bine...eu la prima nastere m-am refacut foarte repede si nu prea-mi aduc aminte de dureri prea mari ci de comportamentul personalului(asitentelor) de la Cuza Voda;de medic nu am ce sa zic,e de nota 20 ca sa zic asa(dr Mihaila Catalin);acum nu pot sa zic ca nu am emotii;caci asa cum sarcinile nu au semanat intre ele,poate ca nici nasterea nu va fi la fel ca prima

Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 36+

vine bebe

stai linistita, te ajuta asistentele cu absolut orice....si sa te schimbi si sa mergi la baie daca vrei....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mir_anda

inca ceva... dupa nasterea prin cezariana trebuie sa porti corset sau ceva?

mie mi-au pus corset, acasa porti doar daca vrei tu, daca te simti mai bine cu el sau daca iti recomanda dr

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

camiki, felicitari si crestere usoara a micutului Calin!

Eiii, eu nu am avut parte de muzica in timpul operatiei In schimb, la mine doctorii (medicul meu si Vieriu) au sporovait tot timpul in timpul operatiei, erau foarte degajati, ceea ce mi-a insuflat incredere .

mir_anda, da, iti vor pune sa porti centura! Eu o mai dadeam jos noaptea, dar doctorita mea m-a convins sa o port mai mereu! E foarte importanta!

Stefana, nastere usoara si refacere rapida!

AlynaB, ce mai faci? V-ati acomodat?

Pentru fetele care urmeaza sa nasca, nu va mai stresati! Veti fi tratate cum trebuie, tot personalul e dragut, veti fi ajutate si deloc neglijate!

Eu fiind la primul copil, asistentele de la copii m-au ajutat foarte mult, m-au invatat/aratat una, alta, m-au incurajat, asa incat, ajunsa acasa, mi-a fost foarte usor sa ma ocup de copil! Pana acum, nu am intrat in panica!

ne-am acomodat, doar ca bb a inceput cu colicii....stam mai mult cu el in brate, nu mai avem timp de nimic.chiar si acum tst cu el in brate
bb tau ce face? de acum sunteti mari....

Mergi la inceput

Stefana si Camiki felicitari!!!!!!!!!!!! Sa va traiasca bebeii, sa creasca mari si frumosi iar voua mult laptic si recuperare cat mai rapida!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2011 spune:

Buna fetele, eu sunt Laura, fina lui Monik.M-a rugat sa va transmit ca ea si Tudor sunt bine, sanatosi si totul a decurs fara probleme.Personalul Arcadia nu a fost mai prejos, toti au ajutat-o sa-si revina cat mai repede si sa se simta cat mai bine.Tudor a luat nota 10 la nastere, e un premiant inca din primele minute de viata.
Maine se externeaza si ajung acasa.Cand va reusi sa aiba ceva timp va va povesti ea toate detaliile.

Mergi la inceput