Nasterea la Arcadia - Iasi (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna dimineata!!!
Sunt si eu o viitoare mamica de inca o printesa(mai am una de 3 ani)si voi naste si eu pe 6 aprilie,prin cezariana ,la arcadia.
Felicitari mamicilor pentru nastere,refacere usoara si mult laptic

Vroiam sa va intreb,pe cele care a-ti nascut,cum procedeaza asistentele dupa ce va treziti din anestezie?adica daca va ajuta sa va dati jos din pat cit mai repede;la prima nastere am avut tot cezariana,la 9 am nascut si dupa amiaza ,pe la 5 au venit si m-au ajutat sa ma dau jos din pat si sa fac citiva pasi,m-a ajutat foarte mult,caci se zice ca daca te dai jos din pat cit mai repede cu atit mai bine...eu la prima nastere m-am refacut foarte repede si nu prea-mi aduc aminte de dureri prea mari ci de comportamentul personalului(asitentelor) de la Cuza Voda;de medic nu am ce sa zic,e de nota 20 ca sa zic asa(dr Mihaila Catalin);acum nu pot sa zic ca nu am emotii;caci asa cum sarcinile nu au semanat intre ele,poate ca nici nasterea nu va fi la fel ca prima

Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 36+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Camiki, ma bucur mult ca esti multumita de serviciile lor, mi-a mai venit inima la loc cand am citit.Eu ieri am fost f suparata, din cauza ca se vor schimba preturile si apoi stau si ma gandesc ca pleaca doct mea pe 15-18 mai la bucuresti.A fost super nasterea din cate ai povestit.Imi pare rau ca nu a venit laptele, si eu ma tem de acelasi lucru.Intre timp bebe ce papa? La cezariana te dezbraca complet si iti sa un halat de unica folosinta sua cum se procedeaza?Stii cumva la natural daca iti da ceva pe tine sau nu?Din ce ai mai avzut sau ai auzit.Ai mai stat cu cineva in rezerva?

Te pupic si astept sa ne raspunzi la intrebari.Pupic la printisor!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir_anda spune:

inca ceva... dupa nasterea prin cezariana trebuie sa porti corset sau ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiki spune:

Madline,draga mea,nu mai te stresa cu plecarea doctoritei,cede-ma si di dr.Samoila e de milioane si dr.Vieriu.Toti sant la fel de bine pregatiti,deci nu-ti mai fa griji in privinta asta.Si nici preturile nu cred ca se vor modifica,pentru ca ei la ora actuala din maternitate baga cei mai multi bani,nu-si permit sa piarda clientela,poate ca cas-ul o sa deconteze mai putin,dar o sa scada ei si tot acolo o sa ramana.
Cat eu n-am lapte,BB papa Nan,asta dau acum.
La cezariana iti dau o camasa ce se leaga la spate cred ca si la naturala e la fel.In rezerva stai singura si asistentele si innfirmierele se misca ca niste furnicute pe langa tine si te ajuta cu absolut orice doresti.Si cand nu sant,apesi butonul rosu de la telecomanda si in cateva secunde au aparuut.Si mancarea e super,doar ca ajunge putin cam rece,azi am mancat ceva mai bine ,ca pana aseara m-au tinut in supa strecurata,iaurt si branza de vaci,bleah.
Aseara in schimb mi-au dat gratar de pui cu piure si salata de sfecla.
De acasa nu ai voie sa aduci decat lenjeria intima si cosmetice.Au ei restul.Iti schimba camasa de noapte in ficare dimineata dupa ce-ti fac toaleta.Ai chiar si periuta si pasta de dinti,deci nici asta nu trebuie.Ce mi-a mai placut,ca absolut toate consumabilele si produsele pentru BB,de la biberoane pana la produsele de ingrijire sante de super calitate,produse scumpe,deci nu s-au zgarcit la nimic,cum am auzit la alte spitale particulare.
Va pup si daca mai aveti intrebari,le astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

CAmiki, ma bucur ca mi-ai rasp la intrebari.Nici nu stii cat de mult conteaza ca aflu raspunsurile la intrebarile care ma framanta.Unele sunt banale, dar ma mai linistesc cand aflu detalii, pt ca m-am simtit super aiurea ca am schimbat medicul.E nevoie de un pic de timp pana o sa capat incredere in doct mea.O sa ma rog la Dumenzeu sa nu nasc cat e ea plecata, pt confortul meu psihic, nu ca ceilalti doctori nu ar fi buni, sunt convinsa ca sunt la fel de buni.M-am tot uitat pe youtube la nasterile naturale, nu stiu daca am facut bine.Pe de o parte incerc sa aflu cat de multe se poate, pe de alta parte as vrea sa ma detasez un pic de episodul nasterii.desigur ca am emotii si mi-e frica, dar sper sa le depasesc.

Multumesc din suflet, si astept sa ne mai scrii.O zi frumoasa si sa vina lapticul!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

camiki, felicitari si crestere usoara a micutului Calin!

Eiii, eu nu am avut parte de muzica in timpul operatiei In schimb, la mine doctorii (medicul meu si Vieriu) au sporovait tot timpul in timpul operatiei, erau foarte degajati, ceea ce mi-a insuflat incredere .

mir_anda, da, iti vor pune sa porti centura! Eu o mai dadeam jos noaptea, dar doctorita mea m-a convins sa o port mai mereu! E foarte importanta!

Stefana, nastere usoara si refacere rapida!

AlynaB, ce mai faci? V-ati acomodat?

Pentru fetele care urmeaza sa nasca, nu va mai stresati! Veti fi tratate cum trebuie, tot personalul e dragut, veti fi ajutate si deloc neglijate!

Eu fiind la primul copil, asistentele de la copii m-au ajutat foarte mult, m-au invatat/aratat una, alta, m-au incurajat, asa incat, ajunsa acasa, mi-a fost foarte usor sa ma ocup de copil! Pana acum, nu am intrat in panica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

M-am uitat azi pe lista de preturi de pe site-ul lor si am vazut ca deja au scumpit nasterile: 3340 cezariana,2440 naturala. Inainte era 3250 si 2350. Deci asta sa fie scumpirea? sau va fi si mai mult?
Si inca o intrebare eu sunt cam la limita cu banii de nastere si de altii nu stiu daca mai pot face rost
Spuneti-mi: pe langa banii de pe contract, cat ati mai dat suplimentar, analize, stiu eu altele...Deci pe langa aia 3340 ce ati mai dat la spital la nastere?

...asteptand o minune in viata mea!

Daria-Maria
AMR -5 w

Mergi la inceput

Eu am mai platit 30 Ron pt un exudat nazal, pe care nu-l facusem inainte.

Mergi la inceput

A nascut Stefana! Bebe Tudor Stefan are 3970 g!!!

Felicitari Stefana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Si cu Stefana se termina grupul mamicilor de martisor. Urmeaza mamicile de iepuras si de mai. FELICITARI TUTUROR!
andreea_mdm si noi suntem limitati tot de bani plus ca mai avem de facut si vreo 2 drumuri la Iasi. Sa ne-ajute Dumnezeu ca gasim resursele necesare ca sa fim si noi linistiti!

33 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput