Nasterea la Arcadia - Iasi (4)
Raspunsuri - Pagina 6
DadaIna spune:
camiki felicitari si sa-ti traiasca mititelul!
hanahlove96 bine ai venit! Cu siguranta nu ne vei plictisi cu intrebarile tale.In cate saptamani esti?Felicitari si tie pentru burtica :P
Stefana mult curaj pentru maine!Doamne ajuta!Poate ne iei si tu prin surprindere ca si Camiki
madline82poate totusi vine mai devreme pe lume mititica inainte de a pleca dr. la Congres.Mi-a zis si mie ca pe 16 pleaca insa eu pana la acea data sper sa nasc:)).Oricum stai linistita chiar daca nu o sa fie dr. te lasa sigur pe maini bune asa ca nu trebuie sa iti faci griji pentru ca si colegii ei sunt de treaba ca si ea.
Stefana spune:
Felicitari, Cami!!!!
Ce frumos, ca bebe a venit cand a vrut el. Asa as v fi vrut si eu, sa fie cezariana la cald. Si as fi ales o data mai aproape de DPN, insa toti medicii mi-au zis ca bebe e mare si sigur nu ajunge la termen. Chiar imi spuneau ca nu trec de 15 martie Asa ca am avut emotii ca nu ajung nici pana acum, dar vad ca nu e nici un semn. Ce fain ar fi sa inceapa si la mine contractiile la noapte sau chiar maine dimineata!!!
Eu am maaaari emotii, care m-au napadit de ieri. Ma regatesc, am mai facut curat prin casa, sa pregatesc una-alta, sa ma duc sa ma aranjez putin la par si dupa aia... asteptare!
Multumesc mult pt urari! Cami, tu pleci maine, ca si Monik, cand eu voi fi la TI, asa ca nu cred ca ne vom mai vedea. Dar conteaza sa fim cu totii bine si sanatos.
Stef 39s cu Tudor Stefan
AMR 1 zi!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
madline82 spune:
Dadaina multumesc de incurajari, sunt cam plouata...se schimba si tarifele, doct e f posibil sa nu fie atunci..off
Stefana, iti doresc o operatie cat mai usoara, sa te refaci repede, sa nu te doara, si bebe sa fie cuminte si papacios!Iti tin pumnii!
DPN 15-22 mai, fetita
oiyoy spune:
Proaspete mamici vreau sa va intreb daca certificatul constatator al nasterii copilului v-a fost eliberat repede de catre cei de la spital? Noi fiind din Roman, sotul trebuie sa declare bebelasul la Oficiul Starii Civile din Iasi? si sa ne dea certificatul de nastere de acolo?
33 saptamani, DPN 5 mai
sanda_baby spune:
certificatul din maternitate mie mi l-a dat a doua zi iar la starea civila ni l-a dat in ziua in care am mers acolo pentru ca am mers si am rugat-o pe doamna respectiva sa ni-l faca ca sa putem pleca si l-a facut..normal dureaza 2 zile.
sanda_baby spune:
felicitari camiki ma bucur ca ai trecut bine peste toate. sanatate multa tie si lui Calin, sa fie cuminte si sa pape laptic sa creasca mare si frumos.
andreea_mdm spune:
fetelor sunt asa de mandra de voi! Sper sa am si eu parte de aceeasi experienta frumoasa ca si voi! Felicitari si multa sanatate proaspetelor mamici si frumosilor bebelusi!
...asteptand o minune in viata mea!
Daria-Maria
AMR -5 w
camiki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Stefana Felicitari, Cami!!!! Ce frumos, ca bebe a venit cand a vrut el. Asa as v fi vrut si eu, sa fie cezariana la cald. Si as fi ales o data mai aproape de DPN, insa toti medicii mi-au zis ca bebe e mare si sigur nu ajunge la termen. Chiar imi spuneau ca nu trec de 15 martie Asa ca am avut emotii ca nu ajung nici pana acum, dar vad ca nu e nici un semn. Ce fain ar fi sa inceapa si la mine contractiile la noapte sau chiar maine dimineata!!! Eu am maaaari emotii, care m-au napadit de ieri. Ma regatesc, am mai facut curat prin casa, sa pregatesc una-alta, sa ma duc sa ma aranjez putin la par si dupa aia... asteptare! Multumesc mult pt urari! Cami, tu pleci maine, ca si Monik, cand eu voi fi la TI, asa ca nu cred ca ne vom mai vedea. Dar conteaza sa fim cu totii bine si sanatos. Stef 39s cu Tudor Stefan AMR 1 zi!!!! It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
Am intrat si eu putin ca am ramas singurica,am asistat cu totii(tatic si surioara) la baia flacaului si l-am lasat sa doarma acolo,nu l-am mai luat la mine in rezerva,mi se pare ca prea-l trec prin tot felul de temperaturi de la baie pana in camera.
Stefana Doamne ajuta maine ,BB sanatos si dureri minime.De vazut,eu nici cu monik nu m-am vazut,abia ma tarai pana la baie,dar si asa e muuult mai bine ca ieri.O sa vi se para ciudat ca asa aproape una de alta si nu ne-am vazut,dar o sa intelegeti ce spun eu aici,dupa ce ajungeti aici.Deci incet,incet trec toate,o fac pe-a optimista acu,desi fac cu nervii cand incerc sa ma ridic din pat.
A fost fain ca si-a ales el ziua,de aia am si fixat cat mai tarziu cezariana,dpn-ul era pe 26,dar...am ajuns cu contractii dureroase din 5 in 5 minutr,aveam dilatatia 4 deja si-mi venea sa plang de ciuda ca nu pot natural.Intre 2 contractii s-au hinuit sa-mi puna sonda,ca sa nu mai vb de anestezie,ca se intensificau contractiile si nu mai reusea sa mi-o faca.M-am chinuit ceva pana s-a terminat cu pregatirea.Asa ca din punctul asta de vedere,poate e mai bine cand e chiar atunci cand e programata.Dupa ce s-a terminat,dr. mi-a spus ca am ales bine,sa nu-mi para rau,pentru ca tot la cezariana ajungeam,flacaul avea circulara stransa tare,nu reuseau sa-l scoata.
M-a impresionat atmosfera din sala de operatie,anestezista statea de vb cu mine,dr. Samoila cu Vieru nu vb nimic,erau foarte concentrati pe ce faceau si toate astea pe un fond sonor cu hotel california-eagles daca stiti,apoi abba,numai muzica veche,parca stiau ce-mi place.Dupa operatie,dr.Samoila(dr. mea) a multumit intregii echipe ,apoi mie,de ma gandeam sub efectul anesteziei,daca delirez eu sau e real.Acum nu stiu,la mine e prima operatie,poate asa procedeaza toti,eu numai in filme am mai vazut asta.Deci nota 10 echipei de medici de la arcadia.
Sant putin stresata ca maine plec acasa si eu inca n-am pic de lapte,l-am tot chinuit pe asta mic pana se isteriza la maxim la sanul meu.Stiam ca la cezariana vine mai greu,dar totusi..cand?M-am apucat de luat niste pastile de stimulat lactatia,galafor,cica ar fi foarte bune,sa vedem daca-i asa.
Pentru ca am ajuns luni seara,mi-au spus ca mai pot sta inca o zi in acelasi pret,dar nu mai vreau eu.
Nu stiu ce sa va mai spun,daca mai vreti voi ceva informatii,scrieti si raspund cu placere.
Bafta multa viitoarelor mamici si nu va stresati cu preturile,nu cred ca la nasteri o sa le creasca,a mai fost odata scandalul asta la sf anului trecut si tot asa se zvonea,dar au rezolvat-o.Poate ca o sa scumpesca altele,dar nasterile nu cred.Au prea multe,in weekendul trecut de ex. au fost pline toate rezervele,adica 17.Nu-si permit ei sa piarda atatia bani.
mir_anda spune:
felicitari camiki, sa-ti traiasca baietelul! voiam sa te intreb daca ai avut nevoie de lucruri de acasa sau au ei chiar tot tot (camasa de noapte, slapi sau mai stiu eu - chestii neprevazute)