Nasterea la Arcadia - Iasi (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camiki spune:

Buna Stefana.Suni tu si le spui ca vrei programare pentru controlul gratuit prevazut e contract.Se fce la 10 zile plus minus,cum vrei tu.O sa te intrebe numele pediatrului,il ai scris pe certificatul de nastere de pe patutul in care a stat la arcadia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

In atentia mamicilor de primavara: contractul cadru al Arcadia Hospital se prelungeste cu 2 luni. Sper ca v-am dat o veste buna. Oricum, o modificare ulterioara va v-a fi adusa la cunostinta.

34 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neatza mamici si burtici!
OIYOY, cum adica contractul cadru? Adica raman preturile astea pt inca 2 luni???

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir_anda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Buna,
Camiki, cum e cu controlul pediatric? Si mie mi-a zis medicul pediatru cand eram internata ca este inclus un control in contract, dar atat si eu nu m-am mai gandit la asta. Cum se face? Sun eu pt programare sau ma suna ei? La ce varsta?
Multumesc!

Voiam sa spun fetelor noi ca dr Cacicovschi este extraordinara, si ca medic, si ca persoana. Foarte draguta si calda. La fel dr. Vieriu. La mine el a fost mana a doua si apoi a mai venit la vizite. Mi-a placut tare mult de el. Dr. Samoila in schimb nu prea mi-a placut, pt ca e un pic cam rece si cam distanta, cu un usor aer de superioritate. In schimb, ca medic, nu comentez, ca nu stiu.

Stef 39s cu Tudor Stefan

AMR 1 zi!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

ai dreptate cu dr samoil. si eu sunt la ea si ma simt cam stresata cand ma duc, mai ales ca am ales arcadia tocmai pt a avea parte de un mai mare confort psihic si nu numai.dar ma rog, in curand o sa nasc si sper sa fie totul bine.

Mergi la inceput

vor ramane valabile inca 2 luni,timp in care, probabil, se vor purta discutiile pentru contractul pe 2011-2012.am semnat si noi contractul. Cu masuratorile bebelusha e in grafic, are 2,640 kg si e pozitionata cu capul in jos asa cum simteam eu. D-na dr Cacicovschi ne-a facut o impresie foarte buna. Si fetele de la consiliere contracte sunt dragute.

35 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Salut toate mamicile si burticile! Va citesc de mult... inca de la primul capitol, fiind foarte interesata si doritoare sa nasc (macar acum, pantru a 3-a oara) in conditii decente! Am 36 saptamani, am fost deja la o consultatie la d-na Cacicovschi si urmeaza sa ma programez saptamana viitoare pentru o noua consultatie, eventual semnarea contractului! Am asteptat atat pentru ca imi doresc sa nasc natural si eu sunt din Suceava, deci la cca 2 ore distanta... As vrea sa intreb mamicile din alte localitati care au nascut natural cu cat timp inainte de termen li s-a cerut sa fie in Iasi. Asta e teama mea cea mai mare: ca va incepe travaliul si cu siguranta nu mai ajung la Arcadia (primul travaliu a durat 4 ore, iar al doilea 2 ore ambele la 38+/- saptamani). Daca stiti: la nasterea naturala te asista medicul care te-a urmarit sau oricare din cei angajati?
Multumim de vestile bune despre preturi, Oiyoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik_03 spune:

camiki, imi pare rau sa aud de problema cu operatia. Poate nu or sa fie probleme. Eu m-am lecuit de citit pe net. Noi suntem bine, Tudor plange grozav la schimbat si cand ii e foame. Cu laptele stam la fel, pun pompa si nu curge un strop, el nu vrea nici sa auda de supt. A zis dr ca daca pana marti nu rezolvam, ne intrerupe lactatia. Macar nu are colici si reusim sa dormim noaptea. Multa sanatate la toate mamicile si toti bebeii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir_anda spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_alinutza

Salut toate mamicile si burticile! Va citesc de mult... inca de la primul capitol, fiind foarte interesata si doritoare sa nasc (macar acum, pantru a 3-a oara) in conditii decente! Am 36 saptamani, am fost deja la o consultatie la d-na Cacicovschi si urmeaza sa ma programez saptamana viitoare pentru o noua consultatie, eventual semnarea contractului! Am asteptat atat pentru ca imi doresc sa nasc natural si eu sunt din Suceava, deci la cca 2 ore distanta... As vrea sa intreb mamicile din alte localitati care au nascut natural cu cat timp inainte de termen li s-a cerut sa fie in Iasi. Asta e teama mea cea mai mare: ca va incepe travaliul si cu siguranta nu mai ajung la Arcadia (primul travaliu a durat 4 ore, iar al doilea 2 ore ambele la 38+/- saptamani). Daca stiti: la nasterea naturala te asista medicul care te-a urmarit sau oricare din cei angajati?
Multumim de vestile bune despre preturi, Oiyoy!

aLINUTZa

eu sunt programata pt cezariana si mi s-a spus sa fiu in iasi cu o saptamana inainte.

Mergi la inceput

x_alinutza avand in vedere ca celelalte 2 nasteri au decurs asa rapid(wow!) probabil dr iti va recomanda sa fii cu ceva timp inainte in Iasi.Eu incepeam sa ma obisnuiesc cu ideea ca travaliul dureaza ceva si am putea ajunge la timp...dar acum cand 'te citesc'

35 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

x_alinutza avand in vedere ca celelalte 2 nasteri au decurs asa rapid(wow!) probabil dr iti va recomanda sa fii cu ceva timp inainte in Iasi.Eu incepeam sa ma obisnuiesc cu ideea ca travaliul dureaza ceva si am putea ajunge la timp...dar acum cand 'te citesc'

35 saptamani, DPN 5 mai

Da... prea multi de DACA! Astept cu nerabdare consultatia de saptamana viitoare! Deja mi-a spus d-na doctor ca daca incepe travaliul si sunt acasa, nici sa nu ma gandesc sa plec spre Iasi. Decat sa nasc la Pascani, parca mai bine la Sv. Am intrebat fetele de la consiliere daca nu mai ajung la Arcadia, daca pot sa-mi recuperez avansul pe care il achit, insa n-am inteles f bine care era procedura... ceva de genul ca doctorita tre sa zica daca da sau ba, n-am fost prea atenta!

Mergi la inceput