Nasterea la Arcadia - Iasi (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuk23 spune:

salutare tuturor..sunt o viitoare mamica..am 30 saptamani.Maine merg la prima consultatie la Arcadia la d-na dr.Samoila.Sunt nerabdatoare sa o cunosc si in special sa vorbim despre momentul mult asteptat.Stie cineva sa-mi spuna daca imi face eco maine, la prima consultatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Ella ,acusica o sa tii puiutul in brate..ce frumos!
VAd ca mamciile de martie nu prea aumai intrat, sigur sunt de nedeslipit de langa comorile lor!
Fetelor sper din tot sufl;etul ca la arcadia sa fie totul ok, sa nu fie stafilococ, desi mediciisigur sunt purtatori, dar cred ca sansele sunt minime ca sa il luam de acolo afta de la cuza, si sa se stabileasca o data tarifele astea..uf!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Irinuk, sigur iti va afce si eco, mai ales ca te hotarasti sa ramai la ea.

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!!!
Madline asa e ,mai am putin si-mi voi tine si a doua minune in brate;

mai este cineva care trebuie sa nasca la inceputul lui aprilie?

o zi frumoasa!!!

Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 37+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir_anda spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuk23

salutare tuturor..sunt o viitoare mamica..am 30 saptamani.Maine merg la prima consultatie la Arcadia la d-na dr.Samoila.Sunt nerabdatoare sa o cunosc si in special sa vorbim despre momentul mult asteptat.Stie cineva sa-mi spuna daca imi face eco maine, la prima consultatie?

Da, iti face eco- 220 ron. ai grija ca te ia cam tare, in rest e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiki spune:

Nu e obligatoriu sa-i faca eco din prima,mie nu mi-a facut.Eu toate ecografiile le-am facut la doctorul iliev,ea mi-a spus ca e ok asa,ca are mare incredere in el,asa ca ea mi-a facut una inainte de nastere,ca am vrut eu sa stiu cate kg mai are.Mie una mi-a placut foarte mult de ea.
In alta ordine de idei,nu mai apuc sa fac mai nimic inafara de schimbat,alaptat si somn cand ma lasa el.Nopatea BB nu prea doarme,il apuca pe la 3 dimineata colicii si gata si cu somnul nostru.Cu laptele nu stau prea bine,flacaul face crize cand il pun la san,asa ca papa ce scot din pompat + spliment.Din pompat daca scot 50 ml e bine.Si asta de vreo 2 zile,ca nu aveam lapte pana acu 2 zile.Asa ca monik nu esti singura stresata cu laptele.
AAA si ma mai streseaza ceva,luni mi-a scos firele si imi curge putin operatia,mi=a spus ca poate fi o intoleranta la fire,azi tre sa ajung iar la doctorita sa vedem ce mai spune,am citit tot felul de chestii pe net ,ca unele au ajuns sa fie desfacute iar si cusute la loc.A mai patit cineva asa?
Maine avem programarea la arcadia la pediatrie,controlul gratuit prevazut in contract.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir_anda spune:

am incheiat si eu contractul si va intreb: v-ati facut gratuit exudatul faringian si nazal asa cum scrie in contract?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mir_anda

am incheiat si eu contractul si va intreb: v-ati facut gratuit exudatul faringian si nazal asa cum scrie in contract?

cind am incheiat eu contractul nu erau gratuite si atunci am platit...

Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 38+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna,
Camiki, cum e cu controlul pediatric? Si mie mi-a zis medicul pediatru cand eram internata ca este inclus un control in contract, dar atat si eu nu m-am mai gandit la asta. Cum se face? Sun eu pt programare sau ma suna ei? La ce varsta?
Multumesc!

Voiam sa spun fetelor noi ca dr Cacicovschi este extraordinara, si ca medic, si ca persoana. Foarte draguta si calda. La fel dr. Vieriu. La mine el a fost mana a doua si apoi a mai venit la vizite. Mi-a placut tare mult de el. Dr. Samoila in schimb nu prea mi-a placut, pt ca e un pic cam rece si cam distanta, cu un usor aer de superioritate. In schimb, ca medic, nu comentez, ca nu stiu.

Stef 39s cu Tudor Stefan

AMR 1 zi!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boboruza spune:

Buna fetelor , abia am iesit si eu din spital(Arcadia) acum pe 30 si am ajuns cu fata acasa si ieri cand a venit medicul acasa desi observasem si mi se parea destul de ciudat mi-a spus ca are conjunctivita si asta luata din maternitate . asa ca aveti grija .

Mergi la inceput