Nasterea la Arcadia - Iasi (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuk23 spune:

Salutare tutror..am fost aseara la prima consultatie la d-na dr. Samoila.Nu stiu cum este dr. Cacicovschi(crek asa o cheama), dar de dr. Samoila mi-a placut foarte mult.Mi s-a parut foarte deschisa si directa..este genul meu.Eco nu mi-a facut avand in vedere ca ultima a fost facuta acum 2 saptamani a zis ca inca nu e cazul.Pe 11 aprilie fac morfologia de trimestrul 3, iar apoi merg din nou la ea.
Este un termen limita pentru semnarea contractului, ce stiti?Acum am 30 saptamani..e tarziu sau prea devreme sa inchei contractul, avand in vedere ca DPN e 08.06.2011?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Irinuk, felicitari pt bebe! Fetele de la consiliere mi-au zis ca semnarea contarctului se poate face oricadn, dar nu mai tarziu de 37 saptamani.Deci asta ar fi termenul limita. Noi vom semna contractul in SAPTAMANA MARE, cand vom merge si la d-na doctor.

OIYOY, felicitari pt fetita, sta f bine si cu gramajul si cu pozitionarea.SPer din suflet sa poti naste natural, si eu imi doresc acelasi lucru. Am citit despre masajul perineului, ca ar ajuta la nastere, mai ales sa nu iti faca epiziotomie.Cica de la 34 sapt se poate face acest tip de masaj, si e bun uleiul de migdale sau masline.

MAmicile noastre vad ca nu pera au timp sa intre pe forum, probabil le coupa bebeii tot timpul.

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

si io a fost ieri |a contro| ,dr sanoi|a, 31 sapt-,co| deschis- odihna in pat.asa e de |a 28sapt.
io cred ca o sa fac contract |a 36-37 sapt . probabi| voi naste intre 17-24 .05,cezariana,atnci voi avea 38-39 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleonor12 spune:

Buna dimineata,
Am lipsit,insa va urmaresc in continuare cu interes,in final am ales sa raman loco(de fapt la Bacau,dar e totusi mai aproape si am la cine ma caza inainte),sper ca Doamne Doamne sa aiba grija de noi si sa fie bine.O sa raman,totusi, printre voi sa mai schimbam impresii,sa mai invat cate ceva...Am o intrebare: cu ce poate fi tratata o ingrozitoare durere de cap?

DPN 27Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristians spune:

Va doresc nasteri usoare la toate... Sotia mea e graviduta 11 sapt si 4 zile. Cum e la arcadia nasterea? Se poate ca sotia sa fie la o dr si apoi la nastere sa mearga la arcadia? Dna doctor la care e acum sotia e la elena doamna, am inteles ca acolo e cel mai naspa. Nush ce sa fac... Ieri am facut eco, iar sotia nu a vazut decat poza... :(( si a plans mai toata noaptea. Cred ca azi ma duc si omor pe doctorita aia! :D
In fine... vrem sa nasca la arcadia! Cum facem si cam cat ar costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Buna boboruza, spune-mi te rog cate zile ai fost spitalizata ?eu voi naste la arcadia natural si dr. cacicovschi mi-a recomandat sa mai stau 1 zi pe langa cele 2 incluse in pretul nasterii. multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Buna mamicilor!!
oiyoi, si eu sunt din roman, am 30 sapt si merg la arcadia de la inceputul sarcinii la dr. cacicovschi. Eu vreau sa nasc natural si ma ingrijoreaza un pic perioada de spitalizare
Asa ca astept vesti de la tine sau de la cele care au nascut daca cineva a depasit perioada de 2 zile (sau 3 la cezariana) incluse in pretul initial al nasterii.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui kristians

Va doresc nasteri usoare la toate... Sotia mea e graviduta 11 sapt si 4 zile. Cum e la arcadia nasterea? Se poate ca sotia sa fie la o dr si apoi la nastere sa mearga la arcadia? Dna doctor la care e acum sotia e la elena doamna, am inteles ca acolo e cel mai naspa. Nush ce sa fac... Ieri am facut eco, iar sotia nu a vazut decat poza... :(( si a plans mai toata noaptea. Cred ca azi ma duc si omor pe doctorita aia! :D
In fine... vrem sa nasca la arcadia! Cum facem si cam cat ar costa?

Bun venit si sarcina usoara sotiei tale
Cu siguranta poate merge la Arcadia doar sa nasca ( de fapt va face 2 controale inainte de nastere la ei, controale care, daca nu ma insel, sunt incluse in pachetul de nastere)
O inteleg ca e nemultumita ca nu a vazut decat poza. Daca nu e multumita de medicul actual de ce nu il schimbati? Poate fi oricare altul sau chiar unul angajat la Arcadia

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neatza la toata lumea!

Cori, de ce ai ales cezariana?

Eleonor ia un paracetamol, mie asa mi-a trecut.Ai voie sa iei paracetamol in sarcina, cand am fost racita acuma 3 sapt am luat si 4 pe zi cu acordul medicului ginecolog.

Kristians, majoritatea dintre noi care nastem al aracadia am mers pana la un moment dat al un medic, apoi ne-am decis catre arcadia, majoritatea au ales un medic angajat de acolo( dr cacicovschi, samoila si vieru), dau au fost si mamici care au nascut cu mkedici colaboratori.PReturile pt nasteri difera, si le ai pe situl lor www.arcadiahospital.ro, la sectiunea maternitare, servicii si tarife!
Sarcina usoara sotiei tale si incurajeaz-o , zi-i ca va fi bine!

Camelia de ce ti-a rec dr cacicovschi inca o zi de spitalizare? Nu ar fi asa mult icna 450 lei in plus, numai sa nu mai coste si pt bebelus ceva in plus.ASteptam vesti de la voi.Ma bucur ca vrei sa nasti natural, o sa avem in curand un club cu mamici care vor natural, speram sa ne ajute si personalul de acolo sa reusim, s anu ajungem la cezariana!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristians spune:

Va multumesc de raspunsuri! Am citit pe arcadia.ro preturile, sunt piperate dar pt sotie si copil tot ce trebuie voi face. Am vazut ca o cezariana e cam 3.300 ron... cat ajunge la stat sa-mi fac o ideie cat mai fidela? Sotia in trecut a avut tangenta cu dr holicov, dar nu prea vrem sa mergem si la cabinetul ei particular ca e cam scump, ne gandim sa mergem sa o abordam la Cuza Voda si apoi sa venim la arcadia sa nastem cu ea. Daca aveti vreo ideie mai buna sau chiar o sugestie o asteptam cu bratele deschise.

Mergi la inceput