Nasterea la Arcadia - Iasi (4)
Raspunsuri - Pagina 13
DadaIna spune:
mamaluighe asta incercam sa le spun si eu fetelor.Cel mai sigur au facut o forma de acnee a sugarului.Mai mult de 30% din bebelusi fac asa.Si nepotelul meu a facut si a fost nascut la o clinica privata in afara tarii. Doamne ajuta sa nu fie nimic grav si sa se faca mititeii bine.
E programata vreo viitoare mamica maine la cursul Lamaze?
ella10 spune:
fetita mea cea mare a facut si ea bubite in prima saptamina de viata,si am tratat-o cu betadina si fucidin ,si baite cu tarate
Noi ,eu si sotul ,ne-am facut analiza pt stafilococ si la mine nu a iesit insa sotul il areacum nu stiu ce sa zic...din cite am auzit eu stafilococul e mai grav decit citeva bubite...
eu sunt programata pe 6 aprilie la cezariana la Arcadia...acum parca stau si ma gindesc daca cumva exista stafilococul si la ei;bine au am ales sa nasc la Arcadia din cauza personalului de la Cuza Voda...acum cum o vrea Dzeu
Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 37+
vine bebe
ilincalina spune:
rog viitoarele mamici care au optat pentru arcadia sa nu regrete si imi pare rau daca le-am pus pe ganduri.serviciile sunt la superlativ la arcadia si chiar daca ar avea acest stafilococ si acolo nu ar fi aceeasi situatie ca la cuza.am scris doar din dorinta de afla si alte modalitati de a trata aceste bubite-CARE SUNT EXACT CUM LE-A DESCRIS SANDA si Exact cum si celelalte 2 mamici cu care am vb si care au nascut in aceeasi perioada cu mine le au la copii(nu sunt bubite mici de la caldura sau din acelea care se fac la iritatii.diagnosticul de dermatita atopica a fost pus de un dr pediatru despre care se spune ca este f bun (dr siminiceanu) si sincer mi-ar placea sa cred ca s-a inselat-pentru asta am sa fac analize la fetita sa vad daca are (eu una nu am pt ca m-au "verif" la internare).daca dimineata avea 2 bubite acum are mai multe-apar pe frunte (o dau cu crema si ii trec) apoi pe obrajori dar de trecut nu trec.
am citit 100 de site-uri si forum-uri si printre cauzele dermatitei apare si stafilococul-acesta de ex http://www.romedic.ro/dermatita-atopica
ella10 spune:
Neata!!!
Va invit la o
Vreau sa va intreb,pe cele care a-ti nascut prin cezariana si a-ti facut rahianestezie ,cum v-ati simtit;sunt putin in dubii si nu stiu ce fel de anestezie sa aleg.....la prima cezariana am facut anestezie generala si acum mi s-a recomandat rahi...si mi-e putin frica
multumesc
vine bebe
mamaluighe spune:
ilincalina, iarta-ma daca te-am suparat. tu te-ai si informat, te-ai si consultat cu pediatrul si vin eu pe forum sa imi dau cu parerea. adevarat ca analizele sunt sfinte. eu tot inclin sa cred si, iti doresc, de fapt, sa nu fie stafilococ. si diagnosticul de dermatita atopica este destul de comun, din cate am vazut printre bebeii pe care ii stiu. se mai si vindeca.
uite un link pe desprecopii unde s-a discutat foarte mult despre D.A.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=43113
ilincalina spune:
mamaluighe nu m-am suparat.sambata sper sa ajung sa ii fac un exudat nazal si sa ma linistesc.sunt suparata ca am ajuns sa imi pun tot felul de intrebari si sa am tot felul de ganduri in cond in care am ales ce e mai bun pana acum pt ilinca-asa cum cred ca fac toate mamicile. sper ca s-a grabit d-na dr cand a spus ca dermatita ar avea drept cauza stafilococul-fara a face nici o analiza si fara a mentiona macar o alta posibila cauza.
monik_03 spune:
ella10, si mi-e mi-a fost frica de anestezie dar a fost totul foarte bine. Eu nu am optat pentru generala deoarece mi-a spus medicul anestezist ca poate sa il influenteze si pe bebe. Eu sunt foarte panicoasa si sperioasa dar am avut noroc de o doamna dr anestezist extraordinara. te tine de mana si de cap toata operatia, iti vorbeste, explica tot si nu mai ai timp sa te gandesti la nimic. Si cel mai tare doare cand iti prinde branula pe mana si e un pic neplacuta treaba cu sonda urinara. Anestezia propriuzisa eu nu am simtit-o. Nu stiu decat ca mi-a spus sa ma urc pe masa cat mai pot, ca deja eram amortita. Asa ca mult curaj.
ella10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monik_03 ella10, si mi-e mi-a fost frica de anestezie dar a fost totul foarte bine. Eu nu am optat pentru generala deoarece mi-a spus medicul anestezist ca poate sa il influenteze si pe bebe. Eu sunt foarte panicoasa si sperioasa dar am avut noroc de o doamna dr anestezist extraordinara. te tine de mana si de cap toata operatia, iti vorbeste, explica tot si nu mai ai timp sa te gandesti la nimic. Si cel mai tare doare cand iti prinde branula pe mana si e un pic neplacuta treaba cu sonda urinara. Anestezia propriuzisa eu nu am simtit-o. Nu stiu decat ca mi-a spus sa ma urc pe masa cat mai pot, ca deja eram amortita. Asa ca mult curaj. |
Multumesc mult pentru raspuns,o sa aleg ce e mai bine pt bebe,chiar daca am nascut cu o anestezie generala primul copil si nu au fost probleme,dar o sa o incerc rahianestezia ,mai ales ca mi-a fost recomandata de medic
vine bebe