Nasterea la Arcadia - Iasi (4)
Raspunsuri - Pagina 11
copiloi spune:
La inceput, cand o puneam la san si se enerva, se agita, plangea din toti rarunchii, o luam de la san si incercam s-o calmez, sa o scot din starea aia de "nervi". Dupa ce se linistea (cat de cat) o repuneam la san. Si tot asa...
Nu m-am muls niciodata.
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlynaB Stefana, bine ati venit acasa!!!!!!!!! Recuperare cat mai rapida si mult laptic lui bebe!!!! Fetele, eu am uitat sa o intreb pe dr dupa ce mi-a scos firele....mai trebuie sa feresc operatia de apa? |
Mie mi-a spus ca nu, dar sa schimb pansamentul daca e ud.
Dupa scosul firului, am facut dush cu tot cu pasament, apoi l-am schimbat cu unul uscat.
monik_03 spune:
Stefana, felicitari! Imi pare rau ca nu ne-am vazut dar a fost foarte greu cu operatia. Abia m-am miscat prin camera si am fost de 2 ori la baita.
Cat despre alaptat si eu am incercat sa il pun la san dar, plange, se invineteste, tipa si ma doare inima cand vad. faza este ca eu am mameloane ombilicate si de aia e de 2 ori mai greu! Iar la pompa nu merge deloc, nici manuala nici electrica. Nu curge un strop.
fetelor, alta intrebre, referitoare la lohii: eu am extrem de putine scurgeri si au inceput sa se deschida la culoare, dar astazi am observat ca am eliminat un cheag. A mai patit careva? Am citi pe net o gramada de minuni si parca nu as vrea sa sun dr sa zica ca-s nebuna. Oricum, maine ma duc la scos fire si o sa o intreb. Sper sa nu fie nimic.
mir_anda spune:
Trebuie adeverinta de salariat??? nu e suficient biletul de trimitere de la medicul de familie?
DadaIna spune:
Pupicei si laptic dulce proaspetelor mamici!
Azi am incheiat si eu contractul si am facut programarile pentru analizele gratuite si consultul preanestezic.Trebuie sa mearga si tati pentru un exudat nazal, aceste analize fiind gratuite dupa semnarea contravtului.Nu mi-au trebuit decat buletinul, adeverinta de salariat si minim 30% din suma interventiei.Eu am achitat mai mult acum sa imi iau de o grija.Se poate achita si integral daca vreti.Inca nu au aparut modificari la tarife, sunt aceleasi preturi de pe site si oricum daca apar modificarile se face o clauza la contract cu diferenta de plata.Eu oricum indiferent de tarif tot acolo mergeam. Am intrebat in caz de urgenta daca au salvari si au zis ca inca nu functioneaza acest serviciu. Oricum in caz de nevoie apelam la salvare si cu siguranta ne vor duce la Arcadia.
Noi azi am facut 34 saptamani! Inca 6 si...
madline82 intrebai ce contine trusoul pentru bebe.Citez de pe situl Arcadia; "scutece, hainute, produse de ingrijire pentru cele 3 zile de spitalizare"
Acel trusou pe care il primesti in spital sunt lucrusoarele ce ii sunt necesare bebelusului pentru cele 2/3 zile de spitalizare.Adica nu mai trebuie sa ii aduci tu de acasa hainute pentru cat stati in spital, pampers si alte lucrusoare necesare bebelusului pt. igiena personala. Aceste lucrusoare raman acolo.Tu de acasa trebuie sa aduci un rand de hainute pt. bebe cand trebuie sa-l scoti din spital.
Parca ma simt mai lipsita de griji ca am facut contractul.Nu stiu de ce insa ma gandeam intens noptile sa nu ma apuce cumva durerile facerii si sa fiu nevoita sa merg la Cuza :)) aveam cosmaruri de acum
Ce mamici trebuie sa nasca in aprilie?Pupicei!
oiyoy spune:
DadaIna ai platit 30% din 2440ron sau 30% din 5400ron? Joi avem si noi programare si daca totul e ok poate semnam si noi contractul ca sa nu mai facem un drum in plus alta data
34 saptamani, DPN 5 mai
DadaIna spune:
Am platit 30% din cei 2440 ron pentru ca sunt asigurata si sunt din Iasi.Eu am achitat acum 1900 ca imi luasem mai multi banuti la mine si a ramas de plata inca 540 ron pe care ii voi plati la iesirea din spital (asta daca nu se modifica tarifele). Daca se vor modifica voi mai plati si diferenta.
Este si clauza in contract: Obligatiile beeficiarului: "sa achite 30% in avans la semnarea contractului si diferenta din pretul contractului pana la externare, prin virament in contul furnizorului sau numerar."
Acum cel mai bine este sa suni sa intrebi pentru ca vad la profil ca esti din Roman.Nu cred ca are vreo importanta asta insa cel mai bine dai un telefon sa ii intrebi sa nu te trezesti cu surprize.Oricum sunt tare de treaba fetele de la consiliere.
madline82 spune:
Buna dadaina, felicitari pt cele 34 de sapt.Noi am facut ieri 32, deci esti inaintea mea cu 2 sapt.Ma enerveaza faza cu tarifele care sunt nesigure, eu mai astept pana de pasti sau dupa pasti sa vedem care e situatia inainte sa facem contractul!Vad ca si ooyoy semneaza sapt asta contractul, poate vine cu vesti noi.
Eu azi am avut o zi tare proasta , sunt umflata la fatza, la maini si la picioare, mai am un pic si simt ca pocnesc..
DPN 15-22 mai, fetita
DadaIna spune:
mir_anda pentru internare trebuie bilet de trimitere de la medicul de familie.Ala il poti lua inainte de la medic pentru ca oricum e valabil 1 luna de zile.Pentru semnarea contractului trebuie buletinul, adeverinta de salariat si o parte din banutii aferenti interventiei.
madline82felicitari si tie pentru cele 32 de saptamani.Imi pare rau sa aud vesti ca te simti rau.Nu stiu ce sa iti zic papa si tu fara sare, bea apa multa...cred ca deja faci lucrurile astea. Sa ai grija de preeclamsie.E normal sa te umfli in sarcina insa e si unul din simptomele preeclamsiei. Ai tensiunea buna?Doamne fereste de asa ceva insa ai si tu grija.Pup!
oiyoy spune:
ms. sunt tare curioasa cum au evoluat lucrurile in ultima vreme pentru ca sambata bebelusha a dat un adevarat show. cred ca s-a asezat pe directia N-S si trebuie sa recunosc ca mi-a dat emotii. Poate Iepurasul ne aduce anul asta un cadou inedit
34 saptamani, DPN 5 mai