Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

buna seara mamici,

Diana, ce bine le zici
Manguliciule drag, ma bucur mult sa te vad, cand vii in Ro? si in Buc?

Fram, puteti, vinerea asta, sa veniti la plimbare in acelasi parc? Ca nu mai sunt luni libera, sunt vineri, acum.

Crocomam, abia astept sa te cunosc in person.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Luci, Manga, nu vreti sa fiti perfecte.
Din marea de mamici cunoscute aici, 2 ies in evidenta pentru ca sunt mereu fericite, un continuu zambet larg pentru cunoscuti, despartirea de copil suna cam asa “Oh, just give me a kiss you princess/pumpkin/apple of my eyes, muah-muah”. Intodeauna hyper, una cu 4 , cealalta cu 3 copii.
Acum 1 an tocmai opream in fata casei uneia din ele cand am vazut o alta fata : incruntata , smucind un baiat sa se miste mai repede. Cand m-a vazut “ Oh, Diana, what a pleasure to see you!” La fel mi s-a intamplat s-o vad pe a 2-a in parcare, strigand la fete, smucind una din ele. Urat-urat. In ambele cazuri copiii stateau la smotoceala, deci nu era prima data.
Ce invata cei 7 copii? Ca oamenii au 2 fete? Una de exterior si una de interior?

E important sa fii tu, cea reala. Iar la nervi sa explici copilului ca nu e vina lui ca te-ai enervat, sa nu-i spui ca un #@%?!* , ci un nene tot semnaliza ca face stanga, au trecut 3 intersectii si el tot incet merge si cu semnalizarea pusa stanga, iar tu te grabesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Simona, vin eu vineri!!! La ce ora ne intalnim?
Diamar, ma rog sa fie bine maine, la operatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza girls!

Diamar, Doamne ajuta sa fie bine azi!

Anomis, da, as putea sa ajung si vineri! Pe la ce ora?

Va pup, dragelor!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Neatza girls!

Diamar, Doamne ajuta sa fie bine azi!

Anomis, da, as putea sa ajung si vineri! Pe la ce ora?

Va pup, dragelor!

Pentru puiul tau

cam devreme esti matinala draga mea.
Diamar sa treaca ziua de azi repede asteptarea sa fie cat mai scurta si recuperarea rapida. Ai grija de tine si azi la ce stres mananci iti dau voie sa bei o Cola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Anomis eu nu pot vinerea asta dar sigur o sa pot intr-o zi
Ce face burtica ? te descurci ? I-ai explicat lui Dinutzu ca vine barza?

Dianaeu nu prea am apasari in ceea ce priveste comportamentul meu cu David, sunt oarecum multumita (exceptand ca as putea face mai mult) eu am probleme cu comportamentul meu vis a vis de restul lumii, si acolo trebuie sa mai lucrez.
Faptul ca tipa aceea smotocea copilasii si la gradinita era numai miere si dulceata nu imi demonstreaza decat ca era o prostanaca falsa. Si da, asta va invata si copilul, cred ca asta ai vrut sa spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Diamar Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata!
Diamar ne rugam alaturi de voi sa fie bine si sa treceti repede peste incercarea asta!

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata.

Ma rog ca operatia de astazi sa fie una reusita. Ma voi duce si sa aprind o lumanare la biserica. Poate ajuta!
Doamne-ajuta sa fie fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimi!

Diamar,suntem alaturi de tine!
Doamne ajuta sa fie totul bine.

Mamica de 2 nazdravani si de baietel mic in burtica 20+

Trandafirasul are nevoie de noi!

Mergi la inceput