Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Asta cu comportamentul copiilor vs comportamentul parintilor, tind sa-i dau mare dreptate Dianei dar, eu avand copil mai mare am avut timp sa constientizez ca tot felul de mituri descrise ca fapte certe in toate cartile de psihologie pot fi distruse.
In asemenea conditii recunosc ca fii-mea are ffff multe expresii de-ale mele sau de-ale tatalui ei. Dar modul de reactie al ei in anumite situatii n-are nicio legatura cu ceea ce a primit ca educatie in familie.
Apoi, cu cat cresc mai mult intervin influentele externe. Deja are imprumutat din comportamentul copiilor de-afara din parc (noi suntem la varsta cand nu mai stau in spatele ei ) sau se manifesta in functie de comportamentul colegilor de scoala/gradi sau foloste expresiile educatoarelor/invatatoarei sau multe multe alte chestii pe care nu le-a vazut niciodata la noi.
In alta ordine de idei la noi in casa nu se tipa. Am si eu o nebunie cu chestia asta. Ei, ea tipa, si inca ce tipa!! De unde a auzit?? Pe mine ma tampeste situatia asta. Radu tipa si el. Am zis ca a invatat de la ea.
Ar mai fi...
De exemplu bataia la copii...eu n-am atins-o pana acum (am avut un episod nefericit si-am clacat dar mi-am cerut scuze si ma doare si-acum sufletul si-am sa regret cat am sa traiesc!) dar ea l-a pocnit pe frate-su de cand l-am nascut. De unde??
Si multe-multe alte exemple...

Deci nu stiu daca este o solutie universala.
Imi place ce spune Luto despre raportul mama-copil. Este cea mai buna dovada de echilibru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Dia suntem cu gandul la voi azi! Ai incredere mami ca va fi bine! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Asta cu comportamentul copiilor vs comportamentul parintilor, tind sa-i dau mare dreptate Dianei dar, eu avand copil mai mare am avut timp sa constientizez ca tot felul de mituri descrise ca fapte certe in toate cartile de psihologie pot fi distruse.
In asemenea conditii recunosc ca fii-mea are ffff multe expresii de-ale mele sau de-ale tatalui ei. Dar modul de reactie al ei in anumite situatii n-are nicio legatura cu ceea ce a primit ca educatie in familie.
Apoi, cu cat cresc mai mult intervin influentele externe. Deja are imprumutat din comportamentul copiilor de-afara din parc (noi suntem la varsta cand nu mai stau in spatele ei ) sau se manifesta in functie de comportamentul colegilor de scoala/gradi sau foloste expresiile educatoarelor/invatatoarei sau multe multe alte chestii pe care nu le-a vazut niciodata la noi.
In alta ordine de idei la noi in casa nu se tipa. Am si eu o nebunie cu chestia asta. Ei, ea tipa, si inca ce tipa!! De unde a auzit?? Pe mine ma tampeste situatia asta. Radu tipa si el. Am zis ca a invatat de la ea.
Ar mai fi...
De exemplu bataia la copii...eu n-am atins-o pana acum (am avut un episod nefericit si-am clacat dar mi-am cerut scuze si ma doare si-acum sufletul si-am sa regret cat am sa traiesc!) dar ea l-a pocnit pe frate-su de cand l-am nascut. De unde??
Si multe-multe alte exemple...

Deci nu stiu daca este o solutie universala.
Imi place ce spune Luto despre raportul mama-copil. Este cea mai buna dovada de echilibru

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

„ Am învatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea ceva total diferit”. (Octavian Paler)

la noi in casa se tipa, se vorbeste raspicat, aprins, "se contrazice" ...poate dupa regula ta va iesi Davidelu' un pacifist calm si boem .....si nu ma pot gandi decat la taurasul Ferdinand

Dar daca incerc sa fac eforturi sa fiu obiectiva.....nu cred ca va fi asa.....sunt cateva semne la el care ma fac sa spun asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Diamar sunteti in gandurile mele. Doamne ajuta!

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cat despre comportamnetul nostru si al copilului... vai de mine si de el. A luat ce-i mai rau de la amandoi (ca nu suntem tocmai zen), are niste nervi si niste iesiri... de ma apuca plansul numai cand ma gandesc ce mama rea sunt pt el.

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dimineata!
Diamar sunt cu gandul la voi azi! Doamne ajuta!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Va multumesc din suflet!

Ne stie daca il opereaza astazi pt ca nu au anestezic. Va dati seama, spitalul judeteab din Tm amana operatiile care nu sunt considerate chiar urgente din lipsa anestezicului.

Oricum eram in dubii de dimineata daca-l opereaza sau nu pt ca a facut ieri febra 38 si cand colo mai apare si treaba asta cu anestezicul.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

diamar sper din suflet ca operatia sa fie o reusita si sa lasati in spate toate supararile. ne rugam pentru voi.

despre tipatul in casa...eu la copil nu tip, mai ingros vocea cand il apuca crizele de isterie si nu mai reusesc sa-l acopar cu voce blanda. sar pur si simplu nu mai spun nimic si ma uit serios la el. atunci se opreste. dar eu nu sunt tocmai zen, dupa cum spunea si monica. nu sunt o tipa calma, ci am asa un stil mai smuls. nu dau vina pe tiroida, dar cam pe atunci a observat mama ca imi pierdeam rabdarea rpd si imi ieseam din pepeni. adica pe la 11-12 ani. Sunt 100% convinsa ca trebuie sa ma controlez si ca as reusi sa elimin unele iesiri. dar daca eu cu sergiu ajungem la un punct unde nu suntem de acord, atunci se intampla gesticulari si ridicat voce si spus oful intr-un mod foarte zgomotos. Aidan nu prea reactioneaza...adica tace mal si asteapta sa terminam. de obicei ne dam seama ca nu e ok ce facem si revenim la normal, dar ca si la Luci, si la noi se vorbeste tare si repede. asta mai ales eu, ca Sergiu e mult mai bland.
anomis te pup draga mea. daca rezolv cu operatia la inceptul lui aprilie, dupa cum mi-am propus, ajungem in Bucuresti dupa Paste. nu stiu cat stam, dar dau de stire.

va pup. ma duc la ale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Diamar suntem alaturi de tine! Ne rugam sa fie totul bine! Sa reuseasca operatia! Sper sa gaseasca anestezic si sa decurga totul bine. Maine e o sarbatoare mare si sper sa fie vesti bune pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Chiar asa,maine e Buna Vestire

Diamar,ma rog si eu pentru voi,Doamne-ajuta!

Mergi la inceput