Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(22)
Raspunsuri - Pagina 7
mamideandrei spune:
seara buna, fetele!
Mada un sincer si calduros , la fel si pentru Monis, sa fiti sanatoase, fericite si implinite alaturi de minunile din viata voastra! pentru fiecare!
Fragutza, ma bucur tare pentru buniculu tau, sa dea Dumenzeu sa se recupereze repede si sa se bucure alaturi de stranepoata cat mai mult timp;
Diamar, mi-e greu sa imi imaginez cel putin ce e in sufletul tau, dar cu optimismul peste masura, ai dreptate, asa trebuie sa fie, sa ai incredere in Dumnezeu si sa fii convinsa ca va fi bine! nu are cum sa fie altfel! te pup si ne rugam pentru voi!
cat ce s-a scris azi aici , eu sincer trec mai departe; nu stiu depre ce e vorba si sincer, nici nu vreau! nu am intrat, sau cel putin asa stiu eu , in conflict cu nimeni, v-am citit pe fiecare cu mare drag si sper sa va citesc si in continuare, poate un pic mai vesele!
va pup! sa aveti o zi placuta in continuare!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
anomis28 spune:
Hola mamici de dovlecei,
azi am scapat la 3 de la uzina
Sabyna, ma bucur ca esti bine, si ca ati trecut cu bine peste cutremur si ce a urmat. Interventia ta transanta pe forum "so becomes you". Apreciez asta la tine, ca nu vrei sa vezi griuri, doar alb si negru insa asa cum scriai si tu, nu mai suntem copii si am invatat ca si griul e prezent in multe nuante diferite. Ceea ce vreau sa spun de fapt e, ca atata timp cat esti "true to yourself", restul nu conteaza atat de mult inca sa te poata rani.
vor exista intotdeauna pareri diferite de ale mele despre copilul meu, so be it. Cand ramasesem cu multe, multe ore in urma cu somnul, m-am speriat de mine ca ma purtam urat cu puiul meu cel drag. Si da, exista rau si urat in fiecare din noi, dar este si foarte mult bine si frumos. Eu am ales sa vad partea frumoasa si binele din fiecare si sa nu observ alte lucruri.
Fram ii doresc Paunitei sa asculte povesti pe genunchii strabunicului si sa ii ciufuleasca barba multe ierni de acum incolo.
Crocomam, eu te recunosc din 1000, si cand voi fi fara paduret dupa mine, vin singura sa ma introduc.
Diamar, Doamne Ajuta! joi sa fie bine
Monica, ma bucur sa te vad, de Atomix nu ne spui si noua ceva, please.
Mimika, felicitari pentru un adevarat tur de forta.
Astept cuminte si pozele.
Nela ce frumos a fost in Londra, ce naturala e Ana in deplasare. Si e si frumoasa si delicata "like a royal ostrich highness"
Lilian, me likes you
Dear Katt, nu se pot bypass-a persoanele respective? nu poate exista o legatura directa?
Ne vedem luni Moghioros? Daca nu ploua, of course. Eu voi fi libera si pentru ca puii nu mai stau cuminiti in carucioare/ brate la Starbucks, ne luam cafeaua in grup afara. Ce spuneti? cine se inscrie? De pe la 11 pana pe la 13:00 as putea eu.
anomis28 spune:
noah, ca m-am luat cu vorba si mi-am uitat scopul principal de azi:
La Multi Ani!Mada
Sa iti dea Dzeu dupa sufletul tau mare si bun, numai bucurii si sanatate.
Mai intra sa ne spui cum mai sunteti? ati terminat casuta?
Ce mai face Iri? Ce mai face sora ta?
NelaM spune:
Va imbratisez, dragelor!
Pe toate, fara numar.
Precizez ca la mine e doispe din noapte. O asteptam pe Banana sa vad daca mai e pe fus de London sau nu! Ca de cand am venit ne jucam, ca si Ama de Croco, pe la 1am, 2 am si tot asa. Si eu sunt cu fitilul scurt acum ca sunt deprivata de somnic. Ana are nopti si nopti... dar in general numai nopti-zi! :D
M-am simtit cum zice Anomis, rea cu prunca mea. Si e p#259;cat. Chiar azi noapte s-a intamplat, dar se pare ca ne ajuta Doamne Doamne si dormim si noi noptile.
Cristina te pup! Si pe Ema si pe Andrei! Nici nu stiti voi cat de multe ne leaga! Eu de ex de fiecare data cand o vad pe Ana ca incearca sa duca mancarea cu lingurita la gura imi aduc aminte de Ema, ce frumos mananca. Si apoi de Andreiin kimono si tot asa...
Si e valabil pentru multe fete de aici! Serios!
Fram, te imratisez si sa fie bine cu bunicu!
Si pe mami de Andrei o pup si pe toata lumea, zau!
Alex, miss you mami! Pe cuvant de om!
Sabina,
Anomis, te pupescu. Mi-ai facut seara cu "like a royal ostrich highness"!!!
Ma duc sa ma culc si wish me luck de noapte usoara!
Si va rog sa cititi asta: e demential, pe bune!
http://alexcreste.blogspot.com/2011/03/cautari-google.html
Va pup de noapte buna!
NelaM spune:
Neaparat o pup pe Biaz, cu care doresc din tot sufletul meu cel mic sa tin legatura!
Te imbratisez, draga mea! Si sunt alaturi de voi!
crocodana spune:
Pentru ca la mine iar e inca azi, La multi ani Mada! Sper ca esti bine tu si familia ta iar Iri iti umple viata din plin de bucurii! Cu drag, Mama de Ama
crocodana spune:
Legat de ce s-a discutat azi simt ca trebuie sa spun si eu 2 vb chiar daca de fiecare data am ales sa ignor.
Daca e adevarat ce spune Sabina si ce am inteles eu din postarea Monicai e extrem de trist. Doar trist atat!Nu imi pot imagina care dintre noi ar fi putut judeca aspectul sau hainutele sau orice altceva legat de un dovlecel.
Am remarcat ca mamici care reuseau sa posteze zilnic nu au mai scris de ceva vreme si banuiam ca fetele ce au afinitati pastreaza legatura si altfel, insa cunoscand pe propria piele lipsa acuta de timp nu mi-as fi imaginat canale de comunicare in grup secrete.
Anomis, da-mi te rog voie mami sa subscriu in totalitate la cele spuse de tine!Aleg sa vad frumosul!
Eu nu m-as putea desparti de voi pentru ca ii consider pe dovelcei fratiorii Amei si pentru ca stiu atat de multe despre fiecare din ei si mi-as dori sa stiu la fel de multe despre ei si peste ani!
crocodana spune:
Dia, suntem alaturi de tine mami! e foarte important sa crezi! Fratele colegei mele tocmai a fost operat cu acelasi diagnostic si e bine acum. E drept ca in America dar oamenii-MEDICII sunt la fel peste tot!
Azi am reusit sa ajung la centrul Robanescu sa o vad pe Lacramioara. Este o fetita de 2 ani si un pic, abandonata de mama la nastere din cauza diagnosticului de tetrapareza spastica. E o dulceata. Scumpa foc si isteata. S-a bucurat tare sa vada un clovn dansand, sa desfaca pungute si sa se imbrace singura cu o hainuta noua. De fiecare data plecam de la ea plangand insa azi, vazand-o atat de fericita am inteles cat de putin iti trebuie ca sa fii fericit!
Din nefericire tot azi am vazut acolo 2 fetite abandonate,Alina si Ioana de un an si repectiv doi ani. Ioana era atat de trista si atat de slaba ..incredibil si se uita atat de mirata la oamenii din jurul ei.Sunt acolo pentru gimanstica si tratament insa se vor reintoarce la orfelinat unde nimeni nu le va invata sa manance cu lingurita sau partile corpului sau vreun cantecel....si iar am plecat plangand..pentru ca e prea multa tristete uneori.
crocodana spune:
mimika , cat am citit mesajul tau m-am reintors in Roma si am simtit-o! multumesc! imi era dor!
nela , sper sa ve reglati cu somnul repede. la noi e in continuare greu uneori! si da e haioasa tare postarea ralukai, am regasit-o in fiecare replica!
carina sa va fie de bine mutarea, noroc si spor sa aveti!un pupic mariei de la noi!
kawaichan spune:
Nici nu stiu ce sa mai zic,eu sunt total pe dinafara.
Diamar mi s-a strans sufletul,nu-mi imaginam ca e cancer cerebral:(((
Doamne ajuta sa fie bine cu operatia,ma gandesc si eu la voi joi!
Va pup pe toate&unul special goes to Lull cea sensibila si delicata
Edit c-am utat sa le urez pe fete-
Monis,Madalina, la multi ani fericiti!
Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009