Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Vik, suntem in Tm. Ti-am raspuns la pm dar poate nu l-ai primit. Multumesc pt tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Diamar, mi s-a strans sufletul! Doamne-ajuta sa reuseasca operatia!Dar la o interventie in strainatate nu v-ati gandit? Sau costa prea mult? Era un subiect la umnitare despre o fata care avea o tumoare pe creier si toti medicii din Romania i-au zis ca este inoperabila, tot asa, din cauza zonei care nu permitea interventia. Si pana la urma a strans bani si a mers in Germania, unde au reusit sa i-o scoata. Nu mai stiu nimic de ea acum, dar atunci stiu ca reusise operatia.

Mergi la inceput

La multi ani, Mada!!! Ne este dor de tine tare de tot!!!
Nela, Ana este cea mai scumpa si adorabila papusica din univers!!! Stii asta, da? Eu cand ii vad ochisorii aceia ma topesc toata, imi vine sa o pap!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Diamar suntem alaturi de tine! Doamne ajuta sa reuseasca operatia! Ma rog sa fie bine!

Mergi la inceput

Fragutza, multa sanatate bunicului! Sper ca a reusit cu bine operatia!
Kati, despre voi nu ne mai spui nimic? Mai aveti ceva vesti? Noutati? Pup printesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Offf, Diamar, mi s-a strans stomacul cand am citit! Doamne ajuta sa fie bine!

Acum am vb cu fratele meu, e la spital, era pe final operatia. Inca nu a vb cu profesorul, dar se pare ca e ok.

Multumesc inca o data pt sustinere!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Fragutza ma bucur ca operatia decurge bine! Doamne ajuta sa se refaca repede!
Cristina despre noi...nimic nou, banuti s-au mai strans 26.200 in cont, se pare ca ne vor ajuta si colegii de munca cu ceva banuti. Dar asa cum am scris si la topicul de la umanitare, am temeri si neincredere in privinta persoanelor de legatura dintre clinica din Germania si pacientii romani...Si gandurile imi fura noptile si buna dispozitie. Sper ca timpul sa le rezolve pe toate si sa luam decizia cea mai buna!
Mimika bine-ai revenit dintre romani printre romani!
Manga
Doamna Selen ce mai face?
Monica ete o
Alex pupam si noi Zeina si pe tine sa-ti treaca supararea!
mamideandrei ce mai faceti?
Liliac si Sabina
Raluca_u multumesc!
Raluk cum sunteti cu maselutele?
Aaa si vroiam sa pupacesc Amiliciul!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Va salut si eu!
Diamar, sa dea Dumezeu sa fie nesperat de bine si iti promitem ca ne vom gandi si ne vom ruga pentru tine joi.

Fragutza, sa dea Dumnezeu sa fie bine bunicul tau si sa aiba Natalia un strabunic plin de povesti cu care sa se alinte uneori.

Nela, fara un motiv special. Cu mine nu vrei sa tii legatura?

Vik te inteleg asa bine cu ritmul asta. Lasa ca vine urmatoarea sesiune si poate ca atunci prindem ceva timp de vorba.

La multi ani frumosi, Madalina! Sper ca mai citesti pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Va pe toate, eu sunt convinsa ca dovleceii inca sunt veseli si se vor impreuna...de noi depinde asta!

Isabela Maria

Vik, completetez mesajul tau cu un citat celebru:"Si daca voi nu ma vreti, eu va vreu!"

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

De cand am aflat ca joi e operatia sunt tare agitata dar nesperat de optimista.

Cristina, o sa trimitem ultimul rmn in austria prin cineva desi nu stiu ce rost are daca il opereaza joi.
Ce fac puii tai?

Va pe toate!

Mergi la inceput