Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Stiti tot eu cad de rea!Culmea!
ASta e...faptul ca m-a deranjat enorm ca s-au scris anumite chestii despre unele dintre voi si nu mi s-a parut deloc ok din parte celor care au facut-o...ma face pe mine aia pusa la colt.

Va intreb,vi se pare ok ca cineva sa vorbeasca un copil de rau?Sau pe altii?Fie si in privat!

Eu n-am vrut decat sa se faca cunoscut acest fapt.Daca am gresit,mea culpa,imi pare rau.Insa poate gandul paranoic ca despre noi,cele ce nu stiam despre acest forum,se pot scrie lucruri nu tocmai placute m-a facut sa fac public totul.

Acum,fiecare crede si face cum vrea.Eu una nu mai am curajul sa impartasesc aici nimic din viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Multumesc girls pt mesaje!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nela, mamis jos palaria in fata ta. Esti un mare OM.
Iar Ana este...nu frumoasa ci superba!!! Zau!
Dar, uite, spun aici in vazul lumii...nu vrei sa schimbi pe blog fontul ala cu scris cursiv? Adica arata extraordinar, ca un jurnal, dar mie mi-e imposibil de citit...nu stiu de ce. Ma starduiesc sa citesc de fiecare data, oricum. Chiar si-asa.

Fram, dear, am spus o rugaciune pentru bunicul tau. Speram sa treaca cu bine peste incercare si sa se intoarca cu zambetul pe buze pentru a o prinde inca o data de mana pe bunica ta care-l asteapta acasa.

Dia ma rog pentru voi in fiecare zi.
(Stiti, seara cand spunem rugaciunea, amintesc de lucrurile la care ma gandesc peste zi si stiu ca odata ce le spun sigur au ecou undeva).
Noi vom fi aici, alaturi de tine.
Cat despre copii nazdravani...pai ai vazut tu pe undeva copil cuminte si baba frumoasa??? Transmite-i soacrei tale ca asa trebuie sa fie David. Iar Doamnei sa-i explici frumos ca are toate metodele sa-i provoace atentia. El este un copil energic asa ca are nevoie de alte tipuri de stimuli pentru a rezolva anumiti itemi.

Sabina asa-i ca-s mai frumoase mogalnetele tale decat fii-mea sau Radu?? Dar chestiile astea sunt deja cunoscute. Nu inteleg ce as castiga daca se demonstreaza contrariul?? Vb Nelei, pentru mine sunt cei mai cei. Iar mamele sunt subiective.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Nela .

Fragutza sa reusesca operatia si sa fie totul bine!

Dia cred ca e grea asteptarea. Te imbratisez tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Dia, sper sa il opereze cat mai repede, ca asteptarea asta e stresanta rau, stiu cum este...

Hai sa destindem atmosfera, ca, vorba mangulitei, eu fac ochii mari si tot nu inteleg despre ce e vorba. Si cum zice nela, daca aveti ceva de rau de zis despre ai mei, mai bine ma barfiti, decat sa imi ziceti pe forum

ROMA. Am stat 2 zile si am chletuit 100 de euro de persoana cu cazare cu tot. Daca calculez si biletul de avion ajung la 5 mil.
A fost foarte obositor, ca am mers vreo 10 ore pe zi, pauza doar la masa de pranz. In prima zi, dimineata, am vazut Roma antica: forumul roman, colina palatina, Colloseum. Frate, cum au stiut romanii sa construiasca...Impresionat. Si cata lume, cati turisti...un furnicar colorat. Am vazut Columa lui Traian, monumentul lui Vittorio Emanuelle, primul rege al Italiei, piata lui Traian, forumurile lui Cezar, Traina, Nerva...Or mai fi fost dar nu imi mai amintesc acum. Apoi masa de pranz. Dupa amiaza am fost la Fontana di Trevi. Frumos, aglomerat, multi romani. Apoi treptele spaniole cu biserica din capatul lor, imi scapa acum numele, piata di Spania, piata Venetia, niste palate prin drumul nostru...Am ajuns frante la hotel, trezite si la oara 5 dimineata. A doua zi am plecat pe alt traseu, intai in parcul Borgia, am trecut pe la muzeu, vila Borgia, am coborat apoi in piata dei Populo, unde canta fanfara si am plecat spre Vatican. Surpiza, surprizelor, cand asteptam sa intram in bazilica, a iesit papa la o fereastra si a vorbit ceva, nu ma intrebati ce, ca doar Ave Maria am inteles, ne-a binecuvantat. Era lumeeeee, nu cred ca am vazut asa ceva vreo data. Bazilica a fost woooooow. Am vazut destule catedrale la viata mea, dar nici una de asemenea marine si gradoare. Mi s-a ridicat parul pe maini cand am vazut Pieta. Am vazut si mormantul papei Ioan paul II. Erau multi acolo care se rugau, care lasau biletele si fotografii pe mormant. Apoi masa si ne-am indreptat spre Pantheon. Ma asteptam la altceva, sincera sa fiu. Ceva mai..antic. Dar am gasit acolo maormantul lui Rafael si al lui Vittorio Emanuelle si al lui fiu-so. Interesant oculusul prin care cade ploaia. Surpinzator, nu se imprastie pe podeaua de marmura, dispare cumva printr-un jgheab. Nu am vazut fenomenul, am citit si eu. Am mai fost prin niste piete, Campo de fiori, unde a fost ars Giordano Bruno, piata Navona...Mai sunt, dar imi scapa acum. Nu am vazut Capela Sixtina si muzeele Vaticanului, ca era inchis. Dat viitoare Ne-am plimbat pe arterele principale, pe stradute. Mi-a placut Via Veneto: eleganta, curata, neaglomerata, o incantare. Duminica a fost si maratonul Romei, peste 16000 de participanti.
Nu mi-a placut ca au fost muuult prea multi romani, mult prea multi cersetori, din cauza furnicarului nu a fost foarte relaxant (cu exceptia parcului Borgia, unde era liniste si bine), dar a fost o experienta foarte frumoasa si este un oras care nu trebuie ratat. Si eu am avut nevoie de o iesire, asta e clar. Baietii au fost foarte cuminti in lipsa mea. Eram foarte curioasa cum or sa ma primeasca. Speram ca or sa sara la gatul meu si or sa ma pupe. Ash! Mi-au aruncat un zambet si s-au dus la joaca
Ma duc sa le fac papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fete dragi! Dupa ce ca intru din an in pasti intru azi sa zic La multi ani Mada!!!! si dau peste o discutie din care eu una nu inteleg nimic!!!

Vreau doar sa ii spun Sabinei ca cine spune despre un copil ca e urat nu e OM. E orice dar nu OM. Toti copii sunt frumosi si speciali! Depinde doar de cum ii vezi! Oricum pentru mine tu rami o persoana speciala...iar daca te-ai horatat sa ne spui ca altii comenteaza urat sau nu la adresa noastra...asta e, pierderea lor...si de timp si de energie.

Lili, Nela, Monica ...pacat ca intrati asa rar.

Alex...eu ca de obicei spun sa nu te superi...mie imi lipseste cafeluta ta de dimineata si pozele Alessiei (Zeinei..ca asa tare imi place numele ei).

Diamar...esti la Cluj? Daca da ti-am trimis pe pm nr meu de telefon...poate ne auzim/vedem si te pot ajuta cu cate ceva.

Fug...scriu mesajul asta de aproape o ora....ca sunt la job.

Va pe toate, eu sunt convinsa ca dovleceii inca sunt veseli si se vor impreuna...de noi depinde asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Am reusit sa vb mai mult de 30 de sec cu profesorul. Joi e ziua cea mare. Doamne ajuta! Vesti prea bune nu mi-a dat, nu poate sa scoata toata tumoarea pt ca trece cumva din emisfera stg in cea dr si trecerea aia se face printr-o zona inabordabila. Mi-a vorbit de ordinul lunilor dar eu nu mai ascult de dr pt ca de la prima operatie au trecut 8 ani si in carti scrie de 24 de luni. O sa fie cum o sa vrea Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Diamar sunt alaturi de tine! Doamne ajuta!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

dimar

Manga & Aidan love

www.bebestepz.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

LA MULTI ANI MADA! Multa sanatate si fericire!

Cate un pups pentru fiecare mamica de dovlecel!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput