tata a fugit cu fetita - ordin prezidential

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Raluca, dar la politie nu ai zis ca fetita doar san mananca, chiar daca are 9 luni, si polizaii pun pariu ca nu stiu ce mananca un copil de 9 luni si pot gandi ca lasa ca poate si taicasu sa-i puna farfuria in fata, nu moare de foame.Inca o intrebare in toate aceste zile, destule pentru un copil mic, cine are grija de copil, cine il schimba, cine il ajuta in toate ca el la varsta asta nu necesita doar mancare ,si nici nu sta in camera lui. Posibil deja merge de-a busilea si peste tot sunt pericole.De regula un tata (zic de regula sa nu se supere tatii care se ocupa cu adevarat de copilul mic)nu stie ce trebuie sa faca cu un copil, mai ales la varsta asta.Are o femeie cu care sta si care eventual ar fi putut sa se ocupe de copil? Isi iubeste el asa mult copilul de a facut aceasta fapta sau e doar sa te loveasca pe tine? Pentru ca daca e ultima, poti spune la politie sau la avocat sa urgenteze treaba ca al tau copil e in pericol, este mic si nu se poate apara singur si nici ingriji singur si stii ca tatal nu ar face ce trebuie.De unde stii ca nu a lasat copilul sa planga toate aceste ziel.Nu zic ca sa te supar dar nua s fi putut sa stau acasa cand copilul meu mic , neajutorat e la cineva care nu stie cum sa-l linisteasca daca plange.
Scuza-ma e foarte bine ca poti urma calea legala chiar daca e foarte greu, dar daca spuneai ca e copilul in pericol si tatal vrea sa-i faca rau ca sa te loveasca pe tine, ca nu se ocupa deloc de el, poate ar fi fost urgentat.Multa putere iti doresc si sa ne spui ce s-a intamplat.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Linisteste-te - o sa iei copilul inapoi. Nu are sanse sa obtina custodia copilului in circumstantele prezentate de tine. Da - a fost corecta decizia cu O.P.

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Raluca imi pare rau ca treci prin asa ceva. Stai linistita, nu are cum sa-ti ia fetita legal.

Marius eu nu inteleg ceva, poate imi poti explica tu.
Mama si tatal au drepturi egale si atunci politia nu intervine?! In cazul asta ce se intampla cu dreptul mamei "egal", fiindca practic, prin actiunea extremista a tatalui, mama e lipsita de orice drept, nu?
Nu poti scoate un copil din tara fara acordul ambilor parinti, in schimb poti fugi cu el in cealalta parte a tarii si e legal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca- spune:

am spus la politie ca fetita nu mananca numai san,le-am spus si ca tatal fetitei mi-a luat fetita doar ca sa-mi faca rau,dar nu ii intereseaza au zis ca daca aveam custodia fetitei puteau interveni asa...ei nu se baga! mi-au zis ca pot face acelasi lucru si eu,sa merg si sa-i "fur" fetita,dar fara ordonanta prez.nu am cum sa merg pt ca nu mi-ar deschide usa.Stiu ca o mama ar face orice pt copilul ei,si eu fac la fel pt fetita mea dar repet nu pot merge fara ordin la el la usa pt ca e un om nebun!! nu siu cat isi iubeste fetita,daca ar iubi-o nu ar fi luat-o de la san iar ca o mica paranteza..cand avea fetita 2 saptamani ne-am certat si ca sa ma faca sa vorbesc cu el a tinut bebelusul "atarnat" de cap ca sa ma faca sa vorbesc cu el...nu stie sa aibe grija de fetita,cat timp am fost impreuna de 3 ori i-a schimbat pampers-ul,obliga fetita sa bea din biberon daca planga pana se inneca fetitadar el mai are un baiat cu o alta femeie si are grija aia de fetita,dar nicio alta femeie nu stie sa aibe grija de un copil decat propria mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca- spune:

si in plus nici astazi nu am primit ordonanta prezidentialaa zis avocatul ca trebuie sa astept pana se judeca procesul in lipsa partilor apoi se ia o decizie! dar daca e ordonanta prez.si se da doar in caz de urgenta nu stiu de ce trebuie sa astept atat de mult!! daca copilul meu nu mananca??? daca asa cum ai spu Roxy,lasa copilul sa planga??? nici nu vreau sa ma gandesc... sper din toata inima sa se rezolve odata tot si sa o am iar pe fetita langa mn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Una este sa discutam de parasirea teritoriului unei tari si alta este deplasarea in cadrul teritoriului tarii de origine.


www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne fereste, mi s-a facut rau citind, numai imaginandu-mi cum se poate simti o mama careia un psihopat de-asta ii ia copilul...dar cum a reusit sa ia fetita?! A pus-o-n masina si p' aci ti-e drumul, de la Arad la Bucuresti? In fine...cand un sadic de-asta care nu-si poate controla pornirile iti ia copilul (chiar daca e tatal lui; ce tata e ala care tine copilul de doua saptamani atarnat de cap?!! sau il fortzeaza sa bea din biberon cand plange?!) nu stai sa-ti cauti dreptatea prin politie si tribunale, mergi la usa la nebun si incerci sa poti o discutie rationala cu el, nu se poate sa te impiedice sa ajungi la propriul copil, cum adica "are drepturi egale" sa flendure copilul prin tzara si sa-l intzarce el, fortat, ca asa l-a apucat pe el?! N-ai si tu pe cineva mai impunator, o ruda de sex masculin, sa te insoteasca la psihopupu acasa? Cum sa "stai linistita" pana-ti rezolva justitia problema, stiind ca fetita ta e traumatizata de despartirea de tine, lasata sa planga etc? Eu in locul tau as face si balci daca e pana acolo, m-as duce cu televiziunea la usa alora, nu m-as lasa pana nu mi-as tine copilul in brate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca- spune:

da,a iesit pe usa si a fugit la masina si s-a urcat la volan cu fetita! dar nu se poate discuta cu el,m-a amenintat ca daca fac cva o sa plece cu fata in alta parte si atunci chiar nu-l mai gasesc!astept sa primesc ordinul ala,nu l-am anuntat nimik ca vreau sa fie acasa,nu sa trebuiasca sa-l cautam prin tot bucuresti-ul! ba da,ma poate impedica sa ajung la copil mai ales fiind la el acasa,doar si la mn acasa cand ne mai certam si se speria fetita si plangea nu ma lasa sa o iau in brate sau sa ma duc la ea sa o linistesc!nu e un om intreg la cap! as putea merge cu tatal meu,dar nu as vrea sa-l expun la asa cva,pt ca e bolnav,are probl cu inima...in fine! dar nu te gandi ca stau linistita ca numai eu stiu cum staudar fara politie nu se poate cu el,e un om ffff violent si e in stare de orice! se poate sa refuze fetita sanul dupa ce o aduc acasa? sa fie oisnuita cu biberonul??eu ma mult intr*-una,nu vreau sa-mi pierd laptele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Raluca draga faptul ca va refuza sau nu sanul cand o vei aduce acaa, sa fie singurul rau ce se poate intampla.Eu sper din suflet sa fie ceva care sa te ajute cu adevarat sa-ti poti lua copilul inapoi si sa poti sa-i interzici acestui individ sa se mai apropie de ea, dar asta cat mai curand.Pentru ca daca e sa stai dupa judecatori, cum fixeaza ei termenele de judecata, ca doar nu-i doare pe ei...
Dupa cum vezi si din raspunsurile lui Marius (fara suparare )la fel se judeca si in procese, la rece...e tatal si ce putem sa-i facem.Dar pentru numele lui Dumnezeu chiar nu poate sa se faca nimic sa fie impiedicat sa faca rau copilului? Adica acest lucru, ca e asa cum spui, dac apoti dovedi, nu aduce automat si decaderea din drepturi si posibilitatea de a il tine departe de voi? Ca vad ca ai pus si distanta intre voi si degeaba...din pacate.
Sper sa se termine totul cu bine si cat mai repede pentru fetita mai ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca- spune:

pai din cate am inteles de la avocatul meu mi-*a zis ca aceasta ordonanta presedintiala e de urgenta,o primesti in maxim 48h! dar astazi mi a zis avocatul ca in cateva zile o primesc sper din tot sufletul sa o primesc odata si sa pot sa-mi iau fetita si sa primesc custodia fetitei,pt ca tatal ei spune ca va muta procesul la bucuresti si ca acolo il va castiga el ca sunt mai multe conditii in bucuresti decat la arad

Mergi la inceput