Mar-Apr(186)Hai scrish! Bv anemi_b,anadomnica!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Pupici fetele!

Stefana multumim pt cap nou

Ally , m-am gandit la voi dar nu am avut cand sa intru. maine pe la 12 vine dr in vizita , apoi il duc pe Cristi la mama pt cateva zile si o sa fiu ceva mai activa. Am mai facut poze la fata, le incarc acusi.
Simo, tinem regimul impreuna, da? Cine mai zicea ca se baga? Anaxena?

yasmi, ti-am trimis un PM.

Pup burticile, mamicile si bebelusii

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Dadadadada, abia te asteeept!tot 66 am, n-am mai scazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Buna buna!
Am venit si eu din oras, am fost intai la manastirea Radu Voda, tare bine e sa mergem acolo in fiecare WE, si apoi am mers pana la Feeria sa mai luam una alta.
Am luat pentru bebe un set de prosopioare de scos din baie (3 prosopioare debumbac 100%) de la Mothercare - aveam doar un prosopior, si o husa impremeabila de pus peste salteluta cum vorbeam zilele trecute, de la Miniblu.

Stefana, multumim pentru capitol nou, ce bine ca au invatat mai multe fete! Ca Strumpfi, mai are tare putin si naste!
Monas - ce minune sunt gemeneii tai, si imbracati in albastru amandoi nu mai stiam care e fetita si care baietelul . Sa creasca mari si frumosi si sanatosi! Deci chiar si mai devreme, vad ca tot la CMU ai nascut, a fost totul OK, nu?
Madutza, Iony - ce frumuseti aveti voi acolo!
Scrish, iti tin pumnii strans maine, la ce ora te duci la spital? Sa vii cu bebe Luca acasa cat mai curand!
Spiridusha, nu ma pricep inca la asta cu lapticul

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s38 cu un dragalas

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Ce facem? Scoatem motzatele pt Anguess??
Antguess sa stii ca, gandindu-ma la tine, am mancat deja o jumatate de ciocolata

36+

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

madutza ce pulpanata ai acolo...chiar cat are?eu mereu am avut copiii grasuni asa si pulpanati, dar cel mic nu e asa...si mai si plange la baie
lavi, roxy..parca-s mai bine..ma doare mai mult cand stau in picioare decat jos..si nu neaparat operatia, parca ma doare totul..mai insist cu ceaiurile astea..lavi niste galbenele poti incerca si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

loooool irinuca..vezi ca te ingrasi :)))
eu gandindu-ma la ieri, azi cand m-am suit in masina domnului, mi-am mancat restul de ciocolata pe care o lasasem in buzunarul de la usa....am desfacut-o frumos si am mancat-o tacticos...nu a comentat:))

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

loooool irinuca..vezi ca te ingrasi :)))
eu gandindu-ma la ieri, azi cand m-am suit in masina domnului, mi-am mancat restul de ciocolata pe care o lasasem in buzunarul de la usa....am desfacut-o frumos si am mancat-o tacticos...nu a comentat:))

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Gata sa nu ne mai gandim la asta!

Deci bebelina vrea sa vina in seara asta? Fa-ti repede bagajul si lasa-l la usa. Intereseaza-te cu cine il poti lasa pe Dani si cine te duce la spital, daca seara asta e seara cea mare
Sau mai faci inca o baie calda, poate e alarma falsa?

36+

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed bine ati venit acasa. ma bucur ca sunteti bine

bb_yasmi eu tot cu spary cu propolis si galbenele m-am dat ca si miki si a fost bun. poate iti este bun si tie.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

miki sa stii ca si eu la fel citisem ca n-are treaba alimentatia si suplimentele cu lactatia dar noi incercam de toate, nu? doar lichide este bine sa bei cat mai multe.

Mergi la inceput

giuliaa multumesc de raspuns. da, clar supravegheata cand este pe burtica.

monas ce frumosi sunt puiutii.

Mergi la inceput

chiar antguess , scoatem motatele?

madutza ce dulce este bebelina, chiar ca este grasunica.

Mergi la inceput