Mar-Apr(186)Hai scrish! Bv anemi_b,anadomnica!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

spiridusha eu zic ca este bine ca ai scos 100 ml de lapte. din ambii sani? sau numai dintr-unul?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna seara fetele,

am aterizat si eu; azi am fost tot intr-o plimbare si acum m-am apucat sa fac ceva de mancare, apoi dus si ma asez in pat.

am ce ati mai povestit de aseara pana acum si sa vedem ce am retinut

persi - vad ca ai stabilit data pentru marea intalnire! felicitari!

ama22 - felicitari si tie pentru data de 3 aprilie

scrish - un pic mai ai; maine - cel tarziu marti o sa fii cu bebe in brate la ora asta

strumph - in aproximativ 4 ore trecem in zodia berbecului
- felicitari pentru AMR
aZaZ - bine ati ajuns acasa

iony - bebelica ta este absolut superba

cristina_ph - sanatate multa lui bebe, sa treaca colicii repede

anadomnica - felicitari! bebe Paula sa fie sanatoasa, mancacioasa si necolicoasa

ailed - bine ati ajuns acasa

antguess - hai sa facem putina galerie, poate vine bebe

HAI ANTGUESS

irinuca05, simonacip, madutza_bra, roxy, ally, catank, bb_yasmi, pisuc, lalely, stefana, monas, giuliaa, sorinam, spiridusha pe toate

sa-mi fie cu iertare daca am uitat pe cineva

aaaa... si inca ceva... dupa ce am tot citit discutiile voastre despre consumul de coca-cola, am cazut si eu in .
promit ca nu mai fac!

pup pe toate!

34 +

AMR MAXIM 31 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetele stati asa cu motatele...sa nu ne pripim :))
am avut ceva contracti la 15 min...cateva la 12....si acu s-au oprit
tocmai a venit EL cu spuma de baie si sare...si acum o sa ma bag la o baita calda....si dupa aia in patut la nani:)

mai devreme l-am sunat pe dr sa il intreb cand ma duc la urgente? in ce caz? si mi-a zis ca daca incep la 10 min...si sunt regulate....sa ma duc sa fac un control la camera de garda...si daca zic colegi lui acolo ca nasc, sa ii dau un telefon...sa vedem cum ma simt in noaptea asta ...si va anunt eu cu motatele alea:)

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Buna buna!
Am venit si eu din oras, am fost intai la manastirea Radu Voda, tare bine e sa mergem acolo in fiecare WE, si apoi am mers pana la Feeria sa mai luam una alta.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s38 cu un dragalas

AMR 2 saptamani!!!

Am fost si eu azi acolo, am scos finii la biserica si pe finuta botezata.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

loooool irinuca..vezi ca te ingrasi :)))
eu gandindu-ma la ieri, azi cand m-am suit in masina domnului, mi-am mancat restul de ciocolata pe care o lasasem in buzunarul de la usa....am desfacut-o frumos si am mancat-o tacticos...nu a comentat:))

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc maine la 8 jumate dimineata ma duc la spital sa imi faca o eco sa masoare fluxurile si daca sunt aiurea dupa weekend...nasc maine :) daca e sa fie maine, o sa fie in jur de 2, daca nu marti. eu oricum o sa o rog sa fie maine pentru ca nu mai rezist psihic la stresul de a numara miscari, tot ce vreau e sa l vad pe bebe al meu bine si sa l aud ca urla puternic

ioanna asa e, sper ca maine la ora asta sa fiu deja mamica

am terminat tot ce aveam de facut, casa sclipeste, camera e complet pregatita, e totul gata...m-am epilat, mi-am aranjat parul, unghiile, totul e numai bine pentru cea mai mare intalnire din viata mea sunt destul de linistita, e chiar surprinzator, ma asteptam sa zbarnai si sa stau ca pe ace dar nici vorba. e un calm dubios :)))

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

scrish. iti urez si eu mult succes maine, si sa fi linistita si calma pentru intalnirea cu bebe..sa o vada pe mami frumoasa si fericita:)

Mergi la inceput

fetele care au nascut recent...
mie imi face burta ca toate alea....zgomote de furtuna...o fi vre-un semn?
se aude de mi-e si rusine sa nu auda si altcineva:))

ma duc la baie..revin sa citesc poate imi raspunde si mie cineva pana atunci:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara doamnelor!

Ce faceti? Papati ciocolata , faceti galerie ?

Scrish, cred ca-ti plac motatele astea de le-am pus la agitat Hai ca nu mai e mult si vine bebe Luca Andrei!!! Sper sa fie maine sa nu te mai tina pe jar, dar daca o fi ca mine, cum am spus eu marti , sa nu vii cu batzu ca eu fug tare tare

Ailed , bine ati venit acasa si sa fiti sanatoase !!! Sa ne spui si numele fetitei ca noi tot am trecut-o peste tot ca dodo, dar cerd ca nu asa o cheama, nu ?

Antguess, gata baita? alarma falsa sau scoatem ceva agitate si pentru tine?

Monas, eu am scris data de 10 atunci in listuta ca am crezut ca atunci nascusesi , dar am modificat acum pentru 8 martie si asa nu aveam nici un bebe nascut de ziua mamei, acum avem 2gemenasi frumosi Ti-am admirat comorile, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii, tare scumpi si micuti mai sunt Chiar pe 8 martie la 10-11 dimineata scriai pe la un subiect si nu ma gandeam ca nasti in ziua aia Mai tii minte ca ii spuneai lui Viss cu cateva zile inainte de a merge la spital sa nasca , ca tu nu mai ai rabdare sa iti vezi si tu comorile? uite ca le-ai vazut chiar inaintea ei Albumul tau vechi este inca acolo, poate nu l-ai vazut sau ratat, dar sigur nu s-a atins nimeni de el, acum ai 2 albume

Giulia, poate e asa cum spui tu, dar cine stie... burta oricum e lasata tare si il simt pe bebe jos, dar cine stie .. sa vina cand o vrea ea, dar numai sa nu depaseasca termenul, dar tare ma tem ca o sa iasa dupa DPN

Simona, ma bucur ca ti-a placut primavara la Londra si rochita mea, o sa o pot purta si dupa ce nasc , e larga si o sa intru in ea bine de n-o fi sa slabesc mult si repede

Pisuc, bravo ca te poti plimba, face bine la ten si la picior, il face frumos glumesc, as mai fi umblat si eu azi dar nu mai poate ratza, e obosita dupa ziua de ieri azi am facut un pic de nani De maine incep sa ma plimb mai mult chit ca o sa obosesc repede si o sa ma doara peste tot, trebuie sa iasa la termen si nu dupa deci trebuie sa o ajut putin

ioanna , mai e putin da din zodia perstilor, de acum poate sa ma apuce nascarea ca nu ma supar

Ma duc la cina si revin mai tarziu sa vad cui trebuie sa mai fac galerie

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

asa, acum sa incep sa va spun,
pe dodo o cheama ANDRA SIMONA, e suta la suta tati, ei bine 99 la suta ca are ochii negri, suntem mici rau , dar suntem cuminti papam si dormim , ca trebuie sa ne facem mari.
pe scurt m-am saturat de stat in spital, in schimb am venit cu niste idei tare interesante din maternitate... la ei lauzele mananca si salata verde cu un pic de ulei si lamaie si garantat bb nu are nimic, fructe ai voie in principiu orice, mai putin struguri, ca baloneaza...dupa operatie am avut niste dureri de cap ingrozitoare...si m-au pus sa beau COLA,fara acid in schimb...burtica e bine, m-am miscat repede ( cat m-a lasat capul) si aproape numai am deloc burtica...
v-am ametit, nu?
si eu sunt ametita acum... vb maine...
noapte buna

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si dodoloatza frumoasa

AMR cat de curand
69/11

Mergi la inceput