Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 8
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Vreau si eu vreme buna, stat afara cu copilul la gratar, cu prietenii. Ieri au fost 3 grade la noi, si pe la 11 la amiaza fulguia usor... Rodi, bafta azi la dr. Sa vedem ce zice! |
ioiiii, ca mi se face frig numai cand citesc!! nici nu stiu ce haine sa pun cu noi
am dormit cu totii neintorsi azi-noapte, Isa a marait (parca...) pe la 3, la 8.30 desteptarea! a mancat destul de putin (adica aprox 175 g) din pireul de avocado+banana+para, de obicei treceam de 250. asta sa fie tot baiul! ne-am imbracat sa mergem la dr, is curioasa ce tratament ne mai da, ca eu ii pun urechea pe piept si tot la fel aud cand respira . imediat facem o luna de cand tot asa o ducem, cate-o zi mai bine, cate una mai rau...
s-aveti o zi/saptamana buna, cu vreme frumoasa! la noi iar e cald, soare, canta niste pasarele sub geam , nici o adiere de vant! revenim pe la amiaza
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
katalina spune:
citat din mesajul lui crispro iar Victor avea .. nu stiu cum ii zice, pielea de sub limba cumva prinsa pe acolo, de zicea tata-so ca nu va putea saruta bine fetele. |
CRISTINA,ESTI CEA MAI TARE
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
michelle1981 spune:
Paulica fara frica
tina eu ma bag la intalneala, sa speram ca mai sunt si alte fete care vor sa ni se alature Propun parcul expozitiei, dupa masa de legume (dupa 14-15)
Vazut 2 frumuseti Isa si Antonia
oana voi aveti vreun credit acum? Cum faceti cu apart nr 2? Tare as vrea si eu unul mai mare (nu acum, ci in cativa anisori) dar ce ne facem cu creditul ca avem deja unul??
Alina2005 eu merg in Kemer, aici, www.aquatravel.ro/hotel-antedon-de-luxe.htm" target="_blank">poze mai multe aici, e la 40 km de aeroport (cel mai aproape de aeroport e Antalya si Lara), a costat 1470 E cu drum si taxe pt amandoi, de pe 14 septembrie, cu early booking. L-am ales pt serviciile oferite pt bebei, pt mancarea buna, pt zona de munte si pt parcul cu multa verdeata.
PS: ma cam strange in spate cat a costat, sper sa merite
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Diana_Eva spune:
Pupam, pupam, pupam toate fetele pentru urari - v-am citit ieri dar de pe telefon (a fost "soacra mare" - tati acasa toata ziua asa ca nu am putut deschide laptopul - ca sa mai stau si cu el nu numai cu voi).
Cris -Bravo si pentru "pa,pa". Sa stii ca si eu am observat ca incepe sa priceapa ce vreau de la ea- ii pun muzica - dansez eu apoi ii zic sa danseze - incepe sa dea din manute si din fund - e tare comica. In plus zice mama clar, nu mai e mormaiala m, ma, mam - e mama toata ziua.
Rody - arati super bine! Ai slabit foarte frumos!
Si noi mergem de la patul de masaj la baita singurele (tinuta de manute) - e fain ca ar putea sa se duca pe hol sau sa mearga la baie la cadita - o las sa aleaga ea drumul - tot timpul chiuie si o ia spre baie.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Alina2005 spune:
citat din mesajul lui crispro Alina, deci urmeaza dintisorii! Vlad a facut "Pa", cu manuta, de mai multe ori. Azi incerc sa il filmez (diseara) si sa il vedeti - daca mai vrea sa faca "pa". Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
oooo ce baiat mare! Bravo lui, chiar e o mare reusita! Pup baiatul destept!
bumblebee spune:
Adriana, stresul sa fie cauza migrenelor?
Alina, noi suntem si cu LM (2/3) si LP (1/3).
Rody, sper sa veniti cu vesti bune!
Eladea, Victor a avut si el zile mai muscacioase. Am incercat cu NU, spus f serios, uneori am si ipat cand m-a muscat, el radea.. Pur si simplu s-a oprit, sper sa ii treaca si lui Filip.
Noi ieri am avut sedinta foto, azi-maine poate reusesc sa incarc pozici.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
Alina2005 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Alina2005 eu merg in Kemer, aici, www.aquatravel.ro/hotel-antedon-de-luxe.htm" target="_blank">poze mai multe aici, e la 40 km de aeroport (cel mai aproape de aeroport e Antalya si Lara), a costat 1470 E cu drum si taxe pt amandoi, de pe 14 septembrie, cu early booking. L-am ales pt serviciile oferite pt bebei, pt mancarea buna, pt zona de munte si pt parcul cu multa verdeata. PS: ma cam strange in spate cat a costat, sper sa merite ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Aoleu, cam mult...
Eu nu stiu ce sa fac, daca sa mergem anul asta sau la anul, cand va fi si ea mai mare si va intelege mai multe. Vedem cum stam cu banii.
Voiam sa te intreb demult cum ti se pare caruciorul? Eu i-am gasit cateva puncte slabe, imi pare rau ca nu am stiu atunci clar ce vreau de la el, dar merge.
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui saddie
Oana tu cand pleci? Noi in 23 Mai |
si noi vroiam 23 mai dar era plin hotelul asa ca mergem 2 sapt mai tarziu in 6 iunie, ca numai atunci mai aveau camere libere
deci ne povestesti tu cum e prima data
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Vazut si eu pe Antonia!!! ce bine sta in picioare! super! Si pe Mara cu parul valvoi. Asteptam poze si de la Bumblebee, ca la cat e de fain Victor, sigur vor iesi excelente pozele!
Diana, pai si voi umblati??? acum vad ca toata lumea face pasi, inca tinuti doar de manute, pai sunt copilasi mari! Si eu ma laudam ce mare realizare ca sta Vlad in picioare, tinut de subrat pt o juma de secunda. si fara sa paseasca. No bine, dar la cat e el de puturos, mie mi s-a parut enorm, sa stea pe picoarele lui.
Ce vreme buna la Rodi... of. la noi parca iese timid soarele! Sper sa se incalzeasca!
Racusor, cum esti? nu ai mai avut timp sa intri... cred, ca in weekend sigur ai stat cu Andrei si sotul. Poate ne mai zici azi cum esti, cum merge treaba, si cum te simti!
Sa-l ajutam pe Alex