Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 9
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Tina, .Mereu is cu sticla de apa dupa el, mai putin seara. O sa incerc si dupa baita, poate vrea. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
suc de mere bea din sticluta?
noi ieri am avut o premiera cu 90 ml...2 parti suc+1 parte apa
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 ...cred ca dintii sunt de vina...se vad cei doi incisivi laterali, de fapt unul e putin iesit...asa ca m-am inarmat cu geluri: CALGEL, DENTINOX, PANSORAL, GENGIGEL...am de toate...ca la farmacie... aseara i-am dat si putin Nurofen...ufff... |
la noi chammomilla are cele mai bune efecte
aaaa...si inca ceva....de cateva zile, ma clantaneste cu dintii in timp ce papa, cred ca il doare gingia...imi vine sa urlu...degeaba ii zic ca nu-i voie, ca el suge cat suge apoi capseaza...ce sa fac???? n-as renunta la alaptat, dar nici asa nu se paote.... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
prima data cand am patit asa...i-am spus "gata daca ma musti nu mai papi" si l-am luat de la san...dupa 30 min i-am dat sa suga ca doar nu-l lasam flamand...dar nu m-a mai muscat niciodata de atunci
si noi asteptam no.5 si no.6
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
michelle1981 spune:
Alina ce anume nu iti place la carut? Mie mi se pare super
Singurul defect ar fi cosul de cumparaturi prea mic (dar mai pun si in ghiozdanel)
Da, si mie mi se pare scump pt un simplu concediu, si nu cred ca voi mai repeta experienta (cel putin asta zic acum)
Vazut si eu pe Mara cea electrizata
Sa va zic si eu de ingerasul meu blond: e tare dragalasa, nu ma mai satur de ea, e cuminte, se joaca cumintica. A inceput sa vada lucrurile fff mici: scame, firmituri (vine sub masa unde mananc eu si pune degetelul pe firmituri sau scame), clabucii mici din cadita (asa dulce ii mai analizeaza), ma linge pe picior , se taraste f bine (nu merge in 4 labute), nu sta in picioare nici sustinuta, se roteste in toate pozitiile, se ridica singura in fund cu usurinta, adoarme singura cu suzetica si paturica, e sociabila, la plimbare sta si observa tot in jurul ei (Alina2005, eu o tin in carut la 90 de grade), mananca oriunde (bine, putin, cat mananca ea): si in carut si in scoica, si in scaunul de masa si la mine in brate (eu fiind jos sau in picioare)
Zilele astea am observat ca repeta ce ii spun eu: bababa, papapa, mamama, grr grrr
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui crissy77 ooana, nela, eu iaurt fac cu lapte de vaca direct de la tzata, smantana tot in casa o fac, deci ambele sunt grase si de asta imi iese repede si bine. Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
aha deci asta e secretul
pai mie cu lapte de 1,5% nu o sa-mi iasa asa niciodata...pana la urma a facut iaurt azi dimineata, diseara iti zic rezultatul
Noi 2
giorgia23 spune:
Felicitari delfinasilor carora le/au iesit dintisori noi
Michelle pai sa tot ai copii asa ca Bianca
Racusor mami ce mai faci?...cum ati petrecut week/end-ul?
Diana_Eva spune:
Despre olita.
Va invit sa cititi:www.childnparent.com/read_about/parenting/potty-training/natural-potty-training-can-help-parents-save-on-diapers/" target="_blank">OLITA
Este in engleza traduc foarte pe scurt.
In India si Africa mamele nu folosesc scutecele traditionale. Folosesc o metoda diferita. Tinand cont ca ii cara pe bebelusi 100% din timp lipiti de ele invata sa inteleaga semnele care indica faptul ca acestia urmeaza sa isi faca nevoile. Cand il vede, simte ca are nevoie la toaleta il desfac si ii duc intr-un loc unde sa isi faca nevoile. Ele raspund in acest fel tuturor nevoilor copilului inclusiv acelea de a elimina (pipi, caca).
Bebesusii cand se nasc stiu foarte bine cand au nevoie la toaleta (e mult spus dar nu stiu cum sa traduc altfel - need to go). Ei isi exprima aceste nevoie prin semne comportamentale care apar chiar īnainte ca acestea caca si/sau pipi. Cum scutecele sunt folosite si cand copii cresc mai mari, ei uita sa comunice cand isi fac nevoile. Scutecul este atasat de ei in permanenta si este foarte practic pentru a nu se murdarii. Unii bebelusi sunt chiar cred in mod eronat ca scutecul este o parte a corpului uman. Aceasta teorie ar putea explica de ce multi copii lupta si, uneori, par traumatizate īn īncercarea de a īnvta cum sa foloseasca olita.
Atunci cānd un parinte incerca sa invete copilul sa faca la olita, īncepānd de la vārsta de doi-trei pentru fete, si trei-patru pentru baieti, copilul trebuie sa re-īnvete sunt semnalele organismului pentru eliminare. Se numeste confuzia scutecului: atunci cānd un copil īncearca sa re-īnvete ceea ce ei stiau deja de la nastere. Un parinte poate reduce aceasta confuzie si il poate invata bazandu-se pe instinctele copilului natural de eliminare, se poate incepe la scurt timp dupa nastere.
A mea cand face kk - face o gurita rotunda, rotunda, strange pumnisorii si vezi ca impinge. Cand face pipi o vezi ca nu mai e atenta la nimic, se concentreaza cateva secunde apoi revine la joaca.
Nu inteleg de ce se spune ca nu isi pot controla sfincterele - ar face in permaneneta pipi/kk daca nu ar putea, nu? Ori cei mai multi copilasi face de 1-2-3 ori/zi kk si 6-7 pipi deci nu curge toata ziua. A ca nu pot face kk la comanda cine poate? Nici eu nu pot!Ca nu pot spunce ca vor sa faca, sunt deacord dar clar se vede cand fac. Daca iti cunosti copilul si esti langa el stii cand isi face nevoile. O bona poate nu stie dar tu ca mama stii cu o precizie destul de mare. Sa fim seriosi si parintii nostri, si parintii parintilor ne-au pus(i-au pus) la olita de mici ca sa scape de spalat scutece si uite ca ne-am descurcat foarte bine. Cred ca trebuie sa tratam copiilasi nu ca pe niste maimutele prostute ci ca pe niste omuleti extrem de inteligenti care insa nu pot vorbi inca. Sau nu vorbesc acelasi limbaj ca si noi ca de vorbit vorbesc ei ceva toata ziua. Cred si eu ca e mai comod pentru parinti sa schimbi un chilotel de unica folosinta (se pierde mult timp cu olita - nu il pui si gata... stai cu el acolo si cate 5-10 minute pana face tot - a mea cand termina face un pipi, ala e semnul ei de terminare), ce sa mai vorbim de cat de banoasa este industria asta, asa ca sigur te vor indoctrina toti sa folosesti si pana la 100 de ani scutecele lor - dar biata planeta ce face cu tonele de chilotei care se degradeaza in zeci si zeci de ani ??? Ii crestem mari "ca la carte" (cartea moderna evident) ca sa le oferim o planeta distrusa si super poluata? Asta e parerea mea. Sper sa nu fac bulion azi.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
Diana, pai si voi umblati??? acum vad ca toata lumea face pasi, inca tinuti doar de manute, pai sunt copilasi mari! Si eu ma laudam ce mare realizare ca sta Vlad in picioare, tinut de subrat pt o juma de secunda. si fara sa paseasca. No bine, dar la cat e el de puturos, mie mi s-a parut enorm, sa stea pe picoarele lui. Ce vreme buna la Rodi... of. la noi parca iese timid soarele! Sper sa se incalzeasca! Racusor, cum esti? nu ai mai avut timp sa intri... cred, ca in weekend sigur ai stat cu Andrei si sotul. Poate ne mai zici azi cum esti, cum merge treaba, si cum te simti! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
Cris eu cred ca Vladut face pasi trebuie doar sa ai tu curaj sa il ti. Eu credeam ca toti pasesc - ma rog tinuti- de aia nici nu am zis nimic - cum suntem pitice nimic din ce facem nu e nou in delfinariu.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
katalina spune:
AVEM PRIMUL DINTISOR
acum am descoperit
tipa,fug
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
ooana spune:
citat din mesajul lui Alina2005 repede sa va intreb vad ca multe va duceti in vacanta in Turcia. Imi puteti spune va rog unde si cat va costa? M-ar incanta si pe mine o vacanta acolo cu bebitza. Multumesc Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
noi mergem la Delphin Palace
http://www.delphinpalace.com/palace/tr/
2000 euro - 2 pers - din 6 iunie - 1 sapt
l=am ales tot pt facilitatile care le au pt copii
Noi 2
Mycya spune:
hello!!!
La multi anisori Paul Christian!!! sa cresti mare si sanatos fortosule
Crispro felicitari lui Vladut pentru "pa" numai cat am citit din ce povesteai m-am topit apoi cand o voi auzi si pe gaza mea facand la fel abia astept sa vad filmarea
Michelle pai nu trebuie sa simti si tu ca ai bebe in casa pai de aveam un bebe asa cuminte ca Bianca credca eram iar insarcinata
Paula Georgia felicitari si delfinasilor vostri
Katalina felicitari si voua pentru dintisor
Diana pt articol
Bumblee cat a ras de faza cu capsatul de picioare a mea cauta sa ma linga pe picioare ca si Bianca de Michelle probabil ca dupa ce ii vor iesi dintii la fel va face si a mea
mai fete da puiutzii vostri sunt harnici nu gluma unu zice mama altu tata altu nu mai stiu ce pe cand a mea inafara de de-de-de si mmmmm nu zice nic io tot astept ziua cand imi va spune mama dar se cam lasa asteptata
dar sa o laud si eu putin, astazi e a 3-a zi de cand imi adoarme numai in patut stau cu buzele lipite de capul ei si o tin de mana pana adoarme, chiar de se mai misca o tin eu sa nu ma loveasca dupa care cedeaza noaptea o mai iau in pat cand mi se trezeste des ca nu fac fata sa ma tot ridic dar per total e super si asa. astazi am reusit si sa framant sa fac mucenici in timp ce dormea la 30 de min da semne ca s-ar trezi dar daca sunt pe faza si o mai mangai mai doarme 10-20 de min sunt happy ca pt noi e o mare realizare dupa 8 luni aproape de incercari
acum fug sa imi termin de facut sfintii sa aveti o zi frumoasa
Mami de Andra Maria 02.08.2010