Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

AVEM PRIMUL DINTISOR
acum am descoperit

tipa,fug

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

FELICITARI!!! noi inca nici unul si nici semne ca ar vrea sa vina nu sunt!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:

mai fete da puiutzii vostri sunt harnici nu gluma unu zice mama altu tata altu nu mai stiu ce pe cand a mea inafara de de-de-de si mmmmm nu zice nic io tot astept ziua cand imi va spune mama dar se cam lasa asteptata

dar sa o laud si eu putin, astazi e a 3-a zi de cand imi adoarme numai in patut stau cu buzele lipite de capul ei si o tin de mana pana adoarme, chiar de se mai misca o tin eu sa nu ma loveasca dupa care cedeaza noaptea o mai iau in pat cand mi se trezeste des ca nu fac fata sa ma tot ridic dar per total e super si asa. astazi am reusit si sa framant sa fac mucenici in timp ce dormea la 30 de min da semne ca s-ar trezi dar daca sunt pe faza si o mai mangai mai doarme 10-20 de min sunt happy ca pt noi e o mare realizare dupa 8 luni aproape de incercari

acum fug sa imi termin de facut sfintii sa aveti o zi frumoasa

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Bia - pe noi ne-a antrenat tati weekend-ul asta - cum o auzea cu mmmm incepea el cu mama, mama - pana la urma a zis copilul .

Felicitari pentru somn! Eu inca o culc la ea si la 3-4am cand se trezeste o iau cu mine si dormim amandoua pana dimineata. E lipsa de vointa (la mine) si comoditate dar e atat de bine cu ea in pat incat nu ma indur sa o dezvat. Dr zicea ceva de ceai dar i-am spus scurt ca la 3-4 dimineata am cel mai mult lapte si nu vreau sa renunt la el asa ca am deci sa mai amanam momentul ceaiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Bate un vint ingrozitor, nu cred ca ies nici astazi afara,si e f frig

DIANA, multimim pentru articolul tradus despre olita,si tin sa-ti multumesc si pt cartea care ai pus-o pe mailul nostru comun ("Totul se intimpla inainte de 6 ani"-Ana Savin,foarte faina, abia acum am descoperit-o pe mail,si o citesc inainte de culcare.

RODI,cit te invidiez pentru ce vreme ai tu acolo,si marea linga voi,si soare, si pasarele la geam

ANTONIA, MARA, RAUL, ISA, frumosi si precoce toti delfinasii nostri

ALICE, uite-l si pe fi'miu cu www.youtube.com/watch?v=HLcKnmO-89c" target="_blank">ceapa intre gingii,mereu mi-aduc aminte de Mara

APA, si Victor bea multa dupa masa de prinz, si chiar si in timpul mesei, plinge de sete, ii dau si maninca mai departe.BEM CU PAHARUL(de plastic de la Ikea, nu vrea canita,nu stie sa soarba din ea)

Despre concediul la mare,noi mergem in Bulgaria.Initial am optat pt Turcia, 3000 euro-7 zile ne-ar fi costat.Dar ne-am gindit ca ,cu acesti bani facem o excursie lunga prin toata Europa, si mai si vedem cite ceva,poate ma duc la Rody de exemplu in trecere,sau la Disneyland.La mare noi vrem 10 zile,si ne facem poftele la bulgari cu aerosolii pt copii

Meniu Victor azi:
-para la abur + caise + cereale
-dovleac+dovlecel+fasole verde
-iaurt

Mergi la inceput

Catalina - Pantofiori recomandati de tine am gasit la 65 lire - si cum nu pot decide ce pereche vreau - le-as lua pe toate mi se pare mult.

In schimb am gasit la recomadarea unei prietene:

www.clarks.co.uk/Firstshoes" target="_blank">Pantofiori foarte buni.

Sa vad daca livreaza daca nu vorbesc cu Ana - mi se pare f buni - mai ales ca par ganditi - etapa 1 - crawling, etapa 2- cruising, etapa 3 - walking. Mai erau si etapa 0 - pram dar am depasit-o cu totii.

De Narurino ce stiti?

Mergi la inceput

Katalina - Autoare cartii sustine olita dupa 2 ani - acum nu mai sunt de aceiasi parere cu ea, in rest mi se pare foarte fain scrisa cartea - e un pic inspirata din Spock dar asta nu e rau. Dr Spock e Dr Spock!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

PAUL,LA MULTE LUNITE, sanatos si voios

VLADUT, ,face el PA-PA-PA, s-a topit MAMI de dragul tau

BAMBI, acum mi-am amintit ca voiai datele Anei, acum iti trimit PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Diana nici eu nu vreau sa ii scot mesele de noapte ca ea mananca putin si nu as face decat sa o las flamanda.pana nu o sa manance cereale seara ori LP nu i le scot, noi avem 2 mese peste noapte.
si sa stii ca si eu ii tot repet mama cand vad ca zice mmm dar nimic o va face cand nu ma voi astepta probabil.
iar noaptea si eu o iau in pat tot din comoditatea mea, chiar uneori ea nu mai vrea acolo si oricat insist da in plans. dar nu e bai cateva ore dormite cu noi ci important e ca alea cateva ore care le doarme in patut( daca le doarme cum trebuie) ma pot intinde in tot patul

si ca tot vb de dormit...azi noapte iar a dormit rau deci luna sa cam departat de noi iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, Vlad abia acum se tine pe picioare, dar nu singur. De pasit nici vorba. Nici pe picioare nu se tine bine, o secunda si cade. dar nu e nici o graba. Cica pe la 9 luni se ridica in mod normal in picioare si pot sa paseasca sprijiniti. Asa ca voi sunteti muuuult mai precoce. Si multi alti delfinasi. Dar inca mai sunt care nu se ridica in picioare printre noi, si nu e stres deloc, ca au vreme. Pana dupa 9 luni- nici daca nu se intampla la 9 luni nu e neaparat problema. Asa ca Eva e super harnicuta la miscari si e musai laudata! Mai ales ca e printre cei mai tineri delfinasi!

Mycya, . V;ad nu zice pa, doar face pa.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am intrat si eu pe contul comun dar nu am gasit cartea pusa de Diana , imi dati si mie "mura-n gura" va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, nu am incercat cu suc de mere de mult- sucul ii placea. Dar vreau sa ii dau numai apa, fara suc sau ceai. Si tot stau cu sticla dupa el. Initial am zis ca nu ii dau inainte sau dupa masa, o juma de ora. Dar citind de Victor a lui Kata ca lui ii place niste apa in timpul mesei, am incercat si eu. Si mai bea 2 guri, nu mai mult. e ok si atat. mai incercam.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput