Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
Neata fetele!
iar am pierdut sirul... dar multam Crispro de rezumat...esti nepretuita la casa omului, stii asta, nu?
si FELICITARI VLADUT! de acum incolo o sa-i uimesti pe mami si pe tati zilnic cu reusitele tale...
multumim fetelor pt vizionarea pozelor...intru si eu sa vad pozicile noi, ca n-am mai reusit sa le vad...
sambata am fost cu totii la restaurant, a fost ziua lui frate-mio(de fapt e azi...) Eric a fost in elementul lui...Filip putin marait spre final, asa, vreo ora...tot in brate vroia...dar era obosit bietul...si era galagie si muzica acolo...na, asta e, trebuia sa participam si noi...
in alta ordine de idei, Filip e super marait...de vreo 2 zile...tot brate si brate...uneori nici in brate nu-i convine...ieri am crezut ca fac cu nervii...nu vroia nicicum sa adoarma de amiaza, desi era rupt...dar nici sa stea linistit...tot intr-o maraiala...am crezut ca ma sinucid... a adormit intr-un final la ora 7 seara...cred ca dintii sunt de vina...se vad cei doi incisivi laterali, de fapt unul e putin iesit...asa ca m-am inarmat cu geluri: CALGEL, DENTINOX, PANSORAL, GENGIGEL...am de toate...ca la farmacie... aseara i-am dat si putin Nurofen...ufff...
aaaa...si inca ceva....de cateva zile, ma clantaneste cu dintii in timp ce papa, cred ca il doare gingia...imi vine sa urlu...degeaba ii zic ca nu-i voie, ca el suge cat suge apoi capseaza...ce sa fac???? n-as renunta la alaptat, dar nici asa nu se paote....
paula, ai baiat mare... f precoce...bravo Raul!
giorgi, uauuuu...Antonia ne uimeste pe zi ce trece...bravo printesei!
rodi, abia astept sa ne intalnim...sper sa ne strangem cat mai multe fete... pupam Isa cea dulcica...
larisa, tot gradi privata e si cea la care va merge Eric, dar sa nu uitam ca preturile din Bucuresti/Cluj sunt pe masura salariilor... stii cum e...cererea si oferta...
victo, pai bucataria ta arata f ok...asa e si a mea, zilnic...so, nu m-am speriat deloc...
bumble, felicitari ...si noi tot cu nr. 5 ne luptam... si Filip ma prinde de brat, cand il tin in brate, culcat...bietul, ar baga orice in gura acuma...dar doare rau, acu de cand prinde cu dintisorii...
adriana, ne pregatesti ceva? glumesc...sanatate, stiu ce nasol e sa te doara una, alta...sa mai ai si copil de crescut, in plus tu si lucrezi...sanatate mami!
carmen, welcome back! asteptam pozici..sper ca ne arati si noua pe unde ati umblat...
uf, multe vroiam sa zic, dar am uitat, am citit 'foarte in diagonala' ca sa zic asa... revin!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
saddie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
eu sunt prima care pleaca?!? |
Oana tu cand pleci? Noi in 23 Mai
crispro spune:
Neata! Am avut o noapte cu foieli... pe la 4 i-am dat Lp si apoi a dormit bine. pana la 4 a fost insa mare foiala.
Gabisav, Michelle, Tina, Nela, Rodi, Saddie, Eladea,
Tina, .Mereu is cu sticla de apa dupa el, mai putin seara. O sa incerc si dupa baita, poate vrea. Merci de pont!ce de dinti are Raducu! Nu stiam ca i-au iesit atatia deja! Bravo, felicitari! Cum de i-am ratat? Pasta de dinti- nenedent. sta cat de cat la periat copilul... Distractie faina la Iasi. Daca te intalnesti cu alte fete, musai poze!!! MULTE!
Vreau si eu vreme buna, stat afara cu copilul la gratar, cu prietenii. Ieri au fost 3 grade la noi, si pe la 11 la amiaza fulguia usor...
Rodi, bafta azi la dr. Sa vedem ce zice!
Bumblebee, felcitari pt nr.5!
La multi ani Paulica scump! Sa cresti mare si sanatos, baietel frumos!
Bravo, Ducu lui Matusa pt olita!
Eladea, cu muscatul in alaptat cica varianta cu "nu" pe un ton serios, cam atat... of, dragul de el, sigur asta i-a provocat maraiala. Va ziceam eu ca incisivii laterali dor mai rau cand cresc decat centralii (asa am citit). -am sa iasa odata si sa nu o mai capseze pe mami!
Sa-l ajutam pe Alex
crissy77 spune:
LML Paulica!
paula, dupa Pasti. Asteptam inca aparatele (din cauza ca am comandat roz le aduce din Danemarca), tb sa facem mulajele si abia pe urma mergem.
ooana, nela, eu iaurt fac cu lapte de vaca direct de la tzata, smantana tot in casa o fac, deci ambele sunt grase si de asta imi iese repede si bine.
Alina2005 spune:
Salut, fete!
Scriu repede pana nu ma ia Aida la bombaneli ca ma vrea la jucarii.
Crispro, foarte fain rezumatul, cel putin pe mine ma ajuta tare mult. Dar n-am inteles ce-a facut Vladut de v-a uimit...mai spune-mi si mie o data, te rog.
Noua se pare ca o sa ne iasa dintisorii curand, se vad doua liniute pe la jumatatea gingiei si parca a inceput sa se umfle acolo.
Aidei i-am facut bezna totala azi-noapte in camera si a dormit foarte bine, culcata la 9 si s-a mai trezit la 6 pentru laptic, apoi a mai adormit pana la 8.
Apropo de laptic, cine mai alapteaza? Noi am terminat pe la 6 luni si un pic, deja nu prea mai era bun si Aida nu se satura deloc. Felicitari celor care inca alapteaza!
Am fugit, a inceput smiorcaiala.
Pup!
Alice_Elena spune:
mara doarme, marius a plecat la birou. eu ma duc sa imi termin cafeaua si sa mananc ceva. azi n-am chef sa fac nimic prin casa, desi nu e tocmai ordine.
ma enerveaza vremea asta urata, imi vine sa dorm intr-una.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Alina, deci urmeaza dintisorii! Vlad a facut "Pa", cu manuta, de mai multe ori. Azi incerc sa il filmez (diseara) si sa il vedeti - daca mai vrea sa faca "pa".
Sa-l ajutam pe Alex
giorgia23 spune:
Neata
Paul
Eladea offf saracuta...cred ca doare tare...Antonia cand suge musai sa se joace cu celalalt san si asa ce ma trage de imi vine sa tip
Bumblebee deci Victor va musca de picioare...si Antonia mai are apucaturi din astea dar f.rar
Tina spor la cautari si sper sa gasiti ceea ce va doriti
Si de aici cateva poze de aseara atat cat am reusit sa o pozez in picioare https://picasaweb.google.com/geo.mun.1985/Martie2011#5586452859767662514
Alina2005 spune:
repede sa va intreb
vad ca multe va duceti in vacanta in Turcia. Imi puteti spune va rog unde si cat va costa? M-ar incanta si pe mine o vacanta acolo cu bebitza. Multumesc
Alice_Elena spune:
ieri cand am fost la ikea am ras de mara, i se electrizase parul de la caciulita :)) ea e chelioasa asa da are cateva fire mai lungi. era tare amuzanta. i-am facut cateva poze. nu sunt prea clare...
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)