Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Mycya, . Vlad nu zice pa, doar face pa. |
asta voiam sa scriu dar degetele mele au luat-o razna
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Alice_Elena spune:
mycya peste vreo 19 ani se mai apropie luna :)))
katalina, mor dupa freza lui victor. mancatorul de ceapa
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Mycya spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena mycya peste vreo 19 ani se mai apropie luna :))) katalina, mor dupa freza lui victor. mancatorul de ceapa mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
atunci sper sa doarma totusi singura :))))
Mami de Andra Maria 02.08.2010
saddie spune:
citat din mesajul lui Alina2005 repede sa va intreb vad ca multe va duceti in vacanta in Turcia. Imi puteti spune va rog unde si cat va costa? M-ar incanta si pe mine o vacanta acolo cu bebitza. Multumesc Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
Alina noi mergem la Barut Lara: http://www.baruthotels.com.tr/lararesort.asp 1700 EUR 2 pers cu totul inclus. Si noi l-am ales tot pt facilitatile pt bb si eu mai ales pt SPA
adrianaBuc spune:
Am fost sa platim si noi taxele locale. Mama ce grea e Rebeca! SI acu' imi tremura mainile. Nu v-am spus (sau v-am spus?): avem si noi dintisorii 3 si 4 doar ca nu incisivii centrali, ci laterali. Arata tare ciudat cand rade! Si parca parca s-ar vedea si la incisivii centrali ceva, dar inca nu ma pot pronunta. Eu abia astept sa dea si aia, ca m-au speriat stomatologii ca o sa iasa strambi daca mai intarzie (ceva cum ca nu mai e spatiu destul... in fine, explicatiii d-alea lor).
Un pup la toate mamicile simpatice.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Alice_Elena spune:
paul, sa cresti mare si fruos. btz, tu ce faci? nu ne mai povestesti nimic?
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
Bia - mail din 28.09.2010
Cris - precoce zici tu fara nici un dinte? Nu e graba insa. Cred ca nu e precoce e doar curioasa rau de tot.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
paula_m spune:
Adriana, felicitari pt dintisorii 3 si 4, ca muult s-au mai lasat asteptati...De ce nu iti iei un mei- tai sau wrap, daca sti ca tb sa umbli mult cu Rebe agatata de tine?
Ce preturi sunt pt excursiile din Turcia!!
Mycya, din ce in ce mai cuminte se face Andruta!!
De ce vreti voi sa le dati cu forta apa? Eu inca copil mort de sete nu am vazut. Si sunt convinsa ca, cand le-o fi sete vor bea...Nici Raul nu se omoara duap apa. Ii dau cam de 2 ori pe zi. Sunt dati in care bea un pic, in alte dati nu bea deloc.
Kata, scaunul de masina are Isofix? Chiar nu stiu de care sa iau... Esti multumita de el Kata?
Oana, tu te-ai hotarat la scaun? Daca te hotarasti si il iei prin Ana, spune-mi si mie, poate asa, daca sunt obligata sa ma hotarasc repede, il iau si eu.
E mare diferenta intre un scaun cu Isofix si unul care nu are? Ca eu as lua Marco Polo de la Inglesina.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8