Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 12
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 oana voi aveti vreun credit acum? Cum faceti cu apart nr 2? Tare as vrea si eu unul mai mare (nu acum, ci in cativa anisori) dar ce ne facem cu creditul ca avem deja unul?? ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Ap. no.1 a fost cumparat cand eu eram in Germania...a luat mama creditul pt noi si de 4 ani orice ban imi ramane in plus la sfarsit de luna il duc la banca si cer diminuarea duratei creditului
groaznic si frustrant
asa ca in prezent mai avem 9,5 ani de plata x 330euro/luna
planul pt ap. no.2
refinanta creditul actual si marim durata la 30 de ani, deci rata va fi aprox.180 euro/luna
luam un al 2-lea credit "Prima Casa" unde rata la suma maxima pe 30 ani e aprox 320 euro/luna
si sper sa nu depasim 500euro/luna
daca putem duce ratele e bine...daca nu vindem ap.no.1
de preferinta peste 3-4 ani da de mai cresc preturile
si daca ne grabim sa prindem Prima Casa ca se termina fondurile
asta ar fi varianta optima
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
saddie spune:
Mda, se pare ca prea am laudat-o pe maimutza ca mananca bine in ultima vreme, asa ca s-a gandit sa ma contrazica. N-a mai mancat nimic de la 7 de dimineata. A scuipat si fructe (vreo 3 variante) si lapte, acu doarme.
Colac peste pupaza mi-am sunat o prietena sa ma plang de nervi si ea imi spune ca nici fata ei n-a mancat prea bine, ci numai 160 de iaurt cu fructe si 160 de lapte. Shoot me! Bine, sunt sigura ca nu a facut-o intentionat dar nici nu si-a dat seama cum suna asta pt mine.
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Kata, scaunul de masina are Isofix? Chiar nu stiu de care sa iau... Esti multumita de el Kata? Oana, tu te-ai hotarat la scaun? Daca te hotarasti si il iei prin Ana, spune-mi si mie, poate asa, daca sunt obligata sa ma hotarasc repede, il iau si eu. E mare diferenta intre un scaun cu Isofix si unul care nu are? Ca eu as lua Marco Polo de la Inglesina. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 8 |
scaunul lui Kata nu are isofix...dar e foarte fain Britax First Class
ma gandesc sa iau si eu la fel, dar inca nu sunt convinsa 100%
iti spun...oricum prin Ana ca la noi e mult mai scump
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
crispro spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Bia - mail din 28.09.2010 Cris - precoce zici tu fara nici un dinte? Nu e graba insa. Cred ca nu e precoce e doar curioasa rau de tot. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Diana, cu dintocii e ereditar. Pot sa iasa si la un an sau dupa. Mie mi-au iesit la 4 luni primii dinti, si au tot iesit zice mama, unul dupa altul. Asa ca nu e de mirare ca Vlad are 8 acum...
Am adormit copilul- de 2-3 zile la amiaza il adorm in patul mare, il pun acolo, eu langa el cu ochii inchisi si adoarme. Dureaza cam o juma de ora, dar tot e mai bine decat o juma de ora de leganat. Merg sa fac un dus rapid!
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
kata,adriana felicitari pt dintisori!!!
mama ce scoruri au astia pt turcia... s-au scumpit de cand am fost noi in 2009...(cand am platit 1250 euro all incl cu taxe aeroport)....acu ne-ar costa peste 2000 eur (dar acu tre sa platim si pt Eric ceva...) cautam si alta varianta, Creta sau Cipru...
apropo de incaltari prin casa - Eric are o pb cu sosetele(la fel ac mine...) nu le suporta in casa...asa incat am incercat nspe variante, papuci de casa de diferite tipuri... se descalta urgent...il incalt de zeci de ori pe zi...acu i-am luat din Iulius niste sosete cu talpa din cauciuc/silicon f moale si flexibil...si vad ca-i plac si le accepta! si ma gandesc sa ii iau si lui Filip pe cand va incepe sa umble...ca sunt f usoare si moi si nu aluneca...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
ce fac mamicutele azi? am citit tot, dar pe reprize, si cum am zis ca fac un singur mesaj cu ce am si eu de zis, n-am ramas cu nimic . doar ca ies dintisori la multi delfinasi si altii fac primii pasi! cristina, si Isa statea deja bine in picioare dar nu pasea ca nu stia!! in video ala care l-am pus eu, a fost prima data ca am incercat sa si pasim. adica eu o aplecam putin inainte sa fie obligata cumva ca miste piciorusul, macar din instinct. si dupa ce a prins smecheria si i-a placut, si-a dat drumul! merge binisor acum in picioare tinuta de maini doar, dar ea vrea sa-si elibereze mainile sa agate cate ceva de pe drum. faza tare e ca tot nu se ridica in picioare singura, nici macar in fund
asaaa, am fost si la dr... care mi-a spus ca e bine daca nu mai tuseste, a ascultat-o cum respira si mi-a spus ca e vindecata. aproape m-am certat cu el in cabinet ca m-a bufnit plansul ca el imi spune ca e ok si eu o aud ca tot nu respira bine!! mi-a spus insa sa continui sa-i pun ser in nasuc si s-o aspir (eu ii pun apa de mare), ca aia e ce aud eu... pana la urma nu am putut sa ma contrazic cu el, ca eu nu stiu cum trebuie sa se auda si unde .
sa va mai zic si ce am facut aseara... tot povestind cu sotul despre pompe de aspirat mucusorii, gen batista bebelusului care o lauda lumea (aelita zicea ca nu mi-e indispensabila iar sora-mea zice ca a folosit-o de vreo 3 ori in 2 ani ca Natalia ei plange cand aude aspiratorul) si cealalta batista cu baterii care e unanim contestata, (de pompa care tragi cu gura nu am vb ca de alea avem deja) ii vine lui o idee : sa punem la un capat al pompitei, pompa de umflat mingi/saltele etc... pompa aia si trage si impinge aerul. mai, si ne ridicam doi zaluzi din pat sa facem proba descoperirii . am facut proba pe mine si n-am simtit nimic, eu am zis ca nu functioneaza, am facut proba si pe Isa si ceva-ceva a iesit, mai mult decat as fi reusit eu. acuma, ca nu functioneaza sistemul sau ca nu avea ce sa iasa, nu am reusit sa ne lamurim. dar pe langa ca ne-am distrat noi, a fost distractie maxima la Isa, care intindea nasucul sa ii mai facem
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
mai vroiam sa zic ca vLad nu a pus nimic pe el in ultima luna, ori nu l-am cantarit eu bine luna trecuta. Imi arata la 7 luni ca are 8600 grame si 71cm, acum are 8500 grame si 73 cm... si de 3 zile tot cantaresc ca mi se pare aiurea sa nu fi luat chiar nimic, ba sa fi slabit, si tot rezultatul asta mi-l da. Asa ca tind sa cred ca nu l-am cantarit bine data trecuta.
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 kata,adriana felicitari pt dintisori!!! mama ce scoruri au astia pt turcia... s-au scumpit de cand am fost noi in 2009...(cand am platit 1250 euro all incl cu taxe aeroport)....acu ne-ar costa peste 2000 eur (dar acu tre sa platim si pt Eric ceva...) cautam si alta varianta, Creta sau Cipru... apropo de incaltari prin casa - Eric are o pb cu sosetele(la fel ac mine...) nu le suporta in casa...asa incat am incercat nspe variante, papuci de casa de diferite tipuri... se descalta urgent...il incalt de zeci de ori pe zi...acu i-am luat din Iulius niste sosete cu talpa din cauciuc/silicon f moale si flexibil...si vad ca-i plac si le accepta! si ma gandesc sa ii iau si lui Filip pe cand va incepe sa umble...ca sunt f usoare si moi si nu aluneca... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
gandeste-te ca si noi am suferit un "soc"...eu am fost de 2 ori in Turcia si ultima data in 2005 am platit undeva la 1000 euro pt noi 2
dar asta e anul asta cand Tunisia si Egiptul deocamdaa nu sunt optiuni de vacanta
sosetele ale le stiu si eu si imi plac
nici eu nu stau in casa cu sosete...nu suport...flip flops si iarna sau balerini
Paula ti-am trimis PM
Noi 2
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui crispro mai vroiam sa zic ca vLad nu a pus nimic pe el in ultima luna, ori nu l-am cantarit eu bine luna trecuta. Imi arata la 7 luni ca are 8600 grame si 71cm, acum are 8500 grame si 73 cm... si de 3 zile tot cantaresc ca mi se pare aiurea sa nu fi luat chiar nimic, ba sa fi slabit, si tot rezultatul asta mi-l da. Asa ca tind sa cred ca nu l-am cantarit bine data trecuta. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
nici Filip nu prea a luat...sa zic 100 maxim...da vorba ta, cu cantarele astea....
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ilinca79 spune:
ziua buna si de la noi,
am avut o noapte cu multe treziri si povesti, cred ca merg sa imi mai fac o
La multe lunite Paul nazdravan de btz
Cris eu zic ca e eroare din cauza ca folosesti cantarul de adulti parca, nu? Acolo cateva sute de grame difera de la o cantarire la alta
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)