Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 13
adrianaBuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
nici Filip nu prea a luat...sa zic 100 maxim...da vorba ta, cu cantarele astea.... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
nici Rebeca cica nu a luat prea mult, cel putin asa zice cantarul, dar eu vad clar ca s-a lungit si are si burtica, deci e clar ca a luat ceva. Oricum nu mai sta la cantarit decat cu greu, deci nu sunt convinsa ca o mai cantaresc bine.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
aelita spune:
Sa cresteti mari !!!
Paul-Christian
Dimitrie
Miruna-Ioana
Eva
Mara Nicolle
Medeea
Ioana Maria
BAMBI eu ii dau lucrurile si nu i le prea iau din mana .nu imi place sa il vad urland.asta NU inseamna ca i-am lasat sa isi faca de cap,dar am evitat plansul ala in ideea ca asa invata ei care nu sunt lucrurile ei.nu invata nimic! doar sunt frustrati si habar nu au de ce.daca e ceva pe ce nu au voie sa puna mana,ii pacalesc cumva,ii arat altceva iar cand sustrag obiectul,sa nu vada ..cu cat mai putine interdictii cu atat le vor tine minte mai bine.
BUMBLEBEE-
Citat: |
Aelita, ce baba nebuna Scuza-ma ca rad, dar aia ori era dusa, ori era pe meseria ei. Gasit=noroc, si eu stiam asta, dar la modul ca gasesti o moneda. |
da,spuneam ca noi asa am fost educati,cu gasitul=noroc,dar multi copii nu pot gestiona bine chestia asta.eu am avut in jur,in copilaria mea,multi copii care "gaseau" lucruri,defapt le furau,dar se duceau acasa victoriosi cum ca au "gasiiit" si parintii le spuneau "f bine",si asa se invatatsera la un furt acoperit.
ma gandesc ca daca nu ar fi existat la noi cultul asta cu gasitul=noroc,parintii i-ar fi luat la intrebari si alta data nu ar mai fi pus mana.dar cum naiba,mai,chiar se credea ca pe drum sunt numai lucruri de gasit???
(ei ,se mai gaseau bani,da ca aia cadeau din buzunar,si diverse obiecte,clar,dar nu asa toata ziua buna ziua,ca si cand strazile ar fi fost un tezaur )
VICTO poate se obisnuiesc in timp.
Sofia il trezeste pe Andres sambata si duminica dimineata ca sa se joace cu ea.dar pe saptamana,cand pleaca ea la gradi,nu il mai trezeste pt ca stie ca el apoi plange daca o vede ca pleaca.si vorbeste in soapta,pleaca in liniste.dar in septembrie canta,vorbea tare ...
GIORGIA cum sta in picioare !!!! bravooooo!!!!!!!!!!!!!!!
GABISAV pupici pt Anamaria
SADDIE-
patrulam in patru labe pe unde prindem si am invatat sa ne ridicam singurele in fundulet si in genunchi. |
SPER SA FIE BINE,SA FIE CEVA TRECATOR CU MANCAREA !
VICTO la mine arata mai rau bucataria...nu stiu ce le fac de se aduna asa acum...si nu stiu cum le suport de cand cu copil nr 3
RODICA ce bine ca aveti unde sa faceti gratar ! acolo e voie?ca aici nu e voie nicaieri de cand da caldura.
KATALINA da,l-am tuns,desi eu aveam un fix sa nu ii tund .doar o data,la baieti o tura.
maaaaamaaa e MORTAL cu ceapa verdeeeee !!!!!!!!!!!!!!!
bravo pt dintisor !! si noi tot cu unul deocamdata.
MYCYA ce bine ca ai gasit urzici !!! sa iti iei manusi data viitoare,din astea de plastic de bucatarie.si culegi asa un sac
eu primavara trecuta le-am curatat,spalat si bagat la pungi la congelator.mi-a cules vara-mea
CRISPO bravo lui Vlad pt "pa"
BUMBLEBEE-
Al meu ma dispera, se ridica si da cu capul de orice prinde... Eu nu sar sa-l iau, dar oricum se apuca de urlat. Si urlaaaaa.. De plimbat nu prea-l plimb, inca nu e prea fascinat de pasit. Dar cel mai tare ma dispera cand ne musca de picioare, e jaleee, cum sa stau fara sa-mi capseze picioarele??? |
ADRIANA bravo pt dintisori! of,ce dar au unii sa te sperie cu lucruri la care oricum nu ai tu ce sa faci...mai mai,unii medici,stomatologi.vei vedea cum ies,oricum nu ai ce face,si nu e o regula sa iasa strambi,asa le place sa sperie ..
DIANA EVA bineinteles ca fiecare face cum crede,eu vreau doar sa adaug ca asa spune medicina,ca nu isi controleaza muschii,si nu inseamna ca ar face continuu,e vorba de controlul atunci cand e plin,de a tine in continuare un plin asa cum facem noi adultii.
si sa mentionez ca eu nu din lene nici din comoditate nu incep cu oala ,ci pt ca ma iau dupa pediatrii mei.in general nu am facut ceva anume din comoditate,cand a fost vorba de copiii mei,ci doar din convingere .
si ca nu m-as lua,EU personal,nici dupa cum am fost noi crescuti in trecut,nici dupa cum isi cresc copiii in India sau Africa.
dar vorbesc despre mine,sa nu crezi ca am ceva cu convingerea ta am vrut doar sa mentionez faza cu lenea,ca de multe ori am auzit ca nu isi pun mamele copiii pe oala de puturoase
sper ca nu te superi.astea oricum vor fi mereu motive de discutie
Alice_Elena spune:
si eu am cantarit-o pe mara dimineata, si avea 8300. dar era imbracata cu o salopetica d-aia si mancata cam de o ora asa. luna trecuta avea 7700 si 69 cm
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
rodyka spune:
citat din mesajul lui ilinca79 am avut o noapte cu multe treziri si povesti, cred ca merg sa imi mai fac o |
inseamna ca am cu cine sa-mi beau si eu capuccino la ora asta
ref la greutate si cantarit, habar nu am cat a luat Isa in ultima luna, ca noi cand am slabit cand am recuperat, cu bronsita asta. totusi, la mine e si mai comic cu cantarul: trebuie sa ma cantaresc in acelasi loc din casa, ca altfel mununatia mea de cantar digital arata alte valori . langa pat am 55.900, in salon am 56.200, in baie am 56.900, adica difera 1 kg . o fi casa in panta
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
In sfarsit am si eu net dupa trei zile. Inca nu sunt foarte sigura ca cei de la romtelecom au rezolvat problema sau pana diseara iar raman fara asa cum s-a intamlat vineri.
Noutati la noi: Theo are iar viroza; o forma usoara insa este pe tratament.
Am vazut ca vorbeati de cantarit. L-am cantarit si eu aseara si sunt tare bucuroasa ca a trecut de pragul de 8kg.
Pe de alta parte de ieri l-am pus in premergator. E tare bucuros. A inceput sa se depalseze si in fata si in spate; linge jucariile atasate si e tare mandru de el.
Si ultima noutate: asteptam dintisorul numarul patru. E in partea de sus si il doare destul de mult caci e tare marait.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
Roxana_Theo spune:
Rodyka eu zic ca greutatea corecta e 55.900.De ce sa le mai bagi in seama si pe celelate.
Cristina eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci probleme. Cata vreme Vladut mananca bine si creste sub ochii tai, e sanatos, asta e ceea ce conteaza.
24.06.2010
Roxana_Theo spune:
La multe lunite si de la noi sarbatoritilor de azi:
Paul-Christian
Dimitrie
Miruna-Ioana
Eva
Mara Nicolle
Medeea
Ioana Maria
24.06.2010
Alina2005 spune:
multumesc fetelor pt detalii despre vacanta. pt noi e cam mult, avem si alte cheltuieli anul asta (suntem nasi de nunta si botez) si asa ca zicem pas, o lasam pe alta data, desi tare mult mi-ar fi placut la plimbare.
bumblebee spune:
Roxana, sanatate multa lui Teo! Felicitari pt depasirea praului de 8 kg!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
crispro spune:
Ilinca, , da cu cantarul meu il cantaresc, intai eu si apoi impreuna, si vedem cat iese. Nu ma ingrijorez, ca mie mi se pare ca arata foarte bine, e in grafic, nu e deloc slab, mananca suficient (nu mai mult de 180la o masa), e vesel, e ok... oricum, nu mai pun pe ei acum asa mult, Si s-a inaltat, eu il simt tot mai greu.. nu imi fac griji (pt prima oara nu imi fac griji cu greutatea). Iar cu pasitul, nici atat. Pana la un an si ceva are timp sa faca primii pasi singuri. Pe la 10 luni daca ii face tinuti de mana mea e muuuult peste ce imi doresc eu. Chiar acum scria o prietena pe FB ca au facut copilasii ei primii pasi (are gemeni, au un an si 2 sapt)- si mi se pare foarte bine! Fiecare cand e pregatit. Cel mai mult ma bucur ca vad progrese, oricat de mici si de orice fel. Vad ca se incovoaie mai tare in brate, vad ca are putere in picioare, vad ca se intinde mai cu spor spre toate cele, il vad ca e tot mai activ si prezent, deci, e de bine!
Sa-l ajutam pe Alex