Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_ispas spune:

Am uitat sa va zic ca si eu sunt la prima sarcina si am niste emotiiii si o multime de intrebari.
va pupic si aveti grija de bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

miki - bine ai venit si sarcina usoara in continuare. O sa te trec pe lista, da' acum nu am timp. Lasa intre timp datele (UM si DPN).
Cu somnul, idem ... eu ma mir cum de sunt asa adormita ziua, iar noaptea aproape ca ma uit pe pereti. Se vede ca nu ma odihnesc bine. Noaptea ba la baie, ba cosmaruri, ba sforaie sotul , ba se foieste fata, dimineata sunt ff matinala, da' nu-s odihnita. Poate mi-oi reveni cumva ...

Ma duc sa fac mancare, diseara mergem la piscina si tre' sa am gata cand venim ca foamea-i mare !!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

miki - bine ai venit si sarcina usoara in continuare. O sa te trec pe lista, da' acum nu am timp. Lasa intre timp datele (UM si DPN).
Cu somnul, idem ... eu ma mir cum de sunt asa adormita ziua, iar noaptea aproape ca ma uit pe pereti. Se vede ca nu ma odihnesc bine. Noaptea ba la baie, ba cosmaruri, ba sforaie sotul , ba se foieste fata, dimineata sunt ff matinala, da' nu-s odihnita. Poate mi-oi reveni cumva ...

Ma duc sa fac mancare, diseara mergem la piscina si tre' sa am gata cand venim ca foamea-i mare !!

UM 10.01.2011 iar DPN 31.10.2011
Cat despre somn domane cat de mult ma regasesc in descrierea ta...mai putin cu fosnitul fetitei insa la fel mi se intampla si mie,drumuri dese la baie,uitat pe pereti,de cosmaruri nu mai zic iar dimineata la 07:00 pac mi se deschid ochii de zici ca am un ceas interior.
Eu v-am intrebat pt ca una dintre cumnatele mele care a nascut anul trecut a zis ca ea nu a avut probl cu somnul,ba din contra dormea de abia reusea cineva sa o trezeasca ca sa plece la munca.

Mami cu de 8 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

iaca ajunsei si eu de la masa...am fost la restaurantul vegetarian si se pare ca mi-a picat bine mancarea - pure de cartofi cu burger vegetarian...

firicel, eu vorbam de gel pt unghii care se fixeaza cu lampa uv nu lac de unghii....de ala nu mi-as face griji...si sarcina trecuta mi-am vopsit unghiile cu lac si parul cu vopsea...la inceput fara amoniac apoi cu...dr spune ca nu e problema...ceea ce trece prin piele e o cantitate infima...

despre gelul pentru nastere nu zice nimeni nimic????nu va tenteaza???

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

Speram...la o printesa 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Lia, ma bucur ca vestile sunt bune.

eu nu am proboleme cu somnul. dorm si la pranz dorm si seara. de joi nu o sa mai dorm la pranz, dar cred ca o sa rezist.

la haine de gravida nu ma gandesc momentan. cand nu o sa ma mai incapa ce am atunci merg la cumparaturi. important e sa fie bebe bine.

6+

www.flickr.com/photos/carola456/
http://daxsax.wordpress.com/

Mergi la inceput

si eu as vrea sa ma vopsesc pt ca deja mi-au crescut radacinile destul de mult dar nu stiu ce sa zic,o prietena m-a sfatuit sa imi cumpar vopsea fara amoniac ca nu e nici o problema.Chiar o sa intreb maine cand ma duc la eco.
Cat despre gel pe unghii si eu am avut pana acum cateva sapt deci mi-am pus si in momentul in care eram gravida.Parerea mea e ca nu ar avea ce sa afecteze pt ca e doar la nivelul unghiilor dar acum nu bag mana in foc pt asta.

Mergi la inceput

miki - gata, esti pe lista . Da, de regula asa e, sarcina iti creeaza somnolenta ... si eu o am din plin, da' ziua, nu noaptea cand trebuie sa dorm.

ramonzca - eu nu am folosit nici un gel la nastere sau dupa. Dureri normale, ca dupa nastere, da' au trecut. Dupa nastere cel mai tare ma durea burta, contractiile uterului, decat jos.

Mergi la inceput

miki - eu m-am vopsit la ambele sarcini, cu vopsea fara amoniac. Asa mi s-a spus, de aia am folosit. Oricum, pt. linistea ta, intreaba-ti si dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

lia ma bucur ca bebe e bine!
doamne ajuta in continuare!!!!!!!!!!!!

si eu eram vedeta la mine la odisee, cu ivan, ditamai burtoiul........si ce de dansuri facea.doamne, am crezut ca o sa iasa din burta inainte de vreme.......si nu ma mir, ca e asa si acum..........

azi mi-a desfacut o sticla de 5 litri si mi-a varsat-o pe covor......offfffffffffff si se juca in apa..........

deci..........am ceva treaba cu el.pun si eu o poza..........

38 de saptamani, si am nascut cu ceza la 39s5z..............

si bebe Ivan in primele zile...

aici....

aici la un an....

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Brambu, nici eu nu am folosit gel la prima nastere dar acum parca m-ar tenta ...doar pt a scapa de epiziotomie...asa cum spuneam si mai devreme, pe mine asta m-a chinuit cel mai tare...

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

Speram...la o printesa 8+

Mergi la inceput