Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
abramburika spune:
Eu am inceput sa ma gandesc deja la vestimentatia de gravida. Nu ca as vrea sa fac mari investii, ca nu se merita pt. cateva luni, dar eu am dat toate hainele de gravida pe care le aveam, convinsa fiind ca e ultima sarcina. Asa ca acum, trebuie sa imi cumpar iar. Ideea mea e sa iau 2-3 perechi de pantaloni (1 lungi si restul 3 sferturi) si bluzite flu-flu, mai largute, dar nu neaparat de gravida. Tricouri, chiar daca-s mulate pe burta, ma voi mandri cu ea . Si incaltari comode de vara ...
Bine ca n-am nunti, botezuri si alte festivitati asemenea in vara asta ca sa trebuiasca sa fac investitii mai deosebite la cap. vestimentar. Cel putin pana acum nu s-a anuntat nimeni .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
ramonzca - nu pot sa te ajut deloc cu paranoia de gravida, ca la mine e in floare . Da' ma fac ca nu observ ... Intreaba si tu mai multi dr., cere mai multe pareri despre tratamentele respective.
Gel de unghii nu folosesc ...
ruxulic spune:
Abramburika, eu nu ma gandesc inca la garderoba. Stiu ca mi-au ramas 3 perechi de pantaloni lungi de cand am fost gravi cu Tudor pe care le voi reconditiona acum. Alte haine de gravida nu am avut...la pantalonii aia purtam tricouri si bluzite largute dar nu speciale de gravide. Pantaloni scurti sau rochite/fustite nu am purtat ca retineam apa si eram f f umflata si nu-mi permiteam sa-mi etalez gleznele umflate cat niste cozonaci.Va pup pe toate,
rux
abramburika spune:
rux - eu ma gandesc din 2 motive: 1. decat sa ma gandesc la rau si la piticii mei de gravida, mai bine imi caut preocupari mai placute. Si 2. pt. ca nu mai am nimic, nici o haina de gravida. Si ar mai fi si al treilea motiv ... e lungaaaa tare asteptarea pana la prima eco!!
firicel spune:
Ramonzca nici eu nu stiu ce sa zic vis-a-vis de lacul de unghii...dar stiu sigur ca n-o sa ma vopsesc decat cu vopsea vegetala si asta cu o zi inainte de nunta.Daca se poate, de evitat chimicalele.
Brambu-pai scrie te rog o reteta-care-ti place tie cel mai mult.Frumoasa povestea cu Elisa.Eu m-am gandit la numele asta acum mult timp-stiu o fata cu numele asta,prietena mea buna,ce este cu capul pe umeri,inteligenta,frumoasa.Domnul Firicel imi sufla ca nu Elisa,Elise:))Cred ca o sa urmeze negocieri pe termen lung.
Si mie mi-au placut versurile despre posibilii gemeni:)sa dea Domnul sa fie sanatosi!
La garderoba nu m-am gandit inca-sper sa nu-mi trebuiasca foarte multe piese oricum (am multe pulovere largi,malete,etc).Pantaloni,fuste si sutiene n-am(nu pt gravide).Apoi urmeaza o nunta la sfarsit de Septembrie.Daca totul merge bine cate de mare o sa fiu pana atunci?
Am vrut sa va spun ca m-a sunat o asistenta sa-mi spuna rezultatul la Beta si la progesteron:sunt foarte bune si sarcina ar fi cam de 6 saptamani aproximativ.De abia astept sa merg maine la eco:)Tineti-mi pumnii va rog frumos!
Am fugit la somnic...o noapte frumoasa!
Pup
Lia73 spune:
am sosit si yo de la spial
bebe e bine s-a auzit ecoul embrionar, 71 batai
iar sangerarile se pare ca sunt de la fibromul uetrin
utrogestan 6 pe zi si la pat
pup fetele
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6
Lia73 spune:
ma duc sa dorm nitel
nu am dormit toata nopatea
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6
abramburika spune:
lia - ma bucur tare sa aud vesti bune, ai grija de tine si fa ce spune medicul!!!
firicel - www.petitchef.ro/retete/pizzoccheri-della-valtellinataitei-din-hrisca-tarate-si-faina-de-grau-fid-1265553" target="_blank">asta-s pastele mele preferate, in absolut. Buuuneee!!
ruxulic spune:
Lia, ce mult ma bucur ca vii cu vesti bune. Bravo...si tine bebe la caldurica pana la termen.
pup
rux
miki_ispas spune:
Buna tuturor mamicilor,
Va citesc din umbra de ceva timp pt ca initial m-am inscris la burtici din septembrie -octombrie dar pe parcurs mi-am dat seama ca de fapt aici e locul meu pt ca sunt mult mai apropiata de voi.Asta pentru ca (cu ocazia asta poate ne treceti si pe noi la inceput de lista) ultima menstruatie este 10 ian insa dupa ce am fost la prima eco doctorita a spus ca bebe este mai micut cu 2 sapt deci dpn ar fi undeva pe 31 octombrie.
Cat despre sarcina pot sa va spun ca prima eco a fost vaginala la 6 sapt 2 zile unde l-am vazut pe bebe cum statea cumintel acolo doar bataile inimii nu s-au auzit f bine insa erau de 112 batai pe minut.Maine avem si noi urmatoarea eco unde speram sa auzim si inimioara ticaind.
Cat despre greturi sa stiti ca eu am observat ca daca iau elevit imi trec.Si asta pt ca de frica sa nu ma ingras ma mai faceam ca uit sa le iau iar in acea zi ma simteam f rau si din cate mi-aduc aminte parca si pe prospect scrie ca atenueaza senzatiile de voma.Insa chiar si asa nici eu nu pot gati sau macar sa intru in spatii unde se gateste pt ca instantaneu mi se face rau...
Ce vroiam eu sa va intreb este daca voi aveti probleme noaptea cu somnul pt ca eu chiar nu reusesc mai deloc sa ma odihnesc.Am un somn destul de agitat si ma trezesc f des noaptea iar ziua nu mai zic ca ar trebui sa imi fixez pleoapele cu scobitori ca sa stea deschise.
Maine mergem si noi la eco....stiu ca v-am mai spus dar sunt nerabdatoare!!!am vazut ca multe fete ajung maine la eco,bafta tuturor si sa auzim numai de bine.