Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
abramburika spune:
beatrice - chiar ca aveai o burta care dadea sa se sparga . Iar bb Ivan nou-nascut avea niste falcuteeeee !!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
miki_ispas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika miki - eu m-am vopsit la ambele sarcini, cu vopsea fara amoniac. Asa mi s-a spus, de aia am folosit. Oricum, pt. linistea ta, intreaba-ti si dr. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Auzisem ca nu e bine sa ne vopsim in timpul sarcinii pt ca inhalam f mult amoniac din vopsea si nu pt ca ar intra in scalp multe substante nocive organismului.sper sa nu uit maine sa intreb ca la cat sunt de ametita cand ajung la doctor nu ma mir daca as uita si cum ma cheama
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui abramburika beatrice - chiar ca aveai o burta care dadea sa se sparga . Iar bb Ivan nou-nascut avea niste falcuteeeee !!! ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
da si da-ti seama ca nu am nici o vergetura............
si avea 4 kile 160...........cum sa nu aiba falci?????ditamai pruncul...........
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...
Doamne ajuta!
baby_r7 spune:
Petro esti haioasa foc........ cand am spus printese m-am referit la Bianca si la nepotica mea Maya, pana vine sora mea de la munca sta cu mine acasa .....deci la ele m-am referit.
bebe nu stiu ce va fii, dar tot ce imi doresc este sa fie sanatos!!!!!!!!
nu conteaza ce va fii ii iubim deja toti!!!!!!!
Lia felicitarii pt. bebe ca este bine si te rog ai grija de el in continuare
in privinta mancarii o sa revin mai tarziu cand se trezesc fetele cu o parere pe toate!!!!!!!!
a si era sa uit bine ati venit noile noastre gravidute!!!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..
Poze Maya-Alexandra
miki_ispas spune:
Doamne Beatrice ce burtaaa.Si puteai sa mai mergi dreapta pe strada?
Sincer ma gandesc cu groaza la perioada care va urma cu burtoi mare pt ca am niste problemute cu coloana si sper sa nu imi fie f greu.
abramburika spune:
roxana - aaaa, pai asa zi ... eu am crezut ca faci referire la samburelul din burtica.
Gata, ies sa iau fata de la gradi ... si apoi la balaceala (ea).
Pe maine, o seara placuta la burtici!!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui miki_ispas Doamne Beatrice ce burtaaa.Si puteai sa mai mergi dreapta pe strada? Sincer ma gandesc cu groaza la perioada care va urma cu burtoi mare pt ca am niste problemute cu coloana si sper sa nu imi fie f greu. |
in ultima luna nu prea mai ieseam............
era si decembrie, de craciun/rev nu am fost nicaieri nici macar la soacra sau sora mea..........
numai in casa am stat..........
era greu
si somnul nopatea............aoleuuuuuuuuuuuuu
asat imi distrugea tot pe dinauntru...........
desi in primele 3luni jumate am vomitat zilnic, am slabit 7 kile, dar apoi am pus cred ca nu triplu ci de patru ori mai mult...........................
ajunsesem la 89 de kile..........de la 59..............
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...
Doamne ajuta!
ruxulic spune:
Beatrice, tu te-ai ingrasat la prima sarcina exact ca si mine...30 kg. Eu am plecat de la 60 de kg si in ziua in care am nascut aveam fix 90. Sa vedem acum cum vom sta cu cantarul...ai vreun prognostic?
miereamara spune:
Cred ca v-am luat, eu am ajuns la 95.5 :))) acum nu cred ca mai repet performanta, ma alerga piticul in weekend si nu am timp sa respir.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 5+
ruxulic spune:
Miereamara, cred ca detii suprematia pana acum. Sanatate multa cu bebe-samburel de acum si sa ne auzim in ultima luna cu proba cantarului. Jur ca nu mai vreau sa ajung la aceleasi proportii.