Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73
pai e bine de la 16 sapt
numa sa se poata
si sa stie si medicul sa te trimita
yo cand i-am spus drei mele de familie a zis ca nu stie

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6

Nu se poate sa nu stie. Pasii sunt cam asa. Dr. ginecolog iti da scrisoare medicala catre dr. de medicina muncii cu recomandarea de repaus total(sau ma rog, de concediu de risc maternal). Dr. de medicina muncii cere niste documente de genul: Fisa postului, fisa de incadrare de risc a societatii(daca exista, la mine nu a fost, dar nu-i bai) copie dupa dovada ca ai anuntat angajatorul ca esti gravi si nu-mi mai vin in cap acum. Certificatul medical il elibereaza dr. de fam. de pe intai a lunii pana pe 30 (31 dupa caz)(deci pe o luna intreaga) si trebuie dus de fiecare data la vizat la dr. de medicina muncii(este o patratica jos)
Mie mi-a fost acordat pe 120 zile, adica max si am putut usor sa leg cu prenatalul.

mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

Hello!

Eu am fost azi la eco. si am auzit inimioara. e un moment asa de emotionant. nici nu prea pot descrie in cuvinte cum m-am simitit.

Lia, imi pare tare rau pt pb tale. sper sa se rezolve cumva. eu nu stiu ce sa zic referitor la concediu si ce fel de concediu poti sa iei dar cred ca ceva tot se poate face... mai insista pe langa medicul de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Buna burtici,
Eu acum m-am intors de la training si ma pregates sa plec acasa.
V-am citit si din urma... am avut ce!
Stiu ca sunt deja paranoica cu grijile mele dar nu mi le-as face daca n-as fi trecut prin ce-am trecut.
Offf si mai am de asteptat o saptamana pana la eco.
In weekend am avut greturi in ambele zile, iar ieri n-am putut manca nimic pana m-a luat pofta de pizza aseara.
Off... iar mi-e pofta acum.
Azi am mancat vreo 6 mere... am citit ca fac bine la bebe si-l feresc de astm.
Sanii parca mi s-au mai marit dar culmea nu ma doare decat dreptul.
Dureri de burta nu prea mai am, cred ca de la utrogestan.
LIA, incearca sa nu te mai ingrijorezi de sangerare. Am citit la un moment dat ca ti-o poti prelungi daca iti faci prea multe griji. ( sper sa nu spun prostii dar asa am citit).
Eu imi doresc o fetita zi o s-o cheme IOANA.
Daca e baietel sanatos sa fie ca tot al meu e si tot il voi iubi enorm. Nume nu stiu: poate Darius, sau Razvan.
Mi-as dori sa am mai mult timp sa stau cu voi, dar saptamana asa sunt in training si nu prea am cum sa intru.
A... mi-am amintit... tot visez gemeni, si ambele fetite..dar in vis nu-s ale mele.
Am visat-o pe mama impingand la un carucior in care erau doua fetite suprapuse. ( adica avea 2 niveluri caruciorul).
A... si azi dimineata am visat ca fiul meu era mai mare si am visat o fetita bruneta care ma pupa si dupa se ducea la el sa-l pupe.
Si eu eram asa de fericita ca-l iubeste!
Oare ce-or insemna toate astea?
Hai ca m-am intins iar!
Parca nu stiu sa scriu si eu un mesaj normal!!!

Va pup pe toate in mod egal si cu multa afectiune!

+5
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Nu m-am suparat ca nu mi s-a raspuns la intrebari dar eram doar cam nedumerita de ce se int asta,acum e bine am inteles.

In alta ordine de idei,vroiam sa va spun ca eu cand am fost sapt trecuta la medic mi-a facut eco transvaginala ca cica pana la 12 sapt nu se vede mai nimic la eco abdominal-asa a zis medicul, dar am vazut ca multe dintre voi ati facut eco abdominala si ati auzit si inimioara lui bebe( vreau si eu), sa inteleg ca se inseala medicul?
Eu sapt trecuta aveam 5 sapt.

Da Doamne sa fie si bebele meu sanatos si mumos

P.S:Am visat ca o sa fie fetita.

gravi 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

arleza , eu am auzit azi inimioara dar eco a fost transvaginala, nu abdominala. si mie mi-a zis dr. ca e prea micut inca pt eco abdominala (pt asta o sa merg la sf lui aprilie - o sa fie cam 11 sapt atuci)

Mergi la inceput

Nu e adevarat ca nu se vede la eco abdominala. Dar lor le e mai usor cu cealalta pentru ca e mai precisa si daca doctorul nu e prea bun nu vede la abdominala.
Eu am facut la 4 sapt si 5 zile si s-a vazut doar sacul si vezicula vitelina.
La ecalalta sarcina la 7 saptamani s-a vazut perfect la abdominala si nu prea performant aparatul!

pupici

+5

Mergi la inceput

fetelor pe mine ma asteapta sotul cu cina asa ca trebuie sa fug sa nu-l dezamagesc!

Va pup pe burtici si sa-i tineti bine pe bebici acolo la caldurica!
LIA, ai grija de tine si incearca sa nu te mai ingrijorezi!
Gandeste pozitiv!
Off ce usor e sa dai sfaturi... si eu sunt o panicoasa!!!
si seara placuta!

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Buna fetelor....am intrat si eu sa va salut
Eu sunt tot cu curatenia prin casa, k nu mai termin odata....
Eu nu am greturi si nici nu mi-e rau, doar k mi-e somn si ma dor sanii, ieri am avut ceva crampe, dar au trecut repede....
Si eu mai am o saptamana pana la eco, sper sa auzim inimioara:)
Toata lumea imi spune k o sa am baiat...eu vreau s ail cheme Darius sau Raul...daca o sa fie fata...nu am niic un nume Acum ce o fi o fi, numai sanatos sa fie...Va pupsi va doresc o dupa masa frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Nu m-am suparat ca nu mi s-a raspuns la intrebari dar eram doar cam nedumerita de ce se int asta,acum e bine am inteles.

In alta ordine de idei,vroiam sa va spun ca eu cand am fost sapt trecuta la medic mi-a facut eco transvaginala ca cica pana la 12 sapt nu se vede mai nimic la eco abdominal-asa a zis medicul, dar am vazut ca multe dintre voi ati facut eco abdominala si ati auzit si inimioara lui bebe( vreau si eu), sa inteleg ca se inseala medicul?
Eu sapt trecuta aveam 5 sapt.

Da Doamne sa fie si bebele meu sanatos si mumos

P.S:Am visat ca o sa fie fetita.

gravi 5 saptamani

Si mie tot transvaginal imi face, la sarcina cu Vlad pana pe la 11-12 sapt.(nu mai stiu exact )mi-a facut asa, ptr. o mai buna acurateta. Si da, la 5 sapt. nu prea are cum sa-ti masoare pulsul bebelului

mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

sunt o aspiranta optimista si sper sa ma alaturi si eu odiseei voastre

in primul rand sarcini usoare si la termen si fara complicatii

si am si eu o intrebare.....voi sunteti mai in tema.....sapt asta o sa ma testez si o sa stiu sigur dar pana atunci stau cu grija....si voiam sa va intreb de ce nu e voie consumul branzei feta....ca asa am auzit
eu sunt mare fan lactate....stiu ca pasteurizate....nici o problema dar si feta e pasteurizata
acum am luat una la cutie si scrie duble cream.....e tot feta ca nu inteleg

si sincer am pierdut doua sarcini si nu mai vreau sa risc nimic.....bine din alte motive dar poate stiti cum e......

va pupic pe toate si sper sa ma alatur si eu in curand

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput