Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Hai ca mai ai putin si direct in pat, acasa!!

Auzi, distinsul ...

roxana - te-am trecut pe lista! SI am obs. ce data de nastere faina are Bianca ... 8/08/2008 ai facut-o intentionat???

Si tot ca statistica ... mamicile de bb1 baietei sunt 6, iar fetite, 3. Asa ca mai asteptam si alte mamici de printese, sa egalam!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

eu as vrea baietel

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ma bate si pe mine gandul sa fac amnio, o sa am peste 33 de ani cand voi naste, vom vedea ce spune si medicul, stiu sigur ca voi face first trimester screening (echivalentul testului dublu din romania) si apoi inca unul Quad Screen, pe la 18 saptamani (asta e un fel de triplu test mai avandat care testeaza 4 chestii in loc de trei). Dar desigur ca testele astea sunt pur statistice, de aceea ma gandesc sa fac si amniocenteza.

Va las o poza cu mine insarcinata la 39 de saptamani (am nascut la 42 de saptamani, eram imensa)
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3154661137/

si una cu Aidan nou nascut
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3203193896/

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ma bate si pe mine gandul sa fac amnio, o sa am peste 33 de ani cand voi naste, vom vedea ce spune si medicul, stiu sigur ca voi face first trimester screening (echivalentul testului dublu din romania) si apoi inca unul Quad Screen, pe la 18 saptamani (asta e un fel de triplu test mai avandat care testeaza 4 chestii in loc de trei). Dar desigur ca testele astea sunt pur statistice, de aceea ma gandesc sa fac si amniocenteza.

Va las o poza cu mine insarcinata la 39 de saptamani (am nascut la 42 de saptamani, eram imensa)
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3154661137/

si una cu Aidan nou nascut
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3203193896/

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

waaaaaaaaaaaaaaaaaaw ce burt amare si frumoasa
si bebelinul ce miculutz si frumusel

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

pai leonardo

muzica ti-o trimit acusica in PM pt ca e sub forma de fisiere si nu stiu cum sa o pun aici la comun.

aici(in Belgia), sunt f multe cursuri de gimnastica si yoga pt gravidute. E vorba de exercitii relativ simple care se fac acasa sau in grup si care te umplu de energie, te calmeaza si te pregatesc pt nastere. In plus se pare ca bebei se simt f bine acolo in burtica cand mami face genul asta de nazbatii. Daca vrei uite-te pe youtube sau google la "yoga for pregnant women " si o sa gasesi mii de video-uri si o tona de informatii. Eventual pot sa iti spun exact si in detaliu ce fac eu daca vrei. Aaa si e vorba bineinteles si de exercitii de respiratie, f imp pt nasterea propriu-zisa.

altminteri, peste vreo 2-3 luni, daca e totul in regula, o sa ma duc si la gimnastica acvatica pt gravidutze. Visul meu ar fi sa nasc in apa (aici e la mare moda) si asta ar fi o buna pregatire. Pana atunci insa mai e cale ff lunga.

6+

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Ce brutica frumoasa si ... imensa ai avut!!! Iar Aidan, un ingeras scump!!

Nu stiu cum e pe-acolo, aici dupa 35 de ani (impliniti) e obligatorie amnio. SI gratuita. SI mai e gratuita in caz ca e sarcina cu risc si se cere facuta amnio (cand nu ies bine DT sau TT). Eu la prima sarcina am facut TT, iesit bine. La a doua, eram la limita cu varsta (implineam 35 de ani, dar nu la momentul cand trebuia sa fac amnio, ca sa beneficez de gratuitate). Asa ca am facut-o pe banii mei (800 euro) si a iesit bine. Nu am mai facut celelalte teste statistice. Asa e, sunt doar statistici, nu prezinta o garantie 100% si eu sunt pe deplin dovada. Stiu insa ca amnio e sigura, nu e statistica, dar depisteaza bolile genetice cele mai comune. Si dr. meu a zis ca nu are rost sa fac DT sau TT daca fac amnio. Deci, asa voi face si acum, direct amnio. In plus, la mine acum voi mai face analize genetice specifice pt. sindromul Charge (ceea ce a avut puiul meu) si anume cromozomul 8, gena CHD 7. Si nu stiu ce alte teste, asteptam rezultatele de la testele genetice facute la amandoi, dupa ce s-a intamplat necazul. In functie de cum sunt alea, daca sunt probleme pe undeva voi mai trebui sa fac altele. Complicat, oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lia chiar daca societatea unde lucrezi nu are contract cu dr. demedicina muncii, dr. de fam. te poate trimite catre un alt dr. de medicina muncii care sa vrea "sa colaboreze". Eu iti spun ca am stat in risc maternal la sarcina cu Vlad. Insa nu cred ca acorda cineva la o varsta asa mica a sarcinii concediul de risc maternal. Mie abia pe la 16 sapt. mi s-a acordat a.i. sa pot sa-l leg cu prenatalul. Pana atunci si eu am stat in co sau cm ptr. boala obisnuita. Sfatul meu este sa vorbesti cu dr. de familie sa vezi ce zice

mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Petro, aici analizele difera in functie de act si ce acopera sigurarea de sanatate. Asigurarile sunt f f complicate aici, difera f mult de la plan la plan. Cred ca acopera daca esti peste 35 de ani sau ai rezultate proaste la teste (cum ai spus si tu). Acum am o asigurare diferita fata de cea pe care am avut-o la Aidan, cea de acum e mai buna. Nasterea mea a costat 40.000 de dolari din care am platit partea mea vreo 2000. Sunt foarte scumpe serviciile medicale aici, enorm de scumpe, daca nu ai asigurare medicala esti terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Lia chiar daca societatea unde lucrezi nu are contract cu dr. demedicina muncii, dr. de fam. te poate trimite catre un alt dr. de medicina muncii care sa vrea "sa colaboreze". Eu iti spun ca am stat in risc maternal la sarcina cu Vlad. Insa nu cred ca acorda cineva la o varsta asa mica a sarcinii concediul de risc maternal. Mie abia pe la 16 sapt. mi s-a acordat a.i. sa pot sa-l leg cu prenatalul. Pana atunci si eu am stat in co sau cm ptr. boala obisnuita. Sfatul meu este sa vorbesti cu dr. de familie sa vezi ce zice

mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!

pai e bine de la 16 sapt
numa sa se poata
si sa stie si medicul sa te trimita
yo cand i-am spus drei mele de familie a zis ca nu stie

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6

Mergi la inceput

Eu n-am platit nimic la nastere, spitalizare. Iar asigurare are sotul de la munca, prin contractul de munca. Iar eu sunt sub aripa lui ocrotitoare .

Mergi la inceput