Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Bianca77 spune:
Leonardo2007 am incercat sa iti trimit mesaj PM dar nu merge. Am mai incercat la abramburika si nici la ea. Nu ma pricep si pace!
legat de nume, daca e baietel noi ne gandeam la Rafael iar pt fetita inca ezitam. Mie imi place Gabrielle dar sotu' sa nu auda!
cu echo vad ca practicile sunt destul de diferite de la un loc/dr la altul. Pe mine de ex m-au programat la prima echo cand voi fi in sapt a 9-a. Si cica eu sunt o sarcina f urmarita, cu probleme. Ma intreb in cazul asta cand le cheama pe cele care sunt perfect sanatoase. Cand am inceput sa comentez ca mi se pare tarziu, mi-au trantit ca nu se vede nimic pana atunci si ca ei nu muncesc degeaba ! experientele multora dintre voi imi confirma ca aveam dreptate
6+
www.psychosomatics.be
arleza spune:
ANITA A, GERGIA 79, MANY BANI multumesc pt raspuns da cred ca era si micut la 5 sapt poate data viit cand o sa aiba vreo 8 sapt se aude si inimioara lui(Doamne ajuta).
Lorena 86 nu stiu cu branza feta dar eu auzisem la tv ca cica lactatele dau steriliate ca auzise si mama si la un moment dat nu imi mai dadea voie sa mai consum lactate asa de multe( ca eu bagam cam multe)dar nu stiu daca e reala treaba, poate iti mai spun fetele care se pricep mai bine.
Important e sa ai grija de tine si sa te inscrii si tu la viit mamici.Te asteptam.
gravi 5 saptamani
many_bani spune:
Am reusit sa ma amuz in seara asta. Nu stiu daca v-am spus, eu am transferat 3 embrioni, valoarea betaa fost 234, care nu este extraordinar de mare, fata de a Danei de ex, dar exista posibilitatea sa fie doi bebei. Sotul ca sa nu fie socat miercuri lucreaza la asta si a facut si versuri:
un pitic si o pitica
stau ascunsi in uterica
mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!
baby_r7 spune:
arleza, eu si la sarcina cu gemeni si la sarcina cu Bianca, am fost la dr. la 5 saptamani si 2 zile.........3 zile respectiv si s-a vazut doar endomentrul ingrosat, vezicula vitelina si echou embroinar prezent, este prea mica sarcina si oricat de performant ar fi aparatul nu are ce vedea mai mult, la 8 saptamani se vede deja puiutul in formare si inimioara cum bate.........asa ca ai rabdare.
si la mine a fost la fel, am facut echo vaginal la 5 saptamani si la 9 saptamani......de la 12 saptamani am trecut la cea pe abdomen
Petro Bianca trebuia sa vina pe 4 august.....de ziua lui mami a ei, dar pana la urma am facut cezariana pe 8.......ai dreptate si mie imi place mult data ei de nastere
felicitarii tuturor mamicilor care au fost la echo!!!!!!!
si sarcini cat mai usoare tuturor in continuare!!!
Lia ne gandim la tine...ai grija......nu vreau sa te sperii dar la mine cand am pierdut sarcina la 8 saptamani asa a inceput cu pete roz......stai neaparat in pat.......si i-ati concediu neaparat.......o sa regreti daca se intampla ceva
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..
Poze Maya-Alexandra
baby_r7 spune:
super cu versurile, daca sunt doi sa va traiasca!!!!!
te astept cu vesti miercuri
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..
Poze Maya-Alexandra
dana84 spune:
many aveti un super baietel!!!
sa va traiasca , sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!asa sucar ce era el in camasuta aceea rosie.este bine daca tati face poezii...abia astept sa vii miercuri cu vesti.miercuri ma duc si eu si poate cine stie...mai apare si la mine unu si suntem amandoua mamici de gemenasi
fetelor la mine saptamana trecuta adik la 5 saptamani s-a vazut sacul gestational care avea 8 mm si intr-un colt era embrionul...acum m-a chemat miercuri iar .... nu stiu de ce... eu la odisea sarcinii pe saptamani am citit ca la 6 saptamani incepe activitatea cardiaca...deci normal ar trebui sa se auda inimioara.
lia draga mea stai cat de mult poti in pat....bebe este cel mai important.
pupi burticile
6+
Iti multumim Doamne
rania_s spune:
lorena_86 nu stiu daca te ajuta dar fiind in tara unde feta este regina branzeturilor ca sa spun asa ...mie doctorul mi-a zis scurt si la subiect fara feta in timpul sarcinii!eu acum iti spun ce mi-a zis doctorul meu nu stiu poate altii au alte pareri....si e si tare greu pt mine ca imi place feta la greu
Eu fetelor imi doresc FETITA...sotul isi doreste baietel...acum sa vedem ce-o sa fie
Mie mi-e tare rau,nu ma pot nici apropia de bucatarie....si de apa mi-e rau....iau vitamine dar ma tem ca nu o sa fie indeajuns pt bebe pt ca eu sunt si f slaba dar sa mai slabesc acum!Doctorul a zis ca e ok..dar ...stiti cum e sunt la PRIMUL BEBE si orice mi se pare suspect.
o seara placuta sila burtici
6+
bellasamoyed spune:
lore abia astept sa vii la odiseea asta, mi-e dor de tine si de fete...tocmai din acest motiv tot cu voi stau mai mult
de feta si eu am auzit ca e interzisa...dar nu am auzit si motivul
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +6
baby_r7 spune:
rania incearca si nu te agita la inceput.
eu cu Bianca in primele 3 luni cand am tot vomitat am slabit 3 kg.......ajunsesem la 43 de kg............pe urma am inceput sa tot iau si in total pana la nastere am pus 15 kg.
dar totusi incearca sa mananci ca nici asa nu e bine............chiar daca iei vitamine, ele sunt suplimente nu inlocuiesc mancarea..sper sa te simti bine cat mai curand.
cu branza feta nici eu nu stiu care e treaba, o sa informez si maine va povestesc si voua ce am aflat.
Poze Maya-Alexandra
rania_s spune:
baby_r7 multumesc din suflet m-am mai linistit si eu,si da incerc din rasputeri sa manac ceva...fructele se lipesc de mine mai bine,dar am sa-mi dau toata silinta sa mananc.
Fetelor voi cum calculati sarcina,va luati dupa ultima perioada sau dupa varsta reala a bebelasului din burtica?
de exemplu la mine au trecut aprox 8 sapt de la ultima menstruatie,si bebele din burtica are 6 saptamani.deci cum se calculeaza corect sau n-are importanta?
la burtici
6+