Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (107)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
La multi ani iepurasului mare :
Matei de bobita2010
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
La multe lunici iepurasilor : Matei de Lindal, Tudor Cristiande bordeancavio , George Casian de miria_cristina !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![](images/user_woman.png)
happyjoy spune:
Dragele mele,
Am intrat sa va multumesc pentru urarile de bine (si cele scrise si cele nescrise)
Le intoarcem inmiit Fie ca toti copii sa fie sanatosi si norocosi si sa aiba parinti iubitori!
Sa fiti sanatoase si fericite si minunate, dragi mamici!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/child/child.jpg)
child spune:
LA MULTI ANI MATEI!!!
LA MULTI ANI OANA IULIA!!!
LA MULTI ANI ANDREI!!!
Diana si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaa28/ioanaa28.jpg)
ioanaa28 spune:
salutare !!
eu nu pot tine pasul si pace... as fi vrut tare mult sa urez tuturor iepurasilor LA MULTI ANI !!!, asa frumos, cu nominalizari in fiecare zi, da nu-mi iese...felicitari mamicilor care fac asta si dau culoare si aer de serbatoare imasului nostru !!!
acum din amintiri...
Anca , mi-ai lipsit super Codrinelu', mama ce barbatel s-a facut. nu te ingrijora cu mersul, Ovi nici macar nu-si tine echilibru, da in 4 labute se descurca de minune. eu ma bucur in gand zicandu-mi ca pana nu merge singur, inca mai am bebel
happyjoy, multu- pt vesti, chiar si rarut e dragut
jasmine, tin minte si un mesaj de al tau, de multe ori m-am intrebat ce faceti.
liliana, asteptam poze !! sunt super draguti bebelusii astia cu fratiori sau surioare, ca tare-i mai iubesc...as si Alex pt Ovi, e centrul universului, iar mie-mi creste inima de drag... Inca un motiv pt mamicile la primul copil sa reia proiectul
s-a trezit utushel...revin...sper
Lindal spune:
Salutare tuturor!
N-am mai scris demult (cred ca din ianuarie), nici timp n-am mai avut, iepurasul ma solicita tot timpul.
Multumim pentru urari, azi avem 11 luni, indata facem si noi 1 anisor.
LA MULTI ANI cu sanatate tuturor celor care l-au implinit deja!!!!
- La 9 luni a facut si el primii pasi nesustinut, acum umbla singur peste tot (de la 10 luni merge bine). Totusi pe afara il scot cu hamul caci se mai impiedica, se repede, merge in toate directiile, vrea prin straturi, prin boscheti etc., iar de manuta nu prea vrea tinut si e incomod si pt mine.
- Dupa muuuuuulte nopti cu nenumarate treziri i-am dat un tratament homeopat. A reusit sa doarma si cate 5 ore legate, cu 1 sau 2 treziri in timpul noptii. Alta viata! Acum insa iararsi e marait, azi-noapte m-a trezit din ora in ora! (de vreo 2 zile tuseste + dintisorii care-l chinuie)Poate trebuie sa-i mai dau? Voi intreba medicul.
- Inca suge la tzitzi, slava Domnului ca este de unde. Mai beau si ceai de chimion si ajuta productia.
- Are 5 dintisori si inca 3 urmeaza sa iasa.
- Vorbeste pe limba lui. Spune mama sau mam.
- Am inceput sa-l pun si pe olita, insa nu prea isi da seama care e treaba. Macar sta cuminte si se joaca. Uneori se nimereste sa si faca ceva. Voi ati inceput cu olita?
- Aaaa, si inca o chestie super cool: scutecele textile! Le-am descoperit recent si imi pare rau ca nu le-am folosit de mai demult. Se spala normal, apoi se pun ca pampersii, cu capse sau scai. Sunt foarte incantata, mai ales ca am scapat de gelul ala din pampersi (cica e cancerigen!). Mai foloseste cineva?
Pupici la mamici si iepurasi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
La multi ani:
ANGELA
AMALIA
MADALINA
MATEI
ANDREI
Sa aveti parte de sanatate, viata lunga si impliniri!
R, mamica lui L si a M
rmkristine spune:
la multi ani tuturor iepurasilor de astazi si de zilele trecute! Sa aduceti numai bucurii, sa fiti sanatosi si fericiti!
Ami ma bucur mult pentru bebe ca este ok, acum te poti bucura de sarcina linistita!
Lindal nu ne spui si noua tratamentul homeopat? Si eu sunt cu zeci de treziri pe noapte de nici nu mai stiu cum ma cheama!
rmkristine spune:
Ioana sanatate! Bine ca ai descoperit ce ai si ca incepi tratamentul. Asta e cel mai important!
Lindal spune:
rmkristine, tratamentul homeopat este individualizat, in functie de temperament, de istoricul personal, se trateaza persoana, nu problema (boala). Deci nu are sens sa-ti spun ce ne-a dat noua, caci la alt individ nu are efect, ii trebuie altceva. Daca esti din Bucuresti iti pot da numele si tel. medicului.
La noi recordul a fost de 18 treziri intr-o noapte! In rest, normal, din ora in ora.