Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani mami07 !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasul
si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui wapi

Ioana - multumesc pentru incurajari. Rabdare am, 4 luni am avut rabdare sa accepte legumele, acum le mananaca - nu cu entuziasm - dar fara insistente si destul de repede; 2 luni am avut rabdare sa-l invat sa bea apa (o luna sa accepte de la lingurita si apoi inca o luna sa accepte din canita cu cioc). Cu laptele praf l-am rugat din cand in cand, si mai mult de o inghititura ca nu stia despre ce e vorba nu am reusit sa-i dau. Mi-ar placea totusi sa bea lapte, il consider unul din putinele alimente cat de cat naturale. Si Stefan - are tot in jur de 19 kg, implineste 5 ani in mai, dar nu ma ingrijorez deloc, ptr. ca mananca foarte bine, in unele zile chiar nu mai stiu ce sa-i mai dau cat de cat sanatos.

Wapi & Mihai Theodor (20.04.2010)& Stefan Cristian (19.05.2006)

deci ai antrenament in domeniul rabdarii ff bine, eu dau sfaturi ca recunosc, mie uneori imi lipseste
Si eu consider laptele un aliment important dar, Alex de la 2 ani jumate nu-l mai bea, asa, in stare pura, doar combinat cu chesii, de obicei cereale, orez...asta e.
Cu mancatul sanatos sa stii ca tare dezamagita sunt. In sensul ca doctorul tocmai imi spunea ca una din cauzele afectiunii mele poate fi si alimentatia. La care eu respund repede, ca mananc destul de sanatos, gatesc light, etc. Iar el imi spune ca e destul de dificil in ziua de azi sa mancam sanatos fiindca tot ce cumparam de la supermarket, inclusiv piata, e tot mai departe de a fi "sanatos"...nu suna prea bine...
Noi in vara asta vrem sa ne amenajam o gradina si curte, unde va tine Flaviu si stupii cu albine. Acolo vreau sa pun straturi cu strictul necesar pt noi si sa crestem cateva gaini, pui...chiar daca e ceva munca in plus...mie imi place.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rmkristine

Ioana noi suntem bine,multumesc, n-a fost bolnav deloc. Problemele sunt la mancare. Nu mananca decat 2 lingurite de orice, iaurtul nu-l mai vrea, doar fructele si cerealele de seara. D-asta are doar 8200 g! Si totusi daca te uiti la el zici ca e grasut, nu e deloc slab. Zic eu ca e mic de inaltime si din cauza asta. Incerc sa-l "imprietenesc" cu LP dar nu prea imi iese. Dar, cu rabdare, cum spui tu, sper sa-l ia. Alta pb e cu somnul, nu mai stiu ce-i aia. Se trezeste de cateva ori/noapte, nu asta ma deranjeaza, dar pe la 4-5 il apuca frichineala! Si il tine! Cand mie mi se duce somnul adoarme si el pt inca vreo ora! Cam asta e, in rest e bine!

Marina de Cristian Patrick (8.04.2010) si Bianca Maria (15.09.2005)

mai, parte buna e ca ..."in rest e bine " hai ca m-ai facut sa rad...
acum serios vorbind pe mine dimensiunile nu ma impresioneaza ff tare. Important e sa fie sanatos si proportionat. iar perioadele de crestere difera de la un copil la altul.
Inteleg ca inca il alaptezi..ff bine. se va "imptieteni" si cu mancarea...doar ca mai dureaza...
Somnul nu stiu cum poate fi remeniat. cu timpul...sau poate ceva homeopat cu spunea Lindal...Ovi se trezeste de cateva ori pe noapte plangand, din cauza maselutei, dar il linistesc repede cu suzeta sau ceai...si asa mi se pare obositor...asa ca te inteleg ca nu ti-e usor. Poate tot dintisorii il necajesc si pe el?/

Mergi la inceput

Noi maine mergem la oftalmoligie si nu o sa intru, asa ca urez de acum

Pentru 26 martie

La multi ani iepurasei mari :

Maria Alexandra de Ioana_fota

sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata !

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Pentru 27 martie

La multi ani iepurasei mari :

Sophia de Cenia

sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata !

-------------------------------------

La multi ani iepurasului mare :

Adam Leo de Magdone

sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

------------------------

La multi ani michelle_sf ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasul si familia ta !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Hello
o cafelutza dupa pranz vreti?
Acum a fost pediatra si am facut vaccinul de 1 an Tritanrix, si am inteles ca peste 1 luna facem Priorix.
Nu a zis nici pis, cand a intepat-o, slava Domnului.
Lindal, voi nu l-ati vaccinat de loc, in viata lui?
Sensibila bafta la oftalmolog!
Pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Salut fetele!

Lindal ma intereseaza si pe mine scutecele textile. Te rog da-mi mai multe detalii, pret, de unde le-ai luat, eventual o poza ceva. Angela tot face dermatita atopica de la scutece, initial a facut la pampers, la gelul ala oribil care tot iesea si statea pe piele. Am schimbat Pampers si nu a mai facut, dar acum iar a aparut, acum cred totusi ca e de la servetele umede. Nu mai folosesc sa vedem daca-i trece.
Si daca nu te deranjez, poate imi dai ceva link-uri legat de vaccinari. Eu i-am facut pana acum vaccinurile de 2, 4 si 6 luni, dar mult mai tarziu, cel de 6 luni a fost la 10 luni, nu am facut bcg, dar vreau sa mai studiez problema.

Corimami ma bucur ca nu a plans Eliza la vaccin, Doamne ajuta sa nu aiba nici reactii adverse.

Rmkristine si Angela are 8200g , dar ea mananca bine, exceptie laptele. Eu iti recomand cu incredere un homeopat bun. Si Angela se trezea de nenumarate ori si dupa un tratament homeopat luat pt alte probleme, nu se mai trezeste decat de max 3 ori pe noapte. De asta imi place mie homeopatia ca te scapa de mai multe belele o data.

Gata va las, merg sa fac papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salutare fetele,

Aterizez si eu sa va zic macar noapte buna, daca nu am avut timp de cafelutza azi

Lindal eu nu am vazut la noi scutece textile...doar ceva chilotei gen pampers pentru mai tarziu..dar tot de unica folosinta.

inca odata multumim de aprecieri la adresa nazdravanilor!

Fetele, eu cand va aud cu 8 kg sau 9 kg mi se face rau
Codrin almeu are 11 kg si 600 gr si 83 cm inaltime dar sa stiti ca nu este obez...de fapt ati vazut in poza aia in body. Mananca de toate aproximativ, dar nu cantitati mari...aproximativ 200g/portie. dar vad ca se prinde de el..cred ca si din cauza ca nu merge in picioare, deci nu prea face miscare

va pup de noapte buna!

Anca

Vine, vine primavara !

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput

avem cateva poze pe contul comun.
noapte buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Salutare si de la noi, scuzati absenta noastra dar ne-au chinuit niste dintisori si nici eu nu sunt in apele mele, dar trebuia sa ma mobilizez si sa spun iepurasilor urarile de aniversare.

LA MULTI ANI! MARIA MADALINA, MATEI, OANA IULIA, ANDREI.

Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii, sa aveti viata plina de noroc si fericire!

ne-am intarcat, dar mie nu mi s-a dus laptele, e adevarat ca nu am luat niciun tratament, la voi cum s-a intamplat?
din cauza asta nu prea am nici chef sa scriu, mi-as fi dorit sa nu mai vrea ae sa suga, nu sa o intarc eu, i-mi pare rau ca o perioada asa frumoasa pt mine s-a incheiat si sunt ca si sigura ca nu voi mai avea parte de asa ceva.

am vazut ca vorbiti de lapte si de greutate, noi nu excelam la greutate, are 9100 gr si 78 de cm, iar la capitolul lapte noi nu acceptam biberon, bea lapte praf junior, si i-l dau cu cereale seara cu lingurita din castron.
la capitolul lapte praf-lapte de vaca, eu cred ca fiecare face asa cum considera ca e mai bine pt copil, eu i-am dat si lui STEFI pana la 2 ani lapte praf si vreau sa fac acelasi lucru si cu IOANA, ei au si lupsa de calciu si o usoara anemie si prefer asa.

gata fug sa culc pustoaica, noi inca avem 2 somnicuri pe zi, se trezeste la 7 cand pleaca frateso la gradi sa-l pupe.

Mergi la inceput