Pepenasi de iulie-august 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Bujo, ce mai faci? Vreau sa-ti zic ceva si nu mai am nr. tau de telefon, mi l-a sters Irina. O sa-ti trimit pm sau trimite-mi tu nr. si te sun.

anaco, multa putere mai departe. Viata le aranjeaza pe toate. Imi pare rau.

Tecky, pe Raluca la ce program o inscrii la gradi, la cel lung?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

anaco,imi pare foarte rau...multa putere pe mai departe!

LA MULTI ANI,ANNABABY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Gini cred ca o voi inscrie la program scurt pt ca o am pe mama care o poate lua dar nu sunt 100% hotarata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Vai Anaco, nu vreau sa-mi inchipui prin ce-ai trecut. Mai ales ca zici ca v-ati inteles extraodrinar. Dezamagirile astea inimaginabile te pun pe butuci. Multa putere sa-ti revii complet.

bujo mami de Filip si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Anaco, bine ai revenit pe forum. imi pare tare rau de despartire. pe bune ca e ceva in aer!

--------------------------------------------
Marina31+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

lui codrin i se descuameaza pielea pe palme.aveti idee de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MONA, am dat un search pe google si am vazut ca poate fi din lipsa de vitamina A, nu stiu daca se potriveste la voi.

Mergi la inceput

moni.
apropo,voiam sa ti spun ca o eco ar fi totusi indicata,pt ca anumiti ganglioni din burtica pot fi inflamati [adenopatii mezenterice se numesc]si astia pot da dureri.
codi are carne vie pe buricele a doua degete....sa vad cand am tp sa ma duc cu el la dermato.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mona, eu nu am raspuns pt ca am vazut pe net : pot fi din diverse motive. mai bine mergi la medic si vezi exact. poate fi le la lipsa de vitamine, de la o alergie sau cine stie, poate fi o ciuperca.... Eu zic sa mergi mai repede la medic ca sigur il ustura si nu e placut.

Marina31+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ce liniste pe aici...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput